Κατάρχην έχασα καπώς την μπάλα για το τι λέγατε για τα J-RPG παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτά...
JRPG είναι εν συντομία Japanese RPG, άρα παιχνίδια δημιουργημένα από την μακρινή Ιαπωνία, όπως Dragonball Z series, Pokemon, Yu-Gi-Oh etc. RPG θεωρούνται το Eternal Sonata(ένα από τα αγαπημένα μου), Blue Dragon(Κι αυτό το αγαπημένο μου) και πολλά άλλα.
Δεν φταίει σε τίποτα ο Akira Toriyama... Αυτός δούλεψε ως βασικός mangaka για την δημιουργία των χαρακτήρων αυτών τόσο στο anime, όσο και στο παιχνίδι. Φταίνε οι developers, που το σακάτεψαν με πολλά framedrops και bugs...
Ίδου δικό μου review από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο έχω τερματίσει ο ίδιος και αγάπησα !
Eternal Sonata Review
Αυτά τα 2 τα έχω ήδη και είμαι καθοδόν στον τερματισμό του Infinite Undiscovery...
Κλείνοντας θέλω να προσθέσω ότι η Microsoft και πολύ καλά κάνει και φέρνει παιχνίδια από την μακρινή Ανατολή, καθώς ξεχωρίζουν από θέμα φαντασίας από ότι οι Αμερικανίλες τους... Τόσο καιρό οι Αμερικάνοι δημιουργούν FPS, όπως Doom 3, Quake 4 etc... Κάτι πρέπει να κάνουν και οι Ιάπωνες για να δημιουργούν από τα καλύτερα, όπως και η Square Enix με την θρυλική Tri-Ace για τα επικά J-RPG παιχνίδια που έδωσε ΠΡΩΤΑ στην Ευρώπη και ΜΕΤΑ στην Αμερική.
Εγώ πάντως περιμένω το Blue Dragon 2 και κάμποσα άλλα, όσο και το Final Fantasy XIII.
Originally posted by swordmaster
View Post
Originally posted by Xeno
View Post
View Post
Eternal Sonata Review
View Post
Κλείνοντας θέλω να προσθέσω ότι η Microsoft και πολύ καλά κάνει και φέρνει παιχνίδια από την μακρινή Ανατολή, καθώς ξεχωρίζουν από θέμα φαντασίας από ότι οι Αμερικανίλες τους... Τόσο καιρό οι Αμερικάνοι δημιουργούν FPS, όπως Doom 3, Quake 4 etc... Κάτι πρέπει να κάνουν και οι Ιάπωνες για να δημιουργούν από τα καλύτερα, όπως και η Square Enix με την θρυλική Tri-Ace για τα επικά J-RPG παιχνίδια που έδωσε ΠΡΩΤΑ στην Ευρώπη και ΜΕΤΑ στην Αμερική.
Εγώ πάντως περιμένω το Blue Dragon 2 και κάμποσα άλλα, όσο και το Final Fantasy XIII.
Comment