Παίζω το Dragon Quest 4 Chapters of the Chosen.Είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που παίζω και γενικά παίζω με αργούς ρυθμούς.Δεν είναι το Main game μου δηλαδή.Έχω παίξει 13 ώρες από τις αρχές Οκτώβρη.Το θέμα βέβαια είναι πως έφτασα πλέον στο 5ο και τελευταίο κεφάλαιο (χώρια το 6ο post credits chapter),και η ιστορία,για τα δικά μου γούστα πάντα,άρχισε να απογειώνεται.Μην φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο,είναι πολύ κλασσικό το σενάριό του.Προφητεία,Chosen Hero,σώζει τον κόσμο από το κακό.Το θέμα είναι πως εξιστορείται και πλέον δεν είναι τόσο προβλέψιμο όσο νόμιζα.Κατά τ'άλλα το gameplay του είναι το κλασσικό.Ξεκινάς,μιλάς με npc,παίρνεις κάνα Level από μάχες στον overworld,αγοράζεις καλύτερο εξοπλισμό,πας στο dungeon,repeat.Απλό,λειτουργικό κι ευχάριστο.Ότι πρέπει για μικρά sessions.
Κατά τ'άλλα,το παιχνίδι σου δείχνει μόνο για 10 λεπτά τον πρωταγωνιστή στον πρόλογο,και στα επόμενα 4 κεφάλαια,δείχνει την ιστορία και κίνητρα των υπολοίπων χαρακτήρων.Στο 5ο όμως παίρνεις τον πρωταγωνιστή και αρχίζεις και συναντάς τους άλλους και πας για την τελική ευθεία.Βέβαια απ'όσο ξέρω,το συγκεκριμένο κεφάλαιο διαρκεί όσο όλα τα προηγούμενα μαζί.Οπότε υπολογίζω ένα 30αρι στο νερό.
Κατά τ'άλλα,το παιχνίδι σου δείχνει μόνο για 10 λεπτά τον πρωταγωνιστή στον πρόλογο,και στα επόμενα 4 κεφάλαια,δείχνει την ιστορία και κίνητρα των υπολοίπων χαρακτήρων.Στο 5ο όμως παίρνεις τον πρωταγωνιστή και αρχίζεις και συναντάς τους άλλους και πας για την τελική ευθεία.Βέβαια απ'όσο ξέρω,το συγκεκριμένο κεφάλαιο διαρκεί όσο όλα τα προηγούμενα μαζί.Οπότε υπολογίζω ένα 30αρι στο νερό.
Comment