OMFG!
It's ok Iam here now!
It's ok Iam here now!
. Συνολικα προκειται για μια μετρια ιστορια μεσα στο Matsuno-verse. Σε καμια περιπτωση μην περιμενεις κατι σαν το Vagrant Story πχ.
. O συγκεκριμενος τιτλος ειναι φορος τιμης στο gaming για πολλους λογους, αλλα να ξερεις οτι θελει commitment
. Εγω εκανα 2 χρονια να παρω αποφαση να το παιξω
αλλα θεωρω οτι με αποζημειωσε απολυτα. Απλα ξαναλεω, ειναι καλυτερο να το ξεκινησεις οταν πραγματικα θεωρησεις οτι εχεις ορεξη να ασχοληθεις με ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι.
. Εμενα μου αρεσε συνολικα και περιμενω τωρα και το BDII της ιδιας ομαδας αλλα ναι δυστυχως δεν εχει να πει κατι ιδιαιτερο απο πλευρας σεναριου (τουλαχιστον οι 8 ιστοριες) και αυτο το ριχνει αρκετα.
) Aπό τη σειρά παραδόξως μου άρεσε πάρα πολύ το SMT IV στο 3DS αλλά είναι παρα πολύ οld scool κοπής, refreshing σίγουρα αλλά έφαγα τόσο πολύ τα μούτρα μου σε ένα σημείο που δεν υπήρξε επιστροφή( ίσως κάποια στιγμή xD )
, δεν το εβαλα στο dock ουτε να δω πως ειναι
. H αληθεια ειναι πως εχουν δικιο τα παιδια, γενικα αν και εχω ερθει σε επαφη με πολλους τιτλους που εχουν δυναμικη αναλυση συνηθως δεν το προσεχω, εδω ωστοσο ηταν η πρωτη φορα που ειδα χρηση της τεχνικης με τοσο επιθετικο τροπο, σε βαθμο που ειναι αδυνατο να μην το παρατηρησεις. Παρολα αυτα, δεν θα ελεγα οτι μου χαλασε την εμπειρία. Οπως εχω γραψει και στο thread, ok ναι το παιχνιδι εχει βουτιες στο resolution ομως απο την αλλη θα μπορουσε να ειναι game του ps4 σε οτι αφορα τον ολο σχεδιασμο και την πολυπλοκοτητα στα περιβαλλοντα και γενικοτερα στην απεικονιση. Με αλλα λογια παραμενει εντυπωσιακο ακομα και αν δεν τρεχει optimally.

Comment