Announcement

Collapse
No announcement yet.

Do you read what others say?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Do you read what others say?

Εδω κι ενα διαστημα που λετε παιδες μου γεννηθηκε η απορια...ειπα "διαβαζουν αραγε οι περισσοτεροι στα fora τι εχω να πω εγω ή ο καθε αλλος με το ιδιο ενδιαφερον που διαβαζω εγω τις σκεψεις τους";Ειπα λοιπον να ανοιξω αυτο το poll/topic ωστε να δουμε ποσοι απο εμας εδω μεσα ενδιαφερομαστε για συζητηση ή απλα μας αρεσει να παραθετουμε την αποψη μας.No offense intented, παρακαλω να ειστε ολοι ειλικρινεις .
    0
    Παντα!
    0%
    0
    Ποτε...
    0%
    0
    Τις περισσότερες/κάποιες φορές.
    0%
    0
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

μονο αν ο αλλος ειναι γκομενα, και μαλιστα καλο κομματι&#33;

πλακα κανω, τις περισσοτερες φορες προσπαθω, αν δε βιαζομαι ειδικα.

Comment

Συνηθως μπαινω μονο σε topics που με ενδιαφερουν οποτε διαβαζω παντα τις αποψεις των αλλων και αναλογα με το αν μπορω να συνεισφερω στην συζητηση(λεξιλογιο που εχω ο π*****ς ) παραθετω την αποψη μου.

Comment

μονο αν ο αλλος ειναι γκομενα, και μαλιστα καλο κομματι&#33;
        πλακα κανω, τις περισσοτερες φορες προσπαθω, αν δε βιαζομαι ειδικα.
        [/b]
        Αστα αυτα κουφαλα, με αυτη τη λογικη δε θα ειχες διαβασει σχεδον τπτ εδω μεσα &#33;
        <div align="center">

Comment

Δυστυχώς ο όγκος δεν μου επιτρέπει να διαβάζω τα πάντα. Επιλέγω θέματα και κυρίως διαλέγω posts χρηστών που έχουν αποδείξει ότι έχουν κάτι να πούν.
          Insert Coin

Comment

Δυστυχώς ο όγκος δεν μου επιτρέπει να διαβάζω τα πάντα. Επιλέγω θέματα και κυρίως διαλέγω posts χρηστών που έχουν αποδείξει ότι έχουν κάτι να πούν.
            [/b]
            Εννοειται ρε παιδες πως διαβαζουμε μονο τα topics που μας ενδιαφερουν, δε περιμενα απο κανεναν (οπως δε το κανω κι εγω) να πιασει και να διαβασει ολο το forum.Αν ειναι δυνατον δηλαδη... .
            <div align="center">

Comment

Στα φόρα όπου συχνάζω είτε είναι EWE είτε για videogames πάντα διαβάζω αυτά που γράφουν οι άλλοι κάτι που τις περισσότερες φορές δεν κάνω στα off topic sections μιας και δεν με ενδιαφέρουν.Τώρα το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα γραφόμενα/λεγόμενα του καθενός εξαρτάται από τα γούστα μου αλλά και από τον τρόπο που αναλύει την απόψή του ο καθένας.

Comment

Τις περισσοτερες φορες. Δλδ, ολα στα θεματα που με ενδιαφερουν και σε μερικα που μπαινω να δω τι παιζει διαβαζω απο εδω κι απο εκει για να παρω μια γενικη ιδεα.
                My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

Εγω παλι δεν κοιταω το ποιος. Διαβαζω τοπικς που με ενδιαφερουν. Οποτε εξαιρουνται καποια
                  " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Εγω παλι δεν κοιταω το ποιος. Διαβαζω τοπικς που με ενδιαφερουν. Οποτε εξαιρουνται καποια
                    [/b]
                    Κι εγω ετσι το βλεπω.Αν μπω σε ενα topic και με ενδιαφερει το θεμα του θα ακουσω ολες τις αποψεις, ακομα κι αν προερχονται απο ατομα που θεωρω trolls.
                    <div align="center">

Comment

Μονο θεματα που με ενδιαφερουν και βεβαια μονο ποστς που δεν παρεκτρεπονται και δε πλατυαζουν. Οσο μικροτερα τοσο καλυτερα.

ΥΓ: Κι εμενα δε με απασχολει ποιος γραφει καθολου, συνηθως πρωτα διαβαζω ενα ποστ και μετα βλεπω το συντακτη. Και πολλες φορες εκπλησσομαι οταν βλεπω ποιος ειπε κατι.
                      Do a barrel roll!

Comment

Θέματα που με ενδιαφέρουν και όχι πάντα όλα τα posts. Πάρα πολλές φορές τα ίδια πράγματα επαναλαμβάνονται και αποφεύγω τεράστια posts τα οποία δε με ενδιαφέρουν - χωρίς να σημαίνει ότι δε λέγεται κάτι καλό. Μεγάλο ρόλο παίζει και η όρεξη. ΠΧ από αυτό το topic δε διάβαζα ολόκληρες όλες τις απαντήσεις .

Comment

nai diabazw ta perisotera topics kai ola ta replys alla spania tha apantisw se kapoio opws tha exete paratirisei

Comment

Ενδιαφερον το οτι μεχρι στιγμης οι περισσοτερες απαντησεις καταγραφονται στην επιλογη "Τις περισσότερες/κάποιες φορές" κι απολυτα λογικο.Δε περιμενα ολοι να εχουν τον χρονο/ορεξη να διαβαζουν ενα σωρο απο posts.Awaiting more feedback...
                            <div align="center">

Comment

Προσπαθώ να διαβάζω όσα περισσότερα γίνεται και αν είναι θέματα που με ενδιαφέρουν σχεδόν όλα. Αλλά συμμετέχω λιγότερο...

Comment

Working...
                              X