Μπα!Καλύτερα να βλέπανε τσόντες τα παιδιά να μάθουν κάτι χρήσιμο παρά να κάθονται να σφάζονται με τις ώρες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Parental Advisory
Collapse
X
-
Kai kapos etsi i epoxi tis paidikotitas kai athootitas teliose....Μπα!Καλύτερα να βλέπανε τσόντες τα παιδιά να μάθουν κάτι χρήσιμο παρά να κάθονται να σφάζονται με τις ώρες.
[/b]Born From Darkness...Raised By Light....
My Wrath Shall Be Cast Upon My Enemies Like Rain Pouring From Heaven
Official O.G.C Member
Comment
-
Back on Topic. Καπου "ακούστκε" πως χρειάζεται ενημέρωση την οποια η τηλεόραση δεν μπορεί να προσφέρει. Αυτο ΙΜΟ είναι λάθος. Μην ξεχναμε πως η τηλεόραση είναι αυτή που πλέον επιρεάζει τα πάντα -σχεδόν- στη ζωή μας. Ωστόσο αυτή η ενημέρωση πρέπει να έιναι πολυπλευρη, για παραδειγμα να μιλανε οι ψυχολογοι και οι επιστημονες και οι υπόλοιποι του λογιού τους αλλα θα πρεπει να ακουγονται και τα λογια τον πλεον έμπειρων gamer. Αυτών που τώρα είναι στα 30- 35 και θα τον σεβαστουν. Γιατι π.χ. αμα βγεί τώρα ο δεκαεξάρης στην τηλεόραση να υποστηρίξει το gaming μονο που δεν θα τον παρουν με τα γιαουρτια.
Οι γονείς (συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου) πιστευουν οτι το πισι το χρησιμοποιούμε μόνο για να κάνουμε μα#%^%, να γνωριζουμε κακο κοσμο ο οποιος το μονο που θελει να κανει ειναι να μας βιασει και να κλεψει αριθμους πιστωτικών καρτών (ουτε στο 1930 να ζουσαμε
), και να λιώνουμε στα παιχνίδια... (το τελευταίο ίσως ισχύει :icon_twisted: :icon_twisted: :blink: )
Και επειδη είπα back on topic αλλα το διευρηνα λίγο (εως πολύ
) όσο αφορα το Parental Advisory πιστευω πως αφ'ενος θα έπρεπε να το περνουν πιο στα σοβαρα οι γονείς των παιδιων, γιατί άλλωστε για καποιο λογο ειναι εκει, αλλα να σκεφτονται και το παιδι τους (και δεν εννοώ να μην του χαλασουν χατίρι. Για παραδειγμα εγω είμαι 16 χρονων. Το Doom 3 είναι 18+ αν δεν κανω λαθος. Τωρα πια ειναι η πιθανοτητα να βλεπω εφιαλτες ή να πάρω ενα λοστο και να αρχίσω να δερνω κόσμο;;; Εντάξει μπορει να χεστώ αλλα το πολύ πολύ να μεινει στο ραφι λίγο καιρό.
Με λιγα λογια πιστευω πως το Parental Advisory πρεπει να λειτουργεί ως ένα καθοδηγητικό στοιχείο για τους γονεις και οχι κατι στο οποίο πρέπει να πιστευουν απόλυτα."to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"
by Fyge 114 Amaliada edition
"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω!
"
by Chaoscrow
Comment
Comment