Προσωπικά γέλασα αρκετά μετά από ένα σημείο με το άρθρο, όχι γιατί αμφισβητώ τα λεγόμενά του, αλλά γιατί η ύπαρξή του και μόνο (και κυρίως το ύφος του) με ώθησαν να το κάνω, το ερώτημα που μου ήρθε στο μυαλό με το που τελείωσα την ανάγνωση όλου αυτού του ανούσιου κατεβατού ήταν.......?ωραία και λοιπόν;? με άλλα λόγια συμφωνώ απόλυτα με τον UEG. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πριν λίγες ημέρες έπαιξα για πρώτη φορά Uncharted και Metal Gear Solid 4 και δε πίστευα στα μάτια μου (για να πω την αλήθεια ομολογώ ότι καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από του Metal Gear δεν έχω δει πουθενά αλλού), τώρα σε τι ανάλυση τρέχει δε μου καίγεται καρφί, αυτό που ξέρω είναι ότι αντίστοιχο οπτικό αποτέλεσμα δε θα παίρναμε χωρίς το, ετσω και ?fake? αυτό, hi definition των κακών Microsoft και Sony.
Όσο για το αν το HD είναι ή όχι πλέον το standard στο gaming, δε χωράει καν συζήτηση, καλώς ή κακώς, με συμφέροντα ή όχι από πίσω (που δεν υπάρχουν συμφέροντα από πίσω δηλαδή), σήμερα αυτό είναι το standard.
Όσο για το αν το HD είναι ή όχι πλέον το standard στο gaming, δε χωράει καν συζήτηση, καλώς ή κακώς, με συμφέροντα ή όχι από πίσω (που δεν υπάρχουν συμφέροντα από πίσω δηλαδή), σήμερα αυτό είναι το standard.
Comment