Announcement

Collapse
No announcement yet.

VideoGames Trivia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

To βρηκα εγώ,αλλά είμαι google master.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

To βρηκα εγώ,αλλά είμαι google master.
      [/b]
      Εκτιμω το οτι δεν πηγες να το παιξεις smart - ass spoilαροντας το ;) .
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Απο το μουφά παιχνίδι με τα μάπα γραφικά είναι&#33; Αυτη η πως την λένε (cortana ) το λέει στην προτελευταία πίστα&#33;
        Αν και το αγαπημένο μου είναι
        I am a thief, but I keep what I steal (βασικα δεν είμαι σίγουρος αν λέει steal ή see )

Y.Γ Πλάκα κάνω Ren, άσε κάτω το spartan laser&#33;&#33;
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Απο το μουφά παιχνίδι με τα μάπα γραφικά είναι&#33; Αυτη η πως την λένε (cortana ) το λέει στην προτελευταία πίστα&#33;
          Αν και το αγαπημένο μου είναι
          I am a thief, but I keep what I steal (βασικα δεν είμαι σίγουρος αν λέει steal ή see )
          Y.Γ Πλάκα κάνω Ren, άσε κάτω το spartan laser&#33;&#33;
          [/b]
          Don&#39;t make a girl a promise if you know you can&#39;t keep it.

Sorry μάγκες που συνεισφέρω αλλά είναι ερεθισμός.

Πάρταλε είσαι co-op partner οπότε χαλάλι η απάντηση...

Comment

Λαθος&#33;&#33;&#33;

Σας επιασα n00bαδες&#33;

Οπως θα ξερει οποιος εχει ασχοληθει σε βαθος με τη σειρα, η Cortana δημιουργηθηκε μεσω της τεχνικης "χαρτογραφησης εγκεφαλου" που αποτελει κοινη πρακτικη στο συμπαν του Halo.Προκειται για τη μονη τεχνολογια που εχουν οι ανθρωποι ικανη να δημιουργησει "εξυπνες ΑΙ".Η κουκλα μας λοιπον αποτελει προιον της συνειδησης της δημιουργου του "Spartan - II project", Catherine Elizabeth Halsey.

Την φραση που ακουμε στην πιστα "Cortana" του Halo 3 (το πετυχες εδω pilgrim) ειχε πει η εν λογω επιστημονας στον John οταν ειχε παει να τον αξιολογησει (γυρω στην ηλικια των 8 ετων).Χαρακτηριστικα ειχαν ριξει ενα νομισμα στοιχιματιζοντας σε κατι trivial για να δει η Catherine αν ο John ηταν οντως οσο τυχερος ισχυριζοταν πως ηταν.Ετσι λοιπον τα λογια εκφερονται μεν μεσω της Cortana ομως αποτελουν γεννημα της συνειδησης του γιατρου με την οποια "μοιραζονται" την ιδια λογικη.H οδηνη και μετανοια που παρατηρειται στη φωνη της εχει να κανει με τις σκεψεις της Halsey οσον αφορα το κατα ποσο ηθικη ηταν η απαγωγη των παιδιων για να τα εκπαιδευσουν σα στρατιωτες μεσω απανθρωπων μεθοδων.

Δεν ηταν λοιπον εντελως λαθος η διαπιστωση μα ουτε και 100% σωστη ;) .

Nice try though&#33;
            <div align="center">

Comment

:blink: :blink: :blink:
              Ωρε Ρεν τι μας λέει ετούτος???? :blink:
              Μα το θέο θα σου ρίξουμε πολλα headshots όταν βάλω live&#33; Φυτό ε φυτό&#33;
              I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming
              water just wants to be around me.

Comment

Have at thee, n00b&#33;
                <div align="center">

Comment

Heh FiOth έχεις ψάξει την ιστορία του Halo 3 βλέπω. Ποτε θα παίξουμε κάνα online?
                  Have at thee, n00b&#33;
                  [/b]
                  Πολυαγαπημένη αυτή η ατάκα. B)

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

Heh FiOth έχεις ψάξει την ιστορία του Halo 3 βλέπω. Ποτε θα παίξουμε κάνα online?
                    [/b]
                    Οποτε θες κορμι μου, περιμενω να κινητοποιηθουν και οι αλλοι .
                    <div align="center">

Comment

επειδή βλέπω ότι δε βάζετε θαβάλω εγώ μία πανεύκολη.

What is a man;A miserable little pile of secrets&#33;But enough talk&#33;Have at you&#33;
                      Carpe diem

Comment

What is a man;(Tosses his goblet to the floor, which shatters)A miserable little pile of secrets&#33;But enough talk&#33;Have at you&#33;[/b]
                        Συμφωνία της Νύχτας

Με τέτοιο τίτλο θα ταίριαζε επίσης μια συζήτηση σαν:

- Did you bring the package?
                        - Yes, but first show me the money.

Όπως και να έχει, η ερώτηση μου είναι:

Ποιος είναι ο χαραχτήρας στο avatar μου, και από πιο παιχνίδι είναι?

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

Για κάποιο λόγο μου θυμίζει Shadw of Memories, αλλά nothing more. Αφήνω την απάντηση στους εμπειρότερους και στους googliάρηδες. :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
                          Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Θα το αφήσω ασχολίαστο. Anyone else...?

Comment

Tελικα Aion μαλλον δε βγηκε ακρη με την τελευταια σου ερωτηση...enlighten us pls ;) .
                              <div align="center">

Comment

Working...
                              X