Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το πιο ....... παιχνίδι που έχετε παίξει.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κάσιους είναι.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

1. Το καλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Planescape: Torment, αν και τελείως κατεστραμμένη ερώτηση

2. Το χειρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Temple of Elemental Evil - ανύπαρκτο...

3. Το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Chessmaster, και δεν έχω καν σκεφτεί να παίξω Fritz. Ξεπερνά οτιδήποτε με έχει δυσκολέψει γιατί πολύ απλά δεν έχω κερδίσει ποτέ σε σοβαρό επίπεδο δυσκολίας. Από πραγματικά παιχνίδια υπολογιστή, ισοβαθμούν τα Commandos λόγω συνολικών απαιτήσεων από τον παίχτη, ας πούμε Black Tiger και DoDonpachi Λόγω ικανοτήτων και Baldur's Gate 2 με το Tactics mod πάνω λόγω σαδισμού.

4. Το πιο εύκολο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Ξέρω γω? Warcraft II.

5. Το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Sacred, χωρίς αντίπαλο

6. Το μικρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Οτιδήποτε σε MAME, έστω τα Dungeons and Dragons. Εξαιρείται το Knights of the Round :icon_twisted: ;)

7. Το πιο περίεργο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Netstorm

8. Το πιο βαρετό παιχνίδι που έχετε παίξει.

Total Annihilation: Kingdoms

9. Το πιο ακραίο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Deus Ex παρέα με System Shock, γιατί πολύ απλά εξόντωναν την έννοια "άνθρωπος".

10. Το πιο σπαστικό παιχνίδι που έχετε παίξει.

Οποιοδήποτε πραγματικά δύσκολο παιχνίδι σε στυλ Zuma και Columns. Πώς το λέγανε το άλλο σε MAME που ήταν σαν Columns αλλά σα duels, που όσο ταίριαζες κομμάτια τόσα περισσότερα πέφτανε στον αντίπαλο? Ε, αυτό!
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Getta και Ground, χωρίς να μου πέφτει λόγος για τις επιλογές σας, κατά πολύ πολύ πολύ βάθος, ποντάρω στο ότι έχετε παίξει χειρότερα παιχνίδια τόσο από το "κάκιστο" Golden Eye, όσο κι από το "έκτρωμα" Final Fantasy VII.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

1. Το καλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Καθαρά υποκειμενικά Final Fantasy IX

2. Το χειρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Drakengard μου έρχεται στο μυαλό...press square all the time...

3. Το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Random Arcade here

4. Το πιο εύκολο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Samurai Mushashi

5. Το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Δίχως τα MMO, ή Dragon Quest VIII ή Shadow Hearts 2 ή Disgaea

6. Το μικρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Ico λογικά,4 ωρίτσες max

7. Το πιο περίεργο παιχνίδι που έχετε παίξει.

We Love Katamari

8. Το πιο βαρετό παιχνίδι που έχετε παίξει.

Drakenguard,same reasons

9. Το πιο ακραίο παιχνίδι που έχετε παίξει.

Sillent Hill 3,ίσως φταίει η τρυφερή ηλικία που ήμουν τότε...

10. Το πιο σπαστικό παιχνίδι που έχετε παίξει.

Pro Evolution Soccer random number...Παλαιότερα ειδικά που το έλιωνα...

Έχω αφήσει αρκετά παιχνίδια έξω φυσικά...Σε κάποιες κατηγορίες μπορούν να μπουν πολλά games

Comment

Βασικα η διαφορα ειναι οτι τα GeoWars ναι μεν μου σπανε τα νευρα αλλα τα θεωρω πολυ καλα games ενω το DMC4 ειναι σπαστικο χωρις να ειναι καλο game IMO.
            [/b]
            Α ρε αγορι εχεις πολυ πλακα.Πραγματικα ομως, pure fucking fun .

ΥΓ.Γενικα για αλλη μια φορα θα καταθεσω την αποψη μου διπλα σε αυτη του Loggo, copy paste αλλαζοντας το ονοματακι αναλογα με την περισταση...
            <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Getta και Ground, χωρίς να μου πέφτει λόγος για τις επιλογές σας, κατά πολύ πολύ πολύ βάθος, ποντάρω στο ότι έχετε παίξει χειρότερα παιχνίδια τόσο από το "κάκιστο" Golden Eye, όσο κι από το "έκτρωμα" Final Fantasy VII. laugh.gif[/b]
              Vasika dyskolefthka na dialeksw anamesa se Golden Eye kai se Addidas power Soccer.
              FPS kai Football games den mporw na paiksw me thn kamia, einai to teleiws antitheto apo ta paixnidia pou mou aresoun.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Α ρε αγορι εχεις πολυ πλακα.Πραγματικα ομως, pure fucking fun [/b]
                Τι εχει πιο πολυ πλακα? Το οτι θεωρω μετριο game το DMC4 ή οτι τα GeoWars ειναι πολυ καλα games?

Comment

Α ρε αγορι εχεις πολυ πλακα.Πραγματικα ομως, pure fucking fun .

ΥΓ.Γενικα για αλλη μια φορα θα καταθεσω την αποψη μου διπλα σε αυτη του Loggo, copy paste αλλαζοντας το ονοματακι αναλογα με την περισταση...
                  [/b]

Δε νομιζω να σε παιρνει να διαφωνεις με αυτον τον τροπο αν κρινω απ τον τροπο που απερριψες τη Blizzard και δε μιλαω καν σαν Blizzard fanboy, οταν ποσως με απασχολει πλεον το pc gaming. Οπως καποιοι σεβονται την αποψη σου, λογικο θα ηταν να πραξεις παρομοιως.
                  Νο offense αλλα μου φαινεται πως φερεσαι με 2 μετρα και 2 σταθμα, στο εν λογω θεμα εστω.

Comment

Εννοια σου Xeno και δεν εχω καποιο προβλημα προσωιπκης φυσης με τον Vortraq.Τι εχουμε αλλωστε να χωρισουμε;

Αυτο που θεωρω αστειο (κι απευθυνομαι στον ιδιο) ειναι πως και μεσω αλλων threads εχεις κανει ξεκαθαρο πως απλα αρεσκεσαι στο να θαβεις τον τιτλο (DMC4) και εξηγει την πεποιθηση μου οσον αφορα το απο που πηγαζει αυτη σου η συμπεριφορα.Δε μου αρεσει να "κολακευω" τον εαυτο μου αλλα νομιζω οτι διαβασες πρωτα πως ανεφερα το NGII ως πιο εκνευριστικο τιτλο και μετα ανεφερες το DMC4.Μια βολτα στα threads που σχετιζονται με τους δυο τιτλους ειναι αρκετη για να γινει κατανοητο απο που προερχεται αυτη μου η αποψη.

Κι οπως καθε μορφη εμμονης μου φαινεται γελοια δε καταλαβαινω ποιος ο λογος να αποτελει εξαιρεση αυτη.Καλλιστα μπορει να κανω λαθος και νομιζω πως ειμαι λογικος και συζητησιμος ανθρωπος (που ξερεις, μπορει να κανω και λαθος ) ομως απλα διακρυνω παραλογισμο.Προσωπικη αποψη ειναι αλλωστε, δεν ειναι αναγκη να συμφωνει καποιος ετσι δεν ειναι;
                    <div align="center">

Comment

Εννοια σου Xeno και δεν εχω καποιο προβλημα προσωιπκης φυσης με τον Vortraq.Τι εχουμε αλλωστε να χωρισουμε;

Αυτο που θεωρω αστειο (κι απευθυνομαι στον ιδιο) ειναι πως και μεσω αλλων threads εχεις κανει ξεκαθαρο πως απλα αρεσκεσαι στο να θαβεις τον τιτλο (DMC4) και εξηγει την πεποιθηση μου οσον αφορα το απο που πηγαζει αυτη σου η συμπεριφορα.Δε μου αρεσει να "κολακευω" τον εαυτο μου αλλα νομιζω οτι διαβασες πρωτα πως ανεφερα το NGII ως πιο εκνευριστικο τιτλο και μετα ανεφερες το DMC4.Μια βολτα στα threads που σχετιζονται με τους δυο τιτλους ειναι αρκετη για να γινει κατανοητο απο που προερχεται αυτη μου η αποψη.

Κι οπως καθε μορφη εμμονης μου φαινεται γελοια δε καταλαβαινω ποιος ο λογος να αποτελει εξαιρεση αυτη.Καλλιστα μπορει να κανω λαθος και νομιζω πως ειμαι λογικος και συζητησιμος ανθρωπος (που ξερεις, μπορει να κανω και λαθος ) ομως απλα διακρυνω παραλογισμο.Προσωπικη αποψη ειναι αλλωστε, δεν ειναι αναγκη να συμφωνει καποιος ετσι δεν ειναι;
                      [/b]
                      1. Μα φυσικα δεν ειχαμε καποιο προβλημα προσωπικης σχεσης αλλα απο οτι βλεπω κανεις τα παντα για να εχουμε απο εδω κ περα.
                      2. Εχω σταματησει να ασχολουμαι εδω κ καιρο με το θεμα DMC4 vs ΝG2 οπως βλεπεις ενω εσυ αρεσκεσαι στο να θαβεις το NG2 με το που βρεις την παραμικρη ευκαιρια σε αντιθεση με εμενα που δεν trollarω οτιδηποτε εχει σχεση με DMC4.
                      3. Eγραψα για το DMC4 γιατι αυτο νιωθω κ πιστευω, ειλικρινα πιστευεις οτι το εγραψα επειδη εσυ ειπες για NG2? Ειμαι 26 χρονων κ μπαινω σε μεγαλα gaming forums απο το 2001 κ πιστεψε με δεν εχω χρονο για τετοιες μικροπρεπειες...ετσι κ αλλιως εχω γραψει αναλυτικα γιατι μου την σπαει το game τοσο πολυ.
                      4. Αν καθε μορφη εμμονης σου φαινεται αστεια τοτε πρεπει πρωτα απο ολα να γελας με τον εαυτο σου κ αυτο γιατι ασχολεισαι με το NG2 πολυ περισσοτερο απο οτι θα επρεπε εφοσον οπως λες θεωρεις τον τιτλο μετριο - εγω θαβω το DMC4? εσυ οπου εμφανιζεται η λεξη Ninja μπαινεις κ αρχιζεις να γεμιζεις post αναμασωντας βεβαια τα ιδια κ ιδια.

Αλλη φορα ειναι καλο να σεβεσαι την αποψη του αλλου χωρις να κανεις ηλιθια σχολια του τυπου "LMAO" "εχεις πλακα&#33;" κ.λ.π...αυτο μονο ανωριμοτητα κ προθεση να μειωσεις τον αλλον δειχνει.

Comment

Ομολογώ πως χάρηκα ιδιαίτερα....
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Κατ&#39;αρχας το που συχναζεις, απο ποτε και ποσων ετων εισαι δε νομιζω να ενδιαφερει καποιον.Περα απο αυτο δε μπορεις να ξερεις με τι ασχολουμαι και για ποσο διαστημα οποτε μη κανεις ασκοπους και αστοχους υπαινιγμους.Στο κατω κατω της γραφης εμενα η πικρια μου πηγαζει απο τον σεβασμο που ετρεφα μεχρι προτεινως για τη σειρα κι απογοητευτηκα, οχι απο καποια αρνητικη προδιαθεση.

Μου δινεις την εντυπωση πως εχεις αναλαβει τον ρολο του "unofficial NGII supporter" στο forum και στην παραμικρη αρνητικη αναφορα για τον τιτλο την "πετας" την ατακα σου (θυμαμαι χαρακτηριστικα συγκεκριμενο "videακι" που πεταξες σαν απαντηση σε post αλλου μελους προσφατα - εκφραση σεβασμου στην αποψη του αλλου να υποθεσω;), μη μου το παιζεις υπερανω.Μαλλον εγω θα επρεπε να μιλαω για τις δικες σου εξυπναδες κι οχι το αντιθετο.

Εν τελει ενταξει, εσυ εχεις το προβλημα σου με τον τιτλο κι εγω σχολιασα την σταση σου, μπορεις να κανεις το ιδιο αλλα εκφρασεις του τυπου "ξερεις τι εχω κανει εγω;" ειναι τουλαχιστον γελοιες.Ελπιζω να εκτονωθηκες με το προηγουμενο post σου, αν θελεις να πεις κατι αλλο στειλε πμ, δεν υπαρχει λογος να απασχολουμε το thread.

ΥΓ.Η χαρα ειναι ομορφο συναισθημα Scatten, good for you.

<div align="center">

Comment

Έχεις δίκιο η χαρά είναι ωραίο συναίσθημα...από την άλλη η αλαζονεία, η υπερβολική προβολή και ο χλευασμός...well, not so good..
                            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Έχεις δίκιο η χαρά είναι ωραίο συναίσθημα...από την άλλη η αλαζονεία, η υπερβολική προβολή και ο χλευασμός...well, not so good..
                              [/b]
                              Indeed...εκανες την αυτοκριτικη σου προσφατα;
                              <div align="center">

Comment

κινδυνεύοντας να ρίξω λάδι στη φωτιά,το ότι ο Βορτρακ είχε το dmc4 στη θέση 10 μου έμοιαζε πολύ με απάντηση στον FiOth για το NG2.αλλιώς θα είχε μόνο το geometry wars υποθέτω.λέω εγώ τώρα...
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X