Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το πιο ....... παιχνίδι που έχετε παίξει.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

1. Το καλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Τetris. Νομιζα πως μονο εγω θα το πω, αλλα το ειπε πρωτος ο Ferryman. Ευγε. Aθανατο, αξεπεραστο, αιωνιο κολλημα.

2. Το χειρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Cybermage κι εγω (γεια σου ρε Σιθ). Μου το ειχαν κανει δωρο με το Theme Hospital (επος btw) και ακομα και τοτε εμοιαζε λες και ηταν 5 χρονια παλιο. Εξισου χαλια και ολοι οι αλλοι τομεις του.

3. Το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Θα μεινω σε οσα πραγματικα ελιωσα και οχι σε αυτα που τα αφησα μετα απο μια συντομη ενασχοληση. F-Zero GX, καποια challenges στο very hard (story mode) ηταν αρρωστα.

4. Το πιο εύκολο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Super Mario Land 2.. Δε μου ρχεται κατα νου κατι ευκολοτερο, τουλαχιστον απ' την 2d εποχη.

5. Το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Τα ΜΜΟ θεωρω πως δεν εχουν διαρκεια και εδω δε λεει ποιο παιχνιδι εχετε παιξει περισσοτερες ωρες. Σαν single playthrough περισσοτερη ωρα μου εφαγε το Xenogears (53 ωρες - ναι σε κανενα αλλο singple player παιχνιδι δεν εχει φτασει πιο περα το κοντερ).

6. Το μικρότερο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Αφηνοντας απ' εξω τα arcade games, μαλλον το Threads of Fate, χαλαρα το πιο μικρο RPG που εχω παιξει (5-6 ωρες καθε σεναριο απ' τα 2).

7. Το πιο περίεργο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Παμε πισω στη dreamcast era και το Cosmic Smash. Διασταυρωση Rez+Virtua Tennis=WTF.

8. Το πιο βαρετό παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Θεωρητικα θα επρεπε να ειναι τα Phoenix Wright γιατι εχω ριξει απειρους υπνους με ολα τα παιχνιδια της σειρας. Η πλακα ειναι πως ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια, αλλα δεν παυουν να μου προκαλουν καποιας μορφης ανυπερβλητη βαρεμαρα (υπνηλια για την ακριβεια - text overdose, A mashing, etc).

9. Το πιο ακραίο παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Δεν ξερω πως ακριβως οριζει ο καθενας το ακραιο, αλλα αν το ορισουμε οπως το αρρωστο τοτε μαλλον Manhunt 1-2.

10. Το πιο σπαστικό παιχνίδι που έχετε παίξει.
    Ηθελα πολυ να το τελειωσω αλλα δεν το αντεξα παρα την εκπληκτικη αισθητικη και ατμοσφαιρα. Περι Killer 7 ο λογος.

Comment

Cybermage κι εγω (γεια σου ρε Σιθ). Μου το ειχαν κανει δωρο με το Theme Hospital (επος btw) και ακομα και τοτε εμοιαζε λες και ηταν 5 χρονια παλιο. Εξισου χαλια και ολοι οι αλλοι τομεις του.
      [/b]
      Πρέπει να είναι πολύ μπροστά κάποιος για να σε κάνει να ρίχνεις spells με κίνηση λες και κάτι κόλλησε στο δάχτυλο σου και προσπαθείς να το διώξεις..... ^_^
      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Χμμ είμαι ανάμεσα σε Halo 3 και Shenmue λόγω των συγκεκριμένων ιδιαιτεροτήτων του καθενός.Τελικά επιλέγω Shenmue για την απίστευτη μοναδική εμπειρία που βίωσα σε ένα όμορφο εικονικό κόσμο,σε μία απλή καθημερινότητα.

Η πιο πιο πιο μουφοτάτη μουφάρα είναι το VR Troopers.Μία από τις τελευταίες κασσετούλες που απέκτησα για το Game Gear από το γνωστό τότε κατάστημα Paff και Puff στην τιμή των 12.900 δρχ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη το Shadow of the Beast.

Power Rangers: The Movie για Mega Drive.

Εύκολα βάζω το The Elder Scrolls IV: Oblivion.

και πάλι Power Rangers: The Movie για Mega Drive.

Περίεργο όχι από άποψη gameplay αλλά σαν σεναριακή οντότητα θα έβαζα το The Ring για Dreamcast.

The Suffering.Το έπαιξα 20 λεπτά και το κρέμασα στο μπαλκόνι να κρατάει μακριά τα περιστέρια.

Για να είμαι ειλικρινής λίγα παιχνίδια μου φαίνονται ακραία αλλά σαν επιτηδευμένα αηδιαστικά και φτηνιάρικα χωρίς σκοπό ακραίο θεωρώ το Clive Barker's Jericho.Δυστυχώς οι καλές του στιγμές είναι μετρημένες στα δάκτυλα του μισού χεριού.

Earth Defense Force 2017 στο επίπεδο δυσκολίας Inferno.Τέτοια ακυρότητα όπως ο ιστός αράχνης να περνάει μέσα από τοίχο και να σε φτάνει για δεκάδες μέτρα μακριά + φτυσιά εχθρών που γεμίζουν όλη την οθόνη δεν σε αφήνουν για πολλούς ελιγμούς πόσο μάλλον να την βγάλεις καθαρή σε προχωρημένες πίστες.

Comment

+1 ;)

edit: btw πως στον π@(@$*σο κατάφερες να βρεθείς με έναν τίτλο στα χέρια;;;;
          [/b]
          Mια ξαδερφη μου ειχε αυτο το εξαιρετο παιχνιδι (περι barbie explorer o λογος) και οταν μου χαρισε ολα τα παιχνιδια του psx της , ηταν και αυτο μεσα.Επειτα εβαλα ενα στοιχημα με ενα φιλο οτι θα το τερματισω και ετσι την πατησα...
          Deus Misereatur...
          Gloria filiorum patres i.e.m.e
          Viva los Vatos Locos

---------------------
          UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

Α ωστε το τερματισες κιολας. Hm.. The plot thickens οπως λεει και ο Citan Uzuki.

Comment

Καλυτερη συνολικη υλοποιηση για τα δεδομενα της εποχης του:Resident Evil 4 (GC)
              Αγαπημενος τιτλος no matter WAT:Panzer Dragoon Saga (Saturn)

...D (Saturn)

Halo 2 Legendary - οχι τοσο δυσκολο οσο ακυρο (XBOX)

To ανυπαρκτο εκτρωμα γνωστο κι ως Devil May Cry 2 (PS2) - Στεκεσαι μακρυα απο τους εχθρους και ριχνεις πυρα μεχρι να πεθανουν...

Λογικα θα ελεγα το The Elder Scrolls IV:OblIVion μα λογω της γενικοτερα μεγαλυτερης ελευθεριας που παρειχε ο τιτλος (και κατ'επεκταση μεγαλυτερο περιθωριο για εξερευνηση) δηλωνω το The Elder Scrolls III:Morrowind.

/copy - paste:...D (Saturn)

Αν κι εγω δεν εχω περασει καθολου χρονο με τον τιτλο (τον ειχε φερει ο Evans σπιτι για να μου τον δειξει) θεωρω πως ενα απο τα πιο περιεργα δημιουργηματα ever στον χωρο ειναι το Βaroque (Saturn/Wii).

/copy - paste twice or PHAIL:...D (Saturn)

Ακραιο απο αποψης παρουσιασης θεωρω πως ειναι το Fahrenheit (με πασα θετικοτητα).Δειχνει πως πρεπει να δινονται καποια συμβαντα μεσω των video games, χωρις ημιμετρα και ψευτοπουριτανισμους (αν και καπου προς το τελος "το εχανε" λιγο).

Ninja Gaiden II (XBOX360) - Γιατι με απογοητευσε, γιατι ειναι prev - gen και ενω δε θα επρεπε, γιατι και η γιαγια του καθε ξεπλυμενου, mass - produced ninja κουβαλαει 5 bazookas και 1.999.999 incendiary shuriken...
              <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

νομιζω αυτο το τοπικ ειναι μεσα στα 5 το πολυ ενδιαφεροντα τοπικ που ειδα απο τοτε που ανοιξε το νεο φορουμ, πραγματικα εχω βαρεθει καπως τα ιδια και τα ιδια, τεσπα παμε να απαντησω και γω.

Ζelda OoT

GTA

Omicron Nomad Soul

Donald Duck Dreamcast

Asterix sto Master system

Strider 2 Master system

Tru Lies Game Boy (wtf?)

GTA

To πιο ακραιο παιχνιδι
                silent hill 2

10. Το πιο σπαστικό παιχνίδι που έχετε παίξει
                Ninja Guiden.
                </span>

Comment

Προφανώς δεν χωρά απάντηση.Ωστόσο από άποψης αμεσότητας,εθισμού κτλ θα συμφωνήσω με Ferryman και ΧenoVagrant.TETRIS
                  Nightshade.
                  Super Ghouls N Ghosts.
                  Tiny Toon Adventures για NES...Τερματισμός σε 2 μέρες...Αν και καλό game έκλαιγα τα χρήματά μου.
                  Πρακτικά το Dragon Quest VIII(έγραψε 130 ώρες πρπ χωρίς τα Dragovian Trials)
                  Ωστόσο,δεν ξέρω γιατί,μεγαλύτερο μου φάνηκε το Final Fantasy VII-δεν ήθελα να τελειώσει γι&#39;αυτό μάλλον.
                  Προφανώς εξαιρούνται arcade games.Πάλι θα πω το Tiny Toon Adventures...
                  <strike>Το The Mask στο SNES.Είχα πωρωθεί με την ταινία και το νοίκιασα και το τελειωσα μετά από κάψιμο ωρών.Μέτριο platform της σειράς...Ακόμη απορώ πως κάθισα και το έπαιξα. </strike>
                  STOP THE PRESS&#33;&#33;Τελικά θα πω το Intelligent Cube aka Kurushi για PSone...Είχα λιώσει το demo.Ο ορισμός του what the...?? παιχνιδιού.Εθιστικό nonetheless.
                  Ένα Dynasty Warriors...νύστα...
                  Ακραίο...Μάλλον θα ψηφίσω Carmageddon...Ένα game χωρίς νόημα πραγματικά.Τα πρώτα 5 λεπτά έχει πλάκα μετά τπτ.
                  Hunt for Red October για NES...Σπαστικό και σκουπίδι από τα λίγα.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Α ωστε το τερματισες κιολας. Hm.. The plot thickens οπως λεει και ο Citan Uzuki.
                    [/b]
                    Δυστυχως φιλε κωστα , το τερματισα κιολας

storyline: η barbie ψαχνει σε Αφρικη , Θιβετ , Αιγυπτο και καμποσα αλλα μερη για να βρει ενα χαμενο θυσαυρο...

p.s.καποια στιγμη θα επανελθω και με πληρες review
                    Deus Misereatur...
                    Gloria filiorum patres i.e.m.e
                    Viva los Vatos Locos

---------------------
                    UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

Πάλι θα πω το Tiny Toon Adventures...
                      [/b]

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην απάνταγε το Tiny Toons
                      Ήμουν σίγουρος&#33;
                      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

15 χρόνια γκρίνιας από τότε που το πήρα...Και συνεχίζουμε.
                        Μα 16.990 για 2-3 μέρες παιχνίδι.Ο βασικός λόγος που δεν το τελείωσα σε μία ήταν πως παίζαμε ζωή παρά ζωή με εσένα και τον αδερφό.
                        Θυμάμαι του έριχνα replay με διαφορετκούς παίκτες σε stages που δεν αντιστοιχούσαν οι ιδιοότητές τους(πχ ο Furball σκαρφάλωνε και ο Plucky κολυμπούσε)μπας και το δυσκολέψω αλλά μπα...Κατέληξα να το τερματίζω σε 1 ώρα max <_<
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Γι αυτό (ναι καλά) και εγώ είχα κιτρινοκάσετο,με 3,000δρχ you can&#39;t go wrong.
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Σωστόστ.Ωστόστο( )στην επαρχία το &#39;93 άντε βρες κιτρινοκάσετα.

Comment

LoZ: Ocarina Of Time/Resident Evil 4
                              Batman Forever/Rise Of The Robots/Bullet Witch
                              Super Ghouls N Ghosts/Shinobi(PS2)/Ninja Gaiden(NES)
                              LoZ: Wind Waker/DMC2
                              Dragon Quest VIII/Oblivion/Dark Cloud 2
                              ICO/Heavenly Sword
                              Killer7/Michigan
                              Ninty Nine Nights
                              Killer7/Manhunt 2 (Uncensored)
                              Geometry Wars1/2 κ DMC4

Comment

Αν και σκέφτηκα κι εγώ το Tetris, τελικά θα πω The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Spawn the Eternal, χωρίς σχόλια.

Σκέφτηκα το Battletoads, το Solomon’s Key (OMG το μυαλό λιώνει), το story mode του F-Zero GX (δεν υπάρχουν τα σκηνικά στο very hard), αλλά νομίζω ότι παιχνίδι σα το Mushi (Mushihimesama) δεν έξω παίξει, απλά μετά από ένα σημείο σταματά να απευθύνεται σε ανθρώπινα όντα, για να μη πιάσω μερικά boss fights.

Rayman 3

Δε ξέρω πόσο νόημα έχει μια απάντηση τύπου MMO, η Football Manager, καθώς πρόκειται για τίτλους χωρίς αρχή και τέλος. Αυτό μου ήρθε στο μυαλό τώρα, είναι το Donkey Kong 64, πάρα πολύ πράγμα, υπερβολικά φουσκωμένος τίτλος και γαμάτος επίσης.

Προφανώς τα arcade games είναι εκτός, εξάλλου η διάρκεια είναι το τελευταίο που μετράει σε αυτά. Ίσως το Evolution.

L.O.L (Dreamcast)

Ίσως το Fighting Force 2.

Ίσως να φτάει και η ηλικία που το είχα δει, αλλά Phantasmagoria = OMG.

Sonic The Hedgehog 2006
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X