Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ισορροπία σεναρίου-gameplay

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    There you go, fixed ! Min me pareksigiseis, akoma den exo teleiosei to MGS 4, alla o logos pou to sinexizo opote mporo einai giati exo paiksei ta prohgoumena 3 kai eimai fan tou franchise ! An den ithela na do tin sinexeia tis istorias, apokleiete na teleiona to MGS 4 ! [/b]
    Εεε;
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • #17
      Εννοεί πως έχει κατα νου του την ιστορία του MGS4 και ως fan έχει περιέργεια να δει πως θα τελειώσει, και αν δεν υπήρχε αυτή η περιέργεια για την ιστορία, δεν θα ασχολιόταν καν για να το τερματίσει, που σημαίνει υποθέτω πως θεωρεί το gameplay όχι τόσο καλό.

      Comment


      • #18
        Και μετά μου λέτε γιατί δεν μου αρέσουν τα MGS...
        Insert Coin

        Comment


        • #19
          Χμ τι να πω... και μη χειροτερα.
          Καλο ειναι να καταλαβετε καποια απλα πραγματα.
          Το να γινονται τελειως off-topic συζητησεις δεν ειναι το επιθυμητο, αλλα οσο υπαρχει καποια στοιχειωδης συνεννοηση τις αφηνουμε να γινονται, γιατι ουτε το παιζουμε εξουσια, ουτε θελουμε να δειξουμε κατι τετοιο.
          Οταν πατε ενα βημα παραπερα και οχι απλα ειστε off-topic, αλλα κανετε παντελως ανουσια/υποτιμιτικα σχολια τοτε το προβλημα μεγεθυνεται.

          Θα σβηστουν αρκετα posts συντομα γιατι δε γινεται αλλιως δουλεια, απλα θελω να μιλησω πρωτα με καποιον για να μη τιθεται θεμα αποφασεων ενος ατομου.
          Stay tuned and stay on topic.

          Αμαν πια.

          Comment


          • #20
            Και το chaos theory ειχε δουλεμενο σεναριο που μου φαινοτανε ιδιαιτερα ενδιαφερον ( το ιδιο και το double agent ) αλλα επειδη οι καφροι της nubisoft βγαλανε ενα προχειρο port απτο xbox στο pc με προβληματα στον ηχο και στο mouse το παρατησα στο πρωτο μισαωρο, + οτι δεν ειμαι fan του trial and error gameplay ( βλεπε REmake και resident evil 0 που επαιξα προσφατα )

            Και δεν νομιζω να επαιζε κανεις metal gear αμα ειχε τοσο μαπα gameplay οσο το splinter cell, ενα καλο σεναριο ειναι απλα ενα παραπανω κινητρο για τον παικτη να αφιερωσει χρονο στο παιχνιδι και να προσπαθησει να το τερματισει τουλαχιστον μια φορα, τιποτα παραπανω ! Δηλαδη οσοι εχουμε τερματισει το ocarina of time πανω απο 5 φορες το καναμε μονο και μονο για το σεναριο ? αφου ειχαμε ηδη μαθει απεξω και ανακατωτα τι γινεται στο τελος

            Comment


            • #21
              Εξαρτάται τι παιχνίδι φτιάχνεις νομίζω. Στο Double Dragon η γκόμενα έφαγε μπουκέτο και την κουβάλησαν κάτι τύποι και πρέπει να πας να τους δείρεις. Αρχίζεις διπλό με ένα φιλαράκι και τους δέρνεις ξανά και ξανά και ξανά. Μηδέν σενάριο, πορωτικό gameplay. Από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ adventure τίτλο χωρίς ενδιαφέρον σενάριο δε πα να'χει γρύφους που δεν τους έλυσε κανείς. Απλά σαν παιχνίδι θα είναι τραγικό γιατί το σενάριο είναι απλά ενεργό μέρος και όχι κάποια αφορμή/βιτρίνα στο gameplay.

              Noμίζω ότι και τα δύο μπορούν να υπάρξουν αρμονικά, όρεξη να έχουν οι developers και λεφτά να χαλάσουν. Τώρα αν κάποιος developer κάτσει να φτιάξει το super γαμάτο σενάριο, τίγκα στα cutsenes, τόλμη και γοητεία και το gameplay του δεν υπάρχει πουθενά, ε τότε μάλλον με λάθος media ασχολείται αν και δεν νομίζω ότι έχουμε δει ποτέ τέτοιου είδους δείγμα, θα είχε φάει γιούχα από χιλιόμετρα.
              sigpic

              Comment

              Working...
              X