Announcement

Collapse
No announcement yet.

Respect my authority!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nai kala entaksei egw isa isa xeromai pou yparxoun polla forums gia na milaw giati variemai sto net.
    An kai na pw thn alhtheia tha protimousa na mazevomastan oloi se ena Forum...

To Odyssey den to engataleipw an den fygoun oloi oi alloi prwta.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Και αυτοί που έφυγαν κατέληξαν σε κάτι μίζερο .

Comment

Γκουχ...Γκουχ....πω ρε αυτό δεν ήταν απλά καρφί.....ήταν απ'αυτά που βάζουν στους πυλώνες της ΔΕΗ στην εθνική:resp:

Πάντως ωραίο site -keep up- αλλά όπως είπε και ο Scatman δν νομίζω να το αλλάξω σε σχέση με το G.O. εύκολα.....δν μου προσφέρει προσωπικά κάτι παραπάνω....
        "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Χμμμμμ ναι, οντως καρφαρα . Το Authority ειναι καταπληκτικο, κυριως η κεντρικη σελιδα που προσφερει κατι διαφορετικο απο τον ανταγωνισμο. Εγω χαιρομαι που πλεον υπαρχουν διαφορετικες και πολυ καλες ελληνικες προτασεις για την ενημερωση (και οχι μονο). Σε οτι αφορα το forum και εγω δηλωνω (lol) πως εδω ειναι η βαση μου αλλα φυσικα νιωθω χαρουμενος με τη δημιουργια πολλων κοινοτητων στις οποιες μπορει κανεις να συμμετασχει.

Comment

Καλή τύχη να έχουν τα παιδιά αλλά κι εγώ δηλώνω εδώ παρών.( αν και κάποιες μέρες απουσίαζα για πρόωρες διακοπές xD) Ο κύριος λόγος είναι γιατί αισθάνομαι το κλίμα παρέας- θέλω meeting επανάληψη του προηγούμενου με το τέλος των εξεταστικών ρεμάλια- τους περισσότερους σας ξέρω προσωπικά και γενικά έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο του " παρεξηγούμαι με το παραμικρό" μιας και πάνω κάτω γνωρίζουμε τα όρια πλέον. Ειδικά μετά από εκείνη την unmoderated περίοδο στο Gamepro.

Πλέον έχουμε τη χαρά να έχουμε ένα δικό μας χώρο, πολύ περιποιημένο με όλα τα κομφόρ :bleh: Δυστυχώς δεν ήμουν καλός στη συμμετοχή σε άλλα fora- εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ που λέει και το άσμα. Θα παρακολουθώ την αρθρογραφία στο authority αλλά στο forum δε θα συμμετάσχω πολύ ενεργά.

Άιντε να τελειώνω κανά MGS SoL σιγά σιγά.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ναι ναι meeting ξανα, well said.
              Do a barrel roll!

Comment

Θα πέσει ένα γερό meeting όταν θα έρθω με τον μικρό Laharl στην Αθήνα. Ετοιμάστε από τώρα σκηνικό, αν όλα πάνε καλά 5 του μηνός θα είμαστε κάτω!

Comment

Πάμε για λαδόκολλες.
                  Ότι πρέπει για παρεΐστικο κλίμα + value for money καταστάσεις.
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Και μένα μου άρεσε το site, πολύ γουστάρω το ign στυλ κεντρικό παράθυρο που αλλάζει περιοδικά. Καλή επιτυχία στα παιδιά!!
                    Τώρα για το φόρουμ θα προτιμούσα να υπάρχει ένα κεντρικό όπου θα ήμασταν όλοι... Αντιθέτως έχουν δημιουργηθεί πολλά μικρά, κρίμα. Αν και Οδύσσεια, εγώ έχω βρει το λιμάνι μου εδώ και στο GreekDojo. Με χάλασε που έφυγαν όσοι έφυγαν απ' το Gamers' Odyssey και έπεσε η κίνηση, κακά τα ψέματα δεν είμαστε και πολλοί οι gamers για αυτό εξάλλου προτιμώ και 1 μεγάλο φόρουμ, 1 μεγάλο καρακλικαριό δηλαδή παρά πολλές μικρές κλίκες.
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
                      προτιμώ και 1 μεγάλο φόρουμ, 1 μεγάλο καρακλικαριό δηλαδή παρά πολλές μικρές κλίκες.

Δυστυχώς όπως έχει αποδειχτεί και από άλλου είδους fora αυτό είναι τρομακτικά δύσκολο να γίνει.
                      Ακόμα και 10 άτομα να είναι σύνολο κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανό οι 2 να φύγουν και αν κάνουν δικιά τους σελίδα.
                      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Εγώ συμμετέχω παντού.Μπράβο ρε Κώστα.Θα ρίχνεις μπαν σε όσους μας τη σπάνε.:xp:
                        Carpe diem

Comment

Originally posted by Burai_Fighter View Post
                          γενικά έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο του " παρεξηγούμαι με το παραμικρό" μιας και πάνω κάτω γνωρίζουμε τα όρια πλέον. Ειδικά μετά από εκείνη την unmoderated περίοδο στο Gamepro.

Μα γιατι η καλυτερη περιοδος ηταν τοτε.Η χαρα του καφρου.Και του χεστη.

Το αβαταρ σου,μας χυνει στο αριστερο ματι.

Οσο για το authority,αν και καποια πραγματα μου χτυπησαν ασχημα(περισσοτερα στο ιδιο το site)θα συμμετεχω καπως.Απο σεπτεμβρη οταν γυρισω σπιτι κ μπει και η 24αρα γραμμη.Εννοειται πως καθημερινα θα ειμαι εδω.Το μπουλο δλδ.
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Πού είχες χαθεί ρε Cannibalε? :bleh:

Αν κι εντάξει κι εδώ έχει πέσει λιγη νέκρα λόγω εξεταστικών κτλ κτλ. Από Σεπτέμβρη πάλι xD
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

no net no forum.απο σεπτεμβρη θα ειμαι πισω.hail. ασε θα σκασω με την εξετ δε θα παω slipknot
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Ούτε εγώ . Terra Vibe και DiDi=fail. Αν και Down γούσταρα να πάω αλλά δεν παίζει. Άλλωστε μετά τους Ακεντεκε το χάος. Άντε welcome back και καλά κάφρικα post με το seal of quality

Comment

Working...
                                X