Announcement

Collapse
No announcement yet.

Respect my authority!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Ναι ναι meeting ξανα, well said.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Καλή τύχη να έχουν τα παιδιά αλλά κι εγώ δηλώνω εδώ παρών.( αν και κάποιες μέρες απουσίαζα για πρόωρες διακοπές xD) Ο κύριος λόγος είναι γιατί αισθάνομαι το κλίμα παρέας- θέλω meeting επανάληψη του προηγούμενου με το τέλος των εξεταστικών ρεμάλια- τους περισσότερους σας ξέρω προσωπικά και γενικά έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο του " παρεξηγούμαι με το παραμικρό" μιας και πάνω κάτω γνωρίζουμε τα όρια πλέον. Ειδικά μετά από εκείνη την unmoderated περίοδο στο Gamepro.

Πλέον έχουμε τη χαρά να έχουμε ένα δικό μας χώρο, πολύ περιποιημένο με όλα τα κομφόρ :bleh: Δυστυχώς δεν ήμουν καλός στη συμμετοχή σε άλλα fora- εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ που λέει και το άσμα. Θα παρακολουθώ την αρθρογραφία στο authority αλλά στο forum δε θα συμμετάσχω πολύ ενεργά.

Άιντε να τελειώνω κανά MGS SoL σιγά σιγά.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Χμμμμμ ναι, οντως καρφαρα . Το Authority ειναι καταπληκτικο, κυριως η κεντρικη σελιδα που προσφερει κατι διαφορετικο απο τον ανταγωνισμο. Εγω χαιρομαι που πλεον υπαρχουν διαφορετικες και πολυ καλες ελληνικες προτασεις για την ενημερωση (και οχι μονο). Σε οτι αφορα το forum και εγω δηλωνω (lol) πως εδω ειναι η βαση μου αλλα φυσικα νιωθω χαρουμενος με τη δημιουργια πολλων κοινοτητων στις οποιες μπορει κανεις να συμμετασχει.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Γκουχ...Γκουχ....πω ρε αυτό δεν ήταν απλά καρφί.....ήταν απ'αυτά που βάζουν στους πυλώνες της ΔΕΗ στην εθνική:resp:

Πάντως ωραίο site -keep up- αλλά όπως είπε και ο Scatman δν νομίζω να το αλλάξω σε σχέση με το G.O. εύκολα.....δν μου προσφέρει προσωπικά κάτι παραπάνω....

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και αυτοί που έφυγαν κατέληξαν σε κάτι μίζερο .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai kala entaksei egw isa isa xeromai pou yparxoun polla forums gia na milaw giati variemai sto net.
    An kai na pw thn alhtheia tha protimousa na mazevomastan oloi se ena Forum...

To Odyssey den to engataleipw an den fygoun oloi oi alloi prwta.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    το site ειναι πραγματικα γαματο σαν εμφανιση και δομη και ισως το πιο ελκυστικο απτα Ελληνικα που εχω δει. Gamepro-ιζει (αναφερομαι στο gamepro.com {5/5} ).

Aλλα! τo forum του δε νομιζω οτι μπορει να μου προσφερει κατι περισσοτερο αποτι εδω

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Επιτέλους, κάτι με προοπτικές σοβαρού στον ελληνικό χώρο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Nαι, μεσον αποφυγης πιατων!!!!!λολ...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Level up! man Gratz Twra tha se exoume kai meson?

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Θα ηθελα να κανω μια ενημερωση - ανακοινωση:

Απο σημερα ανελαβα καθηκοντα moderator στο forum του www.authority.gr, κατι το οποιο μαλλον παει να πει ultimate chaos και destruction.

Περα απο την πλακα, ειναι μια ευθυνη η οποια με γεμιζει χαρα, γιατι ετσι μπορω να ειμαι μελλος ενος πολυ ελπιδοφορου project, εστω και απο αυτη την θεση.

Θελω να ξεκαθαρισω οτι σε καμια περιπτωση αυτη η εξελιξη δεν σημαινει οτι εγω δεν ειμαι παρον εδω μεσα, καθοτι οι περισσοτεροι με γνωριζετε (μερικοι και προσωπικα) και ξερετε το τι κουβαλαω μεσα μου για την κοινοτητα μας και την προσπαθεια που εχει γινει. Αυτο θα προσπαθησω να αναδειξω απο οποιαδηποτε θεση θα εχω στο οποιοδηποτε Site ή μεσο ενημερωσης or whatever.

Κοινως δεν γλυτωνετε απο μενα ευκολα noobs!!!!!!!!

Περιμενω την ιδια (σαρκαστικη toilet based) ανταποκριση απο ολον τον καλο τον κοσμο, καθοτι γνωριζουμε οι περισσοτεροι την προσπαθεια των παιδιων του authority, οπως αλλωστε και αυτοι την δικη μας.

Ευχαριστω. We have cookies.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    E,να πω οτι το Authority δεν ειναι σε beta μορφη αλλα ειναι πληρως λειτουργικο, το φορουμ του site Ειναι σε beta.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πολύ καλό ξεκίνημα.Ελπίζω να γίνει πολύ πολύ καλύτερο καθώς ακόμη βρίσκεται σε beta.

Leave a comment:

• Aligator21
    replied
    Τρομερά πολύ καλό!
    Μπράβο σας!!!!

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Ωπ, τωρα το ειδα. Booookmaaaaaaark!

Leave a comment:

Working...
X