Announcement

Collapse
No announcement yet.

Respect my authority!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αυτο που πρεπει να πω εγω ειναι το εξης:

Οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην σε οτι αφορα το στυλ του Authority forum.

Τι σημαινει αυτο; Μετα απο μια καλη συζητηση που ειχα με τον Talk Show Host, αυτο που μου ειπε υπευθυνα ειναι το εξης: δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το στυλ και την κατασταση του πρωην GamePro forum. Κοινως, οποιος θελει μπορει να πει, να κραξει και να χεσει οποιον θελει, απλα θα πρεπει να το κανει με επιχειρηματα και σωστα. Ακομα και παναγιες να ριχνει, δεν μας πειραζει, αρκει να εχει λογο και αφορμη.

Τα παιδια του GP εχουν αλλαξει και αυτα, το στυλ ειναι πλεον αυτο το οποιο ολοι θα θελαμε να εχουμε, και πιστευουμε στην ομαδα του Authority οτι καταρχην τα 2 φορα μπορουν να συνυπαρχουν χωρις κανενα προβλημα. Στην τελικη το Odyssey ειναι κατι το πιο δικο μας, αλλα το Authority ειναι αυτο το οποιο θελαμε παντα να ειναι το GP.

Επισης να πω οτι ο ελεγχος πλεον ειναι στα δικα μας χερια. Κοινως εαν καποιος φαει ban, θα εχει να κανει οχι μονο με αυτα που λεει αλλα και με την συνολικη του παρουσια στο φορουμ. Υπαρχουν κανονες, οι οποιοι ομως ειναι λογικοι και υπευθυνοι. Και στην τελικη παντα ειμαστε μια μεγαλη παρεα και θελουμε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα για να καταφερουμε να κανουμε πραγματικοτητα τον στοχο του authority;
    Ποιος ειναι αυτος;

Η ελληνικη gaming κοινοτητα να αποκτησει δυνατη φωνη, να μπορει να διεκδικει και να εκφραζει αυτα τα οποια γουσταρει εκει που πρεπει να τα εκφρασει και να μπορει να εχει το καλυτερο δυνατο παρον και μελλον. Ναι, μπορει να ειναι κατι το πολυ δυσκολο, αλλα κανεις δεν ειπε οτι δεν μπορουμε να προσπαθησουμε.

Εγω προσωπικα πιστευω πολυ σε αυτα τα οποια μπορουν να γινουν απο εμας, για εμας στην τελικη. Και πιστευω οτι το authority, με τον κοσμο που το οργανωσε και τον κοσμο που το στηριζει (γιατι ουσιαστικα τα παιδια αυτα στηριζουμε και οχι μια εταιρια), μπορει να κανει πραγματικοτητα πολλα απο αυτα τα οποια παντα θελαμε να εχουμε στην Ελλαδα.

Και στην τελικη δεν χανει και κανεις τιποτα απο εμας που θα ειμαστε σε ενα φορουμ και θα λεμε καποια πραγματα. Μπορουμε ανετα να κραζουμε τον οποιονδηποτε, ακομα και τα ιδια τα παιδια, εαν κατι δεν μας αρεσει. Το θεμα ειναι να το κανουμε υπευθυνα με την ελευθερια που μας δινει το intenet.

Εαν κατι απασχολει τον οποιονδηποτε, ας μου στειλει ενα πμ και να ειναι σιγουρος οτι δεν θα παει χαμενος ο χρονος του.
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Κώστα το site παραείναι εμπορικό για να πλησιάζει έστω και ελάχιστα αυτό που περιγράφεις. Τέτοιες προσπάθειες δεν μπορούν να γίνουν όταν εξαρτάσαι οικονομικά από τις διαφημίσεις. Δεν ήθελα να συμμετάσχω στο παρών θέμα για να δώ που θα καταλήξει, αλλά όλα αυτά που γράφεις απλά δεν έχουν βάση και θεωρώ ότι πρέπει να το πώ.

Όσο για το ότι ο καθένας θα μπορεί να μπαίνει μέσα να ξεκατινιάζεται και να βρίζει με επιχειρήματα, τι να πώ...

Για όσους θέλουν να καταλάβουν γιατί κρατάω αυτή την στάση ας δουν τα παρακάτω:

Susah menemukan situs GOLDWIN678? Disini kami akan memberikan akses mudah untuk daftar dan login di link alternatif goldwin678 terbaru dan terupdate setiap harinya disini!

Susah menemukan situs GOLDWIN678? Disini kami akan memberikan akses mudah untuk daftar dan login di link alternatif goldwin678 terbaru dan terupdate setiap harinya disini!

Insert Coin

Comment

Originally posted by Jedah View Post
        Κώστα το site παραείναι εμπορικό για να πλησιάζει έστω και ελάχιστα αυτό που περιγράφεις. Τέτοιες προσπάθειες δεν μπορούν να γίνουν όταν εξαρτάσαι οικονομικά από τις διαφημίσεις. Δεν ήθελα να συμμετάσχω στο παρών θέμα για να δώ που θα καταλήξει, αλλά όλα αυτά που γράφεις απλά δεν έχουν βάση και θεωρώ ότι πρέπει να το πώ.

Όσο για το ότι ο καθένας θα μπορεί να μπαίνει μέσα να ξεκατινιάζεται και να βρίζει με επιχειρήματα, τι να πώ...

Για όσους θέλουν να καταλάβουν γιατί κρατάω αυτή την στάση ας δουν τα παρακάτω:

http://insomnia.ac/commentary/beyond...e_news_racket/
        Θα κάνω ένα σχόλιο και μόνο, ακριβώς επειδή δεν ξέρω κατά πόσο κάποιες δηλώσεις σαν του Jedah στηρίζονται με επιχείρηματα ή είναι απλά κακεντρεχείς.

Για να δηλώσεις ένα site εμπορικό φίλε Jedah σημαίνει πρωτίστως ότι ανήκει σε μια εταιρία που σκοπό δεν έχει την ποιότητα αλλά κλασική, αναμασημμένη τροφή. Παράλληλα, αυτό πρέπει να αποδειχθεί στην ύλη του και στην κάλυψή του. Εμπορικό είναι ένα site που κινεί τις βαθμολογίες του με βάση τις διαφημίσεις και το τρόπο ανάλυσης και γραφής του με βάση το mainstream κοινό. Το Authority, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν το επισκεφτεί και το διαβάσει, δεν κάνει τίποτα από τα δύο. Οπότε οι απόψεις σου αγαπητέ για εμπορικότητα, προς το παρόν, πέφτουν στο κενό. Από εκεί και πέρα, αν όντως καταλήξει έτσι το site, νομίζω ότι δεν θα έχει και λόγο να υπάρχει.

Αυτό που εννοούσε ο DjSolid για το forum είναι ότι δεν υπόκειται σε έλεγχο ή περιορισμούς όπως τα άλλα forum αντίστοιχων site. Έχω την εντύπωση ότι το διαστρέβλωσες δίχως να σκεφτείς.

Τέλος, τα links που παραθέτεις δεν είναι ούτε κάτι καινούριο ούτε κάτι εκπληκτικό. Οι αναφορές που κάνουν αφορούν μια κατάσταση που, μαθηματικώς, θα συμβεί λόγω της εξέλιξης της γνώσης πέρα από τα κανάλια διανομής της. Και αυτό θα γίνει σε όλους τους τομείς. Το θέμα είναι τι κάνουμε μέχρι να γίνει αυτό.

Προσωπικά να ευχαριστήσω όσα παιδιά από το Gamer's Odyssey μας έχουν στηρίξει. Μπορεί να μην ήμουν ενεργός χρήστης εδώ αλλά έχω βοηθήσει το forum όταν μου είχε ζητηθεί, και έχω μάλιστα προσφερθεί να το βοηθήσω ξανά, ακόμα και τώρα αν χρειαστεί. Πιστεύω ότι έχετε ένα εξαιρετικό forum και για μένα αυτό που μετράει -και το έχω αποδείξει- είναι η gaming κοινότητα στην Ελλάδα.

Ο καθένας προσφέρει αυτά που μπορεί, από τη θέση που είναι. Έγραψα το post αυτό για να διευκρινήσω κάποια πράγματα και όχι να κάνω flame ή να δικαιολογήσω κάτι.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Comment

Επειδή έχω να κάνω με μεγάλους ανθρώπους που ξέρουν να χειρίζονται το γραπτό λόγο, απλά θα δηλώσω παρών και δε θα κάνω το μεταφραστή. Είστε αρκετά έμπειροι ώστε να μην πάρετε τα όσα γράφονται επί προσωπικού ή κακοπροαίρετα, οπότε...

...η μπάλα σε σας, όπως ήταν από την αρχή.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Δεν είναι καλό να δημιουργούνται άσκοπες εντάσεις, εξάλλου τόσα χρόνια γνωριζόμαστε, και στα forum μιλάμε, και (τεράστια) μπάλα έχουμε παίξει και μπύρες έχουμε πιει. Το μόνο που μας έλειπε τώρα είναι χωριστούμε σε 100 στρατόπεδα. Λες και είμαστε πολλοί δηλαδή...
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Θα τα δεχόμουνα όλα αυτά αν το site είχε χρηαματοδότηση από τους συντάκτες του. Εγώ ήμουν πολύ ξεκάθαρος αναφέροντας τις διαφημίσεις.
              Αυτό που είδα εγώ είναι ένα site τίγκα στην διαφήμιση και στα news, που όπως αναφέρουν και τα άρθρα που παρέθεσα, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πολύτιμο περιεχόμενο. Αυτό δεν θα έπρεπε να το θεωρήσει ο TalkShowHost κακεντρέχεια αλλά κριτική. Τα παιδιά που έστησαν το site έκαναν μια επιχειρηματική κίνηση ΠΡΩΤΙΣΤΑ, και όχι αυτό που περιέγραψε ο DjSolid. Αν τώρα όλο αυτό το περιεχόμενο και οι διαφημίσεις υπάρχουν απλά για να πληρώνεται ο provider τότε πάω απλά πάσο. Αυτά σε ότι αφορά την κριτική μου στο site που μου θυμίζει όλα τα υπόλοιπα (π.χ. Gamespin) που έχουν σαν κύριο σκοπό την εμπορική χρήση (λεφτά από διαφημίζεις).

Επίσης η όλη προσπάθεια δεν είναι κακό να είναι εμπορική. Από τα games βγάζανε και βγάζουνε κάποια λεφτά οι άνθρωποι και από τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία γύρω από αυτά. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Δεν καταλαβαίνω γιατί όμως εγώ που το έχω για χόμπι είμαι κακεντρεχής όταν δεν μου αρέσει ένα site τίγκα στις διαφημίσεις και τα news items που στην σημερινή πραγματικότητα τα βρίσκεις παντού. Ακόμα και τα ειδικά θέματα έχουν και αυτά χαρακτήρα προώθησης αφού έχουν να κάνουν κυρίως με συγκεκριμένα προιόντα και όχι με γενικά ζητήματα.

Έχω πάντως κουραστεί να δέχομαι βολές όταν δεν χαιδεύω αυτιά και όταν κρίνω με μόνο γνώμονα την λογική και το πάθος μου για τα games. Εύχομαι ολόψυχα στο aythority να πετύχει τους στόχους του αλλά η αρχή δεν το ξεχωρίζει από τον σωρό. Αυτό βέβαια μπορεί και να οδηγήσει σε (σχετική) εμπορική επιτυχία.

UPDATE: Και κάτι τελευταίο που ξέχασα: μια για ποιόν αναθεματισμένο λόγο θα έκανα εσκεμένα κακή κριτική; Δεν έχω ούτε είχα ποτέ καμία ανάμειξη με εμπορικές ή άλλου είδους δραστηριότητες γύρω από το gaming. Μακάρι να σας διαβάζει όλη η Ελλάδα και η υφήλιος. Αλλά να μάθετε να δέχεστε και κριτική.
              Insert Coin

Comment

Working...
              X