Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ε3 2009 Microsoft Press Con: Review

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σχετικα με το natal, παντα οταν παρουσιαζονται τετοιες εφαρμογες ειναι λογικο να υπαρχουν αναμεικτες αποψεις. Σιγουρα ανοιγονται ενδιαφερουσες προοπτικες και imo τα οσα εδειξαν με το milo project ειναι αδυνατον να περασουν αδιαφορα (ανεξαρτητα απο τις τελικες και πραγματικες δυνατοτητες που θα εχει η συγκεκριμενη εφαρμογη). Απο κει και περα νομιζω οτι το σωστοτερο το ειπε ο xeno, το θεμα ειναι το πως θα αξιοποιηθει μια τετοια ιδεα... η επανασταση ερχεται απο κει και μονο. Ολα τα σεναρια ειναι πιθανα και υπαρχει επι της ουσιας το χασμα αναμεσα σε αυτα που λεει ο evans και σε οτι αναφερει ο dj με το τι θα συμβει εν τελει να εξαρταται τοσο απο την υποστηριξη της MS οσο και απο τους developers.

Για το mgs, πιστευω οτι ο Kojima καθησε λιγο επειδη ο τιτλος κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται για αποκλειστικοτητα του Χ360. Λογικα σταθηκαν περισσοτερο στο σπασιμο της αποκλειστικοτητας απο τις κονσολες της sony και εκαναν κατι αντιστοιχο με την περσινη μικρη παρουσιαση του ff13.

Edit το Alan Wake τα σπαει;)

Comment

Δεν την ειδα (με 1 mbs συνδεση και 500 mb ram που κολλαει πλεον και οταν βλεπεις βιντεο στο youtube τι live streaming θες ). Αλλα ρωτησα κι εμαθα. Και ο DJ για αλλη μια φορα πηρε την πρωτοβουλια να με πορωσει.

Οσον αφορα το MGS, θα ειναι πιστευω prequel του 4 με τον Raiden. Ενδιαφερον ισως μονο για τους fan για να δουν λιγο καλυτερα την ψυχοσυνθεση του Raiden.

Το Natal απο περιγραφη και μονο ειναι κορυφη. Αμφιβαλλω κι εγω αν θα το αξιοποιησει καποιο game, αλλα πειτε μου, ποσοι απο εσας δεν θα θελατε να το εχετε, ετσι, για το γαμωτο.

Η αντιδραση για το Monkey Island το αντιστοιχο topic και FF13 yay super duper σαν καθε FF.

Α. Ειμαι φαν των Lego παιχνιδιων. Οποτε Harry Potter Lego yay!

Δεν εχω ιδεα τι ειναι το Alan Wake. Παω να δω.
      My blog:Doppel's Den

Comment

Από ότι φαίνεται το MGSR δεν θα είναι αποκλειστικό αλλά θα βγει και σε PC/PS3.
        https://www.emulator-zone.com
        I am an iteration closer to my desired solution!
        The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
        Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
        Hyperdimension Neptunia

Comment

Ναι αλλωστε εδειξαν πρωτα αυτο και μετα ειπαν "Οτι δειτε απο τωρα και στο εξης ειναι αποκλειστικο στο 360".
          Do a barrel roll!

Comment

Εμενα μονο ενα με ενδιαφερει, να εχει το νεο Forza το Fiat Bravo! Και αν ειναι δυνατον να στριβει στις στροφες το αμαξι και να μη γυρναει σα βαρκα...

Comment

Ρε παιδιά αν το Natal κάνει ότι πραγματικά μας λένε ότι θα κάνει τότε ποια θα είναι η τιμή του;

Ουσιαστικά το Natal κάνει:
              -Αναγνώριση κινήσεων στο τρισδιάστατο χώρο χωρίς χρήση κάποιου tracker
              -Αναγνώριση προσώπων
              -Σκανάρισμα εικόνων, αντικειμένων
              και το σημαντικότερο όλα αυτά αψεγάδιαστα με πολύ ειδικές κινήσεις (ανεβοκατέσματα ταχυτήτων στο racing demo) σε πολλά άτομα ταυτόχρονα τα οποία κάθοντα μάλιστα στην ίδια ευθεία! (όπως πχ στον καναπέ)

Αν το κάνει όλα αυτά τότε απλά προσκυνώ και όταν λέω προσκυνώ το εννοώ.
              Αλλά για να κάνει όλα αυτά φοβάμαι ότι η τιμή του θα είναι απαγορευτική. Οι πρωτες φήμες λένε για 200 ευρώ, εγώ αμφιβάλλω και λέω παραπάνω.

Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θ' αργήσει πολύ να κυκλοφορήσει μιας και ούτως ή άλλως τα videos έδειχναν αρκετά scripted οπότε μένει το ερώτημα γιατί η MS το έδειξε από τώρα.
              Πιστέυω ότι είναι προφανές, έτσι ώστε να δείξει πρωτοπόρος μιας και η Nin και η Sony θα δείξουν κάτι ανάλογο στο μέλλον. (Wiimote 2, Eyetoy)

Πάντως όπως και να'χει το virtual reality βρίσκεται όλο και πιο κοντά.

Comment

Dj αν δε σε πειραζει εκανα το πρωτο σου ποστ ενα paste στο blog μου,http://cp64.blogspot.com/2009/06/microsoft.html ηταν καλη δουλεια οποτε ειπα μη παει χαμενο.

Comment

Κανενα απολυτως προβλημα, μονο αν θες να το υπογραψεις ως Κώστας "DjSolid" Χατζαρόπουλος, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα who the F is this DjSolid;
                  :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

done.

Comment

η μ$ δεν μπορουσε να περιμενει μεχρι την Ε3 ΧΔ:

Comment

...

Αυτό το θέμα είναι για την παρουσίαση του 2009

...

Τώρα έχει Μουντιάλ.
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

λολ δεν ειδα οτι ηταν του 09 XD χιλια σορρυ

Comment

Γαμάτο cover.Τίτε σόρρυ,αλλά στα @@ μας το Μουντιάλ.
                            Carpe diem

Comment

Moundial>E3 .

Comment

Για κανένα λόγο.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X