Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εχει φυγει η ορεξη;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Προσωπικα οσο ειχα το WoW δν ειχα ακουμπησει αλλο παιχνιδι...εκτος λιγων εξαιρεσεων αλλα και αυτες για ελαχιστες ωρες....την εβδομαδα....Οταν το παρατησα το WoW και το πουλησα καθομουν μερικες φορες κ σκεφτομουν τι θα ηθελα να παιξω...κοιταγα...χαζευα...αλλα τπτ...νεκρα στον οριζοντα....ηταν το Hangover απ''το WoW μαλλον....μιας και τωρα 9 μηνες μετα αρχισα να ασχολουμαι παλι πιο σοβαρα...και τερματισα DMC4, Silent Hill Homecoming και παιζω Street Fighter 4 κτλ....

Μου ηρθε ορεξη παλι...αλλα για να πω την αληθεια αν μου ελεγες να παω στο μεσα δωματιο που ειναι η τηλεοραση να παιξω X360, PS2 θα σου ελεγα οχι....

Στο PC αφιερωνω χρονο εδω και αρκετο καιρο κ οχι στις κονσολες που τις εχω αφησει στον αδερφο μου πλεονΑφου θα παρω καλωδιο για να συνδεω το X360 με την οθονη του PC

Originally posted by ChrisTop View Post
    Αυτό που πιστεύω είναι οτι έχω όλο και περισσότερο την ανάγκη να είμαι με παρέα.
    +100000

Οσο μπορω οταν παιζω θελω να ειναι και αλλοι μαζι μου...ειτε ο αδεφος μου ειτε οι φιλοι μου...ειτε τα ξαδερφια μου....οκ μερικα παιχνιδια ειναι single player αλλα οσα εχουν Multi βαριεμαι να παιζω μονος μου

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Οτι έγραψες αντικατοπτρίζει και τις δικές μου σκέψεις.

Τα τελευταία 3 χρόνια παίζω σχεδόν κατα αποκλειστικότητα CS και τα διάφορα PES. Και αυτό διότι το Competitive Gaming δίνει νόημα στο παιχνίδι μου. Μερικοί ίσως ξέρετε οτι πέρνω μέρος και σε τουρνουά (μάλιστα sτο PES 09 τουρνουά που σας είχα πει οτι πήρα μέρος τελικά βγήκα 6ος Πανελλαδικά /showoff). Αυτο είναι που με συγκινεί πλέον, να παίζω μαζί ή αντίπαλος με άλλους. Αυτό που πιστεύω είναι οτι έχω όλο και περισσότερο την ανάγκη να είμαι με παρέα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω αρχίσει και τερματίσει τα τελευταία αυτά 3 χρόνια είναι τα Half Life 2 και τα επισόδεια του και έχω αφιερώσει και πολλές ώρες και στο Civilization 4, δηλαδή 2 παιχνίδια επιτομές του είδους του. Είναι τα μόνα παιχνίδια που καταφέρνουν και μου δίνουν πλέον αξία να παίζω μόνος μου. Ακόμα και το KH2 που παίζω τώρα το παίζω παρέα με ένα ακόμα άτομο που το έχουμε πάρει, μπορεί να μοιραζόμαστε το playtime, αλλά σαφώς το προτιμώ απο το να έπαιζα μόνος μου (αμα δεν έκανε skip και μερικές σκηνές ο παπάρας θα ταν ακόμα καλύτερα~!).

Πάντως αν υπάρχει ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να με κρατήσει για πολλές ώρες ξέρω πως αυτό είναι το Final Fantasy Tactics: War of The Lion για το οποίο όμως δεν πρόκειται να δώσω 150 ευρώ για να το παίξω.

Leave a comment:

• Doppelganger
    started a topic Εχει φυγει η ορεξη;

Εχει φυγει η ορεξη;

Δημιουργω αυτο το θεμα εδω, επειδη οντως αφορα το gaming γενικοτερα.

Τα τελευταια δυο χρονια εχω παρατηρησει πως δεν με τραβανε τοσο πολυ τα videoπαιχνιδια, οπως παλια. Γι' αυτο γραφω και σχεδον αποκλειστικα στο off topic subforum. Ηταν βεβαια και οι πανελλαδικες που συνεβαλαν σε αυτο, αλλα πλεον δεν εχω εκεινο το μερακι να παιξω, να δοκιμασω, να ξοδεψω ωρες.

Τι κανω στον ελευθερο μου χρονο; Internet και οταν το κλεινω (το ελαττωνω τωρα, επειδη τρωει πολυ χρονο) διαβαζω βιβλια και φυσικα βγαινω εξω για καφεδες κτλ σαν τον κλασσικο ελληνα (ο,τι παλια δεν ηθελα να κανω )

Βασικα μπορω να εχω βιβλια, εξοδους και βιντεοπαιχνιδια στη ζωη μ ανετα, αλλα κατι δεν με τραβαει για να συμπεριλαβω το τελευταιο, εστω και για μια ωρα την μερα. Μεγαλωσα; Ωριμασα; Δεν μου αρεσουν οι απαντησεις αυτες. Και τι σαν μεγαλωσα; Με συγκινει ακομη η ιστορια και οι διαλογοι των metal gear solid.

Θελω, λοιπον, να ρωτησω αν το εχετε περασει κι εσεις αυτο, πως ξαναρχισατε, αν δεν ξαναρχισατε, αν απλα ειναι οπως τα playmobil και οι action man που τα βλεπω τωρα και δεν με ωθουν να κατσω να παιξω (ναι, φαινεται αστειο, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι οι μεγαλοι δεν εχουν τη μεντα να αγορασουν στους μικρους πολλα παιχνιδια ή λενε "κανε κατι αλλο". Εχουμε χασει απο τωρα την αισθηση του να ειμαστε παιδια!). Μπορω μολις τελειωσω το post να παιξω το Discword 1 που το εχω αρχισει εδω και καιρο. Το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα το κανω. Γιατι, ομως;
Working...
X