Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νομίζετε ότι το έχουν παράκανει με τις Γυναίκες
Collapse
X
-
Ναι ενώ ο άλλος που έβγαζε από τα σωθικά του... έναν άλλο, ήταν μια χαρά παλικάρι!!!Originally posted by Titus View PostΑν ξέρω το Total Recall λέει? Από τα ωραία action sxi-fi της δεκαετίας του '90, και ματί με τον "4ο άνθρωπο" η καλύτερ ταινία του Βερχόφεν. Εκτός από την τύπισσα με τα τρία βυζιά (ένα απο΄τα πιο αλλόκοττα πράγματα της εφηβείας μου), μου είχε κολλήσει ο προδότης ταρίφας με το μεταλλαγμένο χέρι.
Πραγματικα εκείνες τις εποχές ο λαός γούσταρε τέτοιες καταστάσεις, ήταν πρωτόγνωρες για τότε, τώρα ντάξει τα έχουμε δει όλα και προτιμάμε πιο ανάλαφρες ταινίες.
Leave a comment:
-
Opoios den kserei to olikh epanafora na kaei sthn kolash, tetoies tenies prepei na tis vlepei kapoios estw kai mia fora sthn zwh tou, wste na shmadeftei gia thn ypoloiph
Leave a comment:
-
Αν ξέρω το Total Recall λέει? Από τα ωραία action sxi-fi της δεκαετίας του '90, και μαζί με τον "4ο άνθρωπο" η καλύτερη ταινία του Βερχόφεν. Εκτός από την τύπισσα με τα τρία βυζιά (ένα από τα πιο αλλόκοττα πράγματα της εφηβείας μου), μου είχε κολλήσει ο προδότης ταρίφας με το μεταλλαγμένο χέρι.
Α, ξέχασα να πω ότι παίζει ο Σβαρτσενέγκερ και παίζει και καλά!
Leave a comment:
-
Mπα το Ολική Επαναφορά εννοούσα... Κανάς μαστρο Τίτους και λοιποί θα το θυμούνται
Leave a comment:
-
Η εικονα του burai αποδεικνυει οτι το "μετρον αριστον" ειμαι μυθος κι οτι παντα το περισσοτερο ειναι καλυτερο.
Leave a comment:
-
Μπα το Total Recall το έκανε ολόσωστα. Και κάπως έτσι στοιχειωσαν τα παιδικά μας χρόνια.
Leave a comment:
-
Nαι γιατί με παραπάνω δεν θα μιλούσαμε για γυναίκα αλλά για τέρας!!!
Leave a comment:
-
Κι εγώ διαφωνώ με τα 3-4 βυζιά, δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Δύο ftw.
Leave a comment:
Leave a comment: