Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νομίζετε ότι το έχουν παράκανει με τις Γυναίκες &#

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Μα τι ταινία ? Εγώ την είδα 3-4 φορές όσο καιρό κι αν την ξαναβάζανε !

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ταινιάρα..!

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Τι αν την θυμομαστε ρε
    με αυτες τις ταινιες μεγαλωσαμε

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Αν ξέρω το Total Recall λέει? Από τα ωραία action sxi-fi της δεκαετίας του '90, και ματί με τον "4ο άνθρωπο" η καλύτερ ταινία του Βερχόφεν. Εκτός από την τύπισσα με τα τρία βυζιά (ένα απο΄τα πιο αλλόκοττα πράγματα της εφηβείας μου), μου είχε κολλήσει ο προδότης ταρίφας με το μεταλλαγμένο χέρι.
    Ναι ενώ ο άλλος που έβγαζε από τα σωθικά του... έναν άλλο, ήταν μια χαρά παλικάρι!!!
    Πραγματικα εκείνες τις εποχές ο λαός γούσταρε τέτοιες καταστάσεις, ήταν πρωτόγνωρες για τότε, τώρα ντάξει τα έχουμε δει όλα και προτιμάμε πιο ανάλαφρες ταινίες.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Opoios den kserei to olikh epanafora na kaei sthn kolash, tetoies tenies prepei na tis vlepei kapoios estw kai mia fora sthn zwh tou, wste na shmadeftei gia thn ypoloiph

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αν ξέρω το Total Recall λέει? Από τα ωραία action sxi-fi της δεκαετίας του '90, και μαζί με τον "4ο άνθρωπο" η καλύτερη ταινία του Βερχόφεν. Εκτός από την τύπισσα με τα τρία βυζιά (ένα από τα πιο αλλόκοττα πράγματα της εφηβείας μου), μου είχε κολλήσει ο προδότης ταρίφας με το μεταλλαγμένο χέρι.

Α, ξέχασα να πω ότι παίζει ο Σβαρτσενέγκερ και παίζει και καλά!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Mπα το Ολική Επαναφορά εννοούσα... Κανάς μαστρο Τίτους και λοιποί θα το θυμούνται

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Παιζει,δε θυμαμαι καλα.Σε κατι τετοια χαζα επαιζε αυτος.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Nα το ακουτε το παλικαρι λεμε,ξερει ο burai.Αυτο ειχα και γω στο μυαλο μου,το ειχα δει μικρος σε μια ταινια με austin powers νομιζω.
    Μήπως "Ο Κατάσκοπος που με κουτούπωσε" ? Αυτή την ταινία λες ?

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Μπα το Total Recall το έκανε ολόσωστα. Και κάπως έτσι στοιχειωσαν τα παιδικά μας χρόνια.

Nα το ακουτε το παλικαρι λεμε,ξερει ο burai.Αυτο ειχα και γω στο μυαλο μου,το ειχα δει μικρος σε μια ταινια με austin powers νομιζω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Η εικονα του burai αποδεικνυει οτι το "μετρον αριστον" ειμαι μυθος κι οτι παντα το περισσοτερο ειναι καλυτερο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ουυυυυυυυυ burai, censorship τώρα!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μπα το Total Recall το έκανε ολόσωστα. Και κάπως έτσι στοιχειωσαν τα παιδικά μας χρόνια.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Nαι γιατί με παραπάνω δεν θα μιλούσαμε για γυναίκα αλλά για τέρας!!!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κι εγώ διαφωνώ με τα 3-4 βυζιά, δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο. Δύο ftw.

Leave a comment:

Working...
X