Και το δικό μου laptop δε σηκώνει καλά το Braid. Satisfied ;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indie/Fan Made
Collapse
X
-
κατεβασα το Flower που ειναι beyond godlikeOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Στην 4η πίτσα το παιχνίδι παίρνει μια ενδιαφέρουσα τροπή...;)Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ε ναι μετά από τόσες πίτσες ακόμα και το Τέτρις θα έπαιρνε ενδιαφέρουσα τροπή.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Για την ακρίβεια, συναντάται περισσότερο στη μουσική.
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
The Path (2009)
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
Πιστεύω αξιζει τα 10$ και με το παραπάνω (downloading...)
ΥΓ : Ένας λόγος για τον οποιο αγαπώ την indy σκηνή ειναι ότι θα δεις σίγουρα το "availabe on mac"
Comment
-
Από τα προαναφερθέντα παιχνίδια έχω τερματίσει τα World of Goo, Braid, Machinarium (το Passage δεν μετράει). Καμία άλλη πρόταση για 2D παιχνίδι του είδους ? Όχι κατ' ανάγκη με γρίφους και τα συναφή, απλά κάτι που να είναι εύκολο και ανάλαφρο στον χειρισμό, με σκοπό να ασχολούμαι λίγο κάθε μέρα στον ελεύθερό μου χρόνο στον υπολογιστή.
Επίσης πάρτε δύο προτάσεις και από εμένα.
Cave StoryΠολύ όμορφο παιχνίδι, καλοφτιαγμένο και με ικανοποιητικό σενάριο. Fan Made, κυκλοφορεί ελεύθερο στο Net από το 2004, αν και κάτι πήρε το μάτι μου πως θα επανακυκλοφορήσει στο Wii μέσα στο 2010. Τζάμπα κατέβασμα από εδώ.
GAME OVER
Το εν λόγω παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον Angry Video Game Nerd. Μερικοί καμμένοι έφτιαξαν ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τα reviews του, το οποίο είναι γεμάτα αναφορές σε αυτά. Η πλάκα είναι πως σε αντίθεση με κάτι άλλα παιχνίδια, αυτό στέκεται πάρα πολύ καλά και από μόνο του. Αρκετές σύντομες πίστες, πολλές κινήσεις, ωραίο gameplay, συν τον χαβαλέ αν έχετε δει τα βιντεάκια του AVGN. Πληροφορίες εδώ, τζάμπα κατέβασμα από εδώ.
Comment
Comment