Κυκλοφόρησε προχθές το tri. (κάτι σαν; )Cel shade γραφικά που θυμίζουν και λίγο minecraft με gameplay μηχανισμούς που προσπαθούν να μπουν στη λογική/"αντιγράψουν" την προσέγγιση του portal. Ωραία μουσική και γενικά φαίνεται καλή φάση το παιχνίδι αλλά είμαι ακόμα στην αρχή για να βγάλω συμπεράσματα. Ανέβασα και ενα video αν κάποιος θέλει να ρίξει μία ματιά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indie/Fan Made
Collapse
X
-
Σε είδηση του polygon το πέτυχα, fan-made γερολαδάδικο Shining Force σε online περιβάλλον σε pay to win φάση αλλά για το wtf της υπόθεσης αξίζει οι νοσταλγοί να ριξουν μια ματιά.
Leave a comment:
-
Μου τρεχει μια χαρα σε 8.1 αλλα ειναι πιθανο να θελει κανα παπατζιλικι απ'τη πλευρα σου - ισως χρειαζεται να εγκαταστησεις τον games for windows client (παροτι δε χρησιμοποιειται πουθενα).Originally posted by Spahar View Post
Προσπάθησα να το παίξω σε Windows 8 και δεν μου ξεκίναγε, ίσως φταίει και η εγκατάσταση μου, μιας και μου βγάζει προβλήματα και σήμερα μάλλον πάω για format. Οπότε θα επανέλθω σε αυτό με feedback.
Κατι τετοια βλεπω και κοιταω κ εγω προς Unity.
Leave a comment:
-
Στην υπάρχουσα έκδοση δεν υπάρχει τρόπος να φύγεις από ένα δωμάτιο αν πρώτα δεν το ολοκληρώσεις (δεν βρεις τη φωτιά). Στην τελική έκδοση έχουμε σκοπό να το επιτρέψουμε και να προσθέσουμε γρίφους που χρειάζονται ενέργειες σε περισσότερα του ενός δωματίου.Originally posted by straierΠώς φεύγεις από ένα δωμάτιο;
Leave a comment:
-
Sorry για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά απουσίαζα σε ταξίδι.
Προσπάθησα να το παίξω σε Windows 8 και δεν μου ξεκίναγε, ίσως φταίει και η εγκατάσταση μου, μιας και μου βγάζει προβλήματα και σήμερα μάλλον πάω για format. Οπότε θα επανέλθω σε αυτό με feedback.
Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες. Μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ακόμα και μικρή, είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης. Στην τελική το σημαντικό είναι και σαν ομάδα να έχεις να παρουσιάσεις κάποια ολοκληρωμένη δουλειά, οπότε μην το αφήσετε.Θα θελα να ολοκληρωθει ο τιτλος σαν εμπειρια, αλλα να μη ξεφυγουμε και παμε μακρια. Δηλαδη να ειναι μια μικρη ιστορια με αρχη μεση τελος ακομη κι αν ειναι διαρκειας μια ωρας. Επισης θελω ο παικτης τελικα μεσα απο τα μηνυματα των χαρακτηρων να καταλαβαινει πληρως τι εχει συμβει στο παρελθον χωρις περισσοτερες επεξηγησεις.
Να ποστάρω και εγώ την δική μας συμμετοχή:
(είναι σε Unity, οπότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το plugin - υπόθεση 2-3 δευτερολεπτων).
2-3 μέρες μετά το διαγωνισμό διορθώσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Έχουμε σκοπό να το τελειώσουμε, αν και δεν το έχουμε ακουμπήσει δύο βδομάδες τώρα. Feedback θα ήταν ευπρόσδεκτο εννοείται.
Leave a comment:
-
Παρεξηγηση, το σχολιο στο fb δεν ηξερα απο ποιον ηταν, γενικα ξερω ποιος εισαι εχουμε μιλησει κι αλλες φορες σε συναντησεις του hgda.
Θα θελα να ολοκληρωθει ο τιτλος σαν εμπειρια, αλλα να μη ξεφυγουμε και παμε μακρια. Δηλαδη να ειναι μια μικρη ιστορια με αρχη μεση τελος ακομη κι αν ειναι διαρκειας μια ωρας. Επισης θελω ο παικτης τελικα μεσα απο τα μηνυματα των χαρακτηρων να καταλαβαινει πληρως τι εχει συμβει στο παρελθον χωρις περισσοτερες επεξηγησεις.
Αυτη τη στιγμη δε θα το δουλεψω χωρις να ξεκαθαρισω πρωτα πολυ συγκεκριμενα τι θελω να κανω γιατι εχω κι ενα αλλο επισης μικρο project στα σκαρια.
Επισης θα θελα να δω και feedback...
Leave a comment:
-
χαχαχα. Έλα ρε, μακρύ μαλλί, γυαλιά. Δεν ξέρω τώρα αν με κατάλαβες.Originally posted by Ramparter View PostΑ και δεν ημουν σιγουρος ποιος ησουν. Χαιρομαι που σ αρεσε! Να σου πω την αληθεια ημουν λιγο ξενερωμενος οταν τελειωσε ο διαγωνισμος γιατι προς αλλου ξεκινησε το πραγμα αλλα χαρηκα γιατι ειδα πολυ θετικη ανταποκριση απο πολλους και πηγαμε και πολυ καλα σε καταταξη.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι με το που γύρναγες από την παρουσίαση σου λέω "συγχαρητήρια, τρομερή δουλειά" κτλ και φάνηκε να απορείς ειλικρινά με την αντίδραση.
Ήταν πολύ ωραία δουλειά από πολλές απόψεις, αισθητικά, ατμόσφαιρα, concept πάνω στο θέμα, based on a true story, υλοποίηση. Εγώ σας είχα μέσα στην τριάδα. Εντάξει το Bandit Candit έκανε μπαμ για την πρωτιά, αλλά το δικό σας το υπολόγιζα για 2η-3η θέση. Μια χαρά τα 3D που κέρδισαν δε λέω, αλλά χωρίς να μου κάνουν το κλικ.
Έχετε σκοπό να το συνεχίσετε σαν project ή όχι;
Leave a comment:
-
Α και δεν ημουν σιγουρος ποιος ησουν. Χαιρομαι που σ αρεσε! Να σου πω την αληθεια ημουν λιγο ξενερωμενος οταν τελειωσε ο διαγωνισμος γιατι προς αλλου ξεκινησε το πραγμα αλλα χαρηκα γιατι ειδα πολυ θετικη ανταποκριση απο πολλους και πηγαμε και πολυ καλα σε καταταξη.
Leave a comment:
-
Μόλις σχολίασα και στο fb. Πάρα πολύ ωραίο. Δεν έτυχε να κάνω βόλτα στους πάνω ορόφους και δεν το είχα δει, οπότε το είδα κατευθείαν στην παρουσίαση. Με άφησε τρομερά εντυπωσιασμένο με την ατμόσφαιρα του. Εντάξει ο creepy τύπος που πέρναγε από την οθόνη όλα τα λεφτά. Πολύ καλή δουλειά, πολλά συγχαρητήρια!
Leave a comment:
-
H Traptics στην ψηφοφορία του Bundle in a Box
Leave a comment:
-
Overview trailer για το Cloudbuilt.
[YOUTUBEHD]KWUpz4ClIbs?rel=0&vq=hd720[/YOUTUBEHD]
Προσωπικά μου θυμίζει πολύ τίτλο που θα έφτιαχνε η SEGA της περιόδου Dreamcast.
Μη συμβατικός, καθαρά mechanic-driven τίτλος, με arcade λογική, στυλ και...χρώμα :p
Όσοι ενδιαφέρεστε, βοηθήστε το να περάσει από το Greenlight:
Leave a comment:
-
Επος το παιχνιδάκι, σκεφτομαι για pre-order το super-bro special αλλα κλασσικα μετα απο λιγο θα το βρισκεις στα 2ε..
Leave a comment:
Leave a comment: