Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ντρέπομαι.... Κι όμως το κανω...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    LoL, το singstar το εχω και εγω και δε ντρεπομαι που το επαιξα ισα ισα ειχα φαει και κολλημα και οντως ειχα τραγουδησει ολα τα κομματια με κορυφαια μου στιγμη αυτη που παριστανα τη jamelia (Pilgrim δε ξερω αν σε παρηγορει).

Στο θεμα, ντρεπομαι λιγο ισως για το viva pinata party animals κυριως επειδη το γουσταρα για οσο κρατησε...ειδικα η ελληνικη μεταγλωττιση εδινε και επαιρνε. Το παιχνιδι ειχε αγοραστει σε μια προσφορα απο το πλαισιο που το εδιναν μαζι με το ice age παντως (δικαιολογουμε ετσι δεν ειναι?).

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Κάποτε είχα πορωθεί με το Eye Toy και την επόμενη μέρα πονούσαν τα χέρια μου.
    Το μετάνοιωσες, τέκνον μου ? Μετανόησε εις το Έλεος Του Κύριου...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Κάποτε είχα πορωθεί με το Eye Toy και την επόμενη μέρα πονούσαν τα χέρια μου.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Καταρχάς ενα σχετικό countdown

Top 10 Guilty pleasures
    http://www.gametrailers.com/video/to...ountdown/58492

Επι του θέματος τώρα ομολογώ οτι ακόμα και εγώ ολόκληρος Goty () εχω κάνει τα λάθη μου!(ουδεις ασφαλτος ) ενα εκ των οποίων άκουγε στο όνομα Singstar! ε ναι λοιπόν το έχω παίξει και μου άρεσε και οχι μόνο αυτό αλλά έχω τραγουδήσει και όλα τα φλωροτράγουδα που είχε μέσα (νταξει όχι ολα, υπερβάλλω, να ενα που είχε των φλώρων τον motorhead δεν το είχα τραγουδησει)!

I am never gonna dance again
    guilty feet have got no rhythm
    though its easy to εε... αχεμ!

Εdit: So i never gonna dance again
    the way i dance with youuuuuuuuuuuu

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ακουγεται αστειο αλλα οκ ειναι σαν να λεμε game εκδοση του Magic the Gathering. Ειχες ενα deck στην αρχη κι οσο νοικαγες αντιπαλους επαιρνες καλυτερες καρτες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Pokemon Trading Card Game στο gameboy. Το δανειστηκα, κερδισα ολους τους βασικους αντιπαλους, μικρο ηταν και το ξαναδωσα πισω. Και δε το μετανιωσα, μ'αρεσε πολυ.

Για να δω αν καταλαβαίνω...Game στο οποίο μαζεύεις κάρτες οι οποίες βασίζονται σε game στο οποίο μαζεύεις τέρατα...Μήπως είχες και τις κάρτες "Pokemon Traiding Card Game - The traiding cards" ?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Ντρέπομαι που το λέω αλλά παλιά έπαιξα Pokemon Yellow και Blue και τα παράτησα, γιατί μεγάλωσα και έγινα σοβαρός τύπος και το έχω γυρίσει στα retro παιχνίδια... Φτάνει πια με τα Pokemons !!!

Ας αυτοτιμωρηθώ με 100 Haya Suburi(Στα Ιαπωνικά στην διάλεκτο του Kendo σημαίνει "Γρήγορο χτύπημα" και γίνεται να πηδάς μπρος-πίσω και με το σπαθί από μπαμπού να χτυπάς κάποιον στο κράνος και να το γυρνάς προς τα πίσω και πάει λέγοντας...) Πραγματικά κουραστική κίνηση...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Pokemon Trading Card Game στο gameboy. Το δανειστηκα, κερδισα ολους τους βασικους αντιπαλους, μικρο ηταν και το ξαναδωσα πισω. Και δε το μετανιωσα, μ'αρεσε πολυ.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Παίδες και 'γω έλιωνα στο Yu-gi-oh κάποια περίοδο στο GBA. Έπος παιχνίδι, αρρώστεια! Φυσικά το θεωρώ αμαρτία να αναφέρεται εδώ!!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Μα το θεο εαν ηθελε καποιος το N.DOgs τοσο πολυ θα του το χαριζα.

Nτρεπομαι που το λεω αλλα για μια περιοδο εφαγα κολλημα με το Ore no Yori..Παιχνιδι μαγειρικης για το PSX...

Το μηνυμα αυτο θα αυτοκαταστραφει. over.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Έλα ρε! Πάντως είχα το ΧΙΙ αν μου το ζήταγες θα στο έδινα με 10 ευρώ, τώρα εν το έχω πλέον. Πάντως για τα Pokemon έχω ακούσει καλά λόγια και απο άλλους...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Το σκυλί μου εννοείται ότι το έλεγαν RAVAGE!
    EPOS!

Vasika den mporw na thymhthw kati amesa, alla kati tha skeftw.

Gia thn wra mias kai anaferthikan, exw ola ta pokemon sthn Blue kai sthn Silver Version kai exw paiksei polla dipla sto Pokemon Stadium tou N64.

Epishs exw liwsei ola ta Yugioh se GBA kai se PSP, to PC paizei epika!
    Heck epaiza kanonika Yugioh gia kana 2 xronia prin poulhsw tis kartes mou, exw krathsei to "Exodia" deck mou vevaia.

Mia gaming amartia pou exw kanei einai oti enw eimai megalos fan, den exw agorasei pote mou oute ena Final Fantasy

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πες τα Rampoooo! Πωπω, μάλλον θα πρέπει να αυτοτιμωρηθώ με 24ώρο+ log out!!
    Τώρα, με ποιά λογική το έκανα (ωχ). Εεε να, είχα πραγματικά λιώσει το Dawn Of Sorrow (standard mode + julius mode με Alucard) και λέω πάαααλι τα ίδια (πάνω-κάτω) θα παίξω; Ε, μου είχαν κάνει και πλύση εγκεφάλου τα media και μ' αυτά και μ' αυτά έκανα την κίνηση την οποία μπορώ να πω δεν την πολυμετάνιωσα! (Τρέχει)

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Οχι μονο το ανταλλαξε με Castlevania αλλα ειναι και ο νικητης της ανταλλαγης. Χαλαρα εχει παιξει nintendogs πιο πολλες ωρες απο οσες επαιξα εγω Portrait of Ruin. Το 2ο ειναι ενα μετριο Castlevania / κακο game, το πρωτο ειναι ενα καλο game / εξαιρετικο pet sim.
    Στα διάλα κι εσύ ρε...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οχι μονο το ανταλλαξε με Castlevania αλλα ειναι και ο νικητης της ανταλλαγης. Χαλαρα εχει παιξει nintendogs πιο πολλες ωρες απο οσες επαιξα εγω Portrait of Ruin. Το 2ο ειναι ενα μετριο Castlevania / κακο game, το πρωτο ειναι ενα καλο game / εξαιρετικο pet sim.

Leave a comment:

Working...
X