Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ντρέπομαι.... Κι όμως το κανω...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vetus
    replied
    Πες μου ότι έχουν κάνει και crossover με Touhou χαρακτήρες! Ι challenge you!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    lol οι χαρακτηρες του tf2 εχουν χρησιμοποιηθει παντου...

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Ένα παιχνίδι τ' οποίο λάτρευα να το κράζω αλλά κατέληξα να το δοκιμάσω και να μ' αρέσει αρκετά μάλιστα είναι το Cooking Mama για το DS τ' οποίο πρωτοδοκίμασα πριν 3-4 μήνες. Aλλά δυστυχώς για το Cooking Mama που δεν είναι από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα για DS αλλίως θα το 'παιζα πιο πολύ (μια μέρα το έπαιξα όλη κι όλη). Αλλά υπάρχουν κι άλλα σαφώς πιο ενδιαφέρουσα παιχνίδια με τ' οποία έχω να ασχοληθώ (τόσο στο DS όσο και σε άλλες κονσόλες) που δεν μου δίνει την όρεξη ν' ασχοληθώ ούτε για 5 λεπτά. Αν είχα iPhone για να το 'παιζα στην δουλειά όταν βαριόμουν θ' άλλαζε το πράγμα.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Αιων απλα θεουλης...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    print screen for future reference

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί.:phil:

Όταν π.χ παίζω παιχνίδι και τύχη να μου έρθουν ορέξεις από το πουθενά ακουμπάω τον μοχλό "κάπου" και ξεπίτηδες κάνω κάτι στο παιχνίδι (τρακάρω ας πούμε) συνεχώς έτσι ώστε να απολαύσω το vibration.

Copyright Aion.

P.S: Παράδειγμα έδωσα... Κούχου.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, κατά βάση το πέρασα για masturbation thread. Μπορούμε να πούμε για φετίχ κλπ;

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    O titlos tou topic einai mono games related h kai genika?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Έτσι μπράβο, θα γίνεις και εσύ μεγάλος!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Nτρέπομαι για λογαριασμό του Burai που δεν παίζει WipEout HD μετά από τόσο spam και επίδειξη που του έκανα.

Επίσης ντρέπομαι για λογαριασμό όσων δεν έχουν PS3!

Σε λίγο καιρό,θα φροντίσω να ντρέπεσαι για ένα άτομο λιγότερο.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ντρέπεσαι περισσότερο για τον παίκτη που δεν έχει τόσο καιρό PS3 ?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Nτρέπομαι για λογαριασμό του Burai που δεν παίζει WipEout HD μετά από τόσο spam και επίδειξη που του έκανα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εντάξει δεν είπα ότι δεν βγαίνει.Απλά το άφησα για να τελειώσω τίτλους που με καίγανε περισσότερο.Κάποια στιγμή θα παιχτεί μέχρι τέλους.Στο νόρμαλ βεβαίως βεβαίως.Άλλωστε από κει που τα έπαιζα όλα στο easy πιστεύω είναι ένα βήμα εμπρός.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ου ρε νουμπάδες... Εγώ το έβγαλα στο Hard και μετά έψαχνα να βρω ηρεμιστικά

EDIT:
    Εγώ το 2 το έχω αλλά δεν το έχω παίξει. Α μην ξεχνάμε και το Vj DS που είναι και πάρα πολύ καλό game Τώρα το Red hot Rumble ας κάνουμε πως δεν το είδαμε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Επιβάλλεται να το διορθώσεις το σφάλμα σου.Γαμάτο παιχνίδι αλλά πολύ ΠΑΛΟΥΚΙ.Τρίτη πίστα το παράτησα και γι'αυτόν το λόγο δεν πήρα και το 2.

Leave a comment:

Working...
X