Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ντρέπομαι.... Κι όμως το κανω...
Collapse
X
-
Ένα παιχνίδι τ' οποίο λάτρευα να το κράζω αλλά κατέληξα να το δοκιμάσω και να μ' αρέσει αρκετά μάλιστα είναι το Cooking Mama για το DS τ' οποίο πρωτοδοκίμασα πριν 3-4 μήνες. Aλλά δυστυχώς για το Cooking Mama που δεν είναι από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα για DS αλλίως θα το 'παιζα πιο πολύ (μια μέρα το έπαιξα όλη κι όλη). Αλλά υπάρχουν κι άλλα σαφώς πιο ενδιαφέρουσα παιχνίδια με τ' οποία έχω να ασχοληθώ (τόσο στο DS όσο και σε άλλες κονσόλες) που δεν μου δίνει την όρεξη ν' ασχοληθώ ούτε για 5 λεπτά. Αν είχα iPhone για να το 'παιζα στην δουλειά όταν βαριόμουν θ' άλλαζε το πράγμα.
Leave a comment:
-
Μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί.:phil:
Όταν π.χ παίζω παιχνίδι και τύχη να μου έρθουν ορέξεις από το πουθενά ακουμπάω τον μοχλό "κάπου" και ξεπίτηδες κάνω κάτι στο παιχνίδι (τρακάρω ας πούμε) συνεχώς έτσι ώστε να απολαύσω το vibration.
Copyright Aion.
P.S: Παράδειγμα έδωσα... Κούχου.
Leave a comment:
-
Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, κατά βάση το πέρασα για masturbation thread. Μπορούμε να πούμε για φετίχ κλπ;
Leave a comment:
-
Nτρέπομαι για λογαριασμό του Burai που δεν παίζει WipEout HD μετά από τόσο spam και επίδειξη που του έκανα.
Επίσης ντρέπομαι για λογαριασμό όσων δεν έχουν PS3!
Leave a comment:
-
Εντάξει δεν είπα ότι δεν βγαίνει.Απλά το άφησα για να τελειώσω τίτλους που με καίγανε περισσότερο.Κάποια στιγμή θα παιχτεί μέχρι τέλους.Στο νόρμαλ βεβαίως βεβαίως.Άλλωστε από κει που τα έπαιζα όλα στο easy πιστεύω είναι ένα βήμα εμπρός.
Leave a comment:
-
Ου ρε νουμπάδες... Εγώ το έβγαλα στο Hard και μετά έψαχνα να βρω ηρεμιστικά
EDIT:
Εγώ το 2 το έχω αλλά δεν το έχω παίξει. Α μην ξεχνάμε και το Vj DS που είναι και πάρα πολύ καλό game
Τώρα το Red hot Rumble ας κάνουμε πως δεν το είδαμε.
Leave a comment:
-
Επιβάλλεται να το διορθώσεις το σφάλμα σου.Γαμάτο παιχνίδι αλλά πολύ ΠΑΛΟΥΚΙ.Τρίτη πίστα το παράτησα και γι'αυτόν το λόγο δεν πήρα και το 2.
Leave a comment:
Leave a comment: