print screen for future reference
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ντρέπομαι.... Κι όμως το κανω...
Collapse
X
-
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
-
Ένα παιχνίδι τ' οποίο λάτρευα να το κράζω αλλά κατέληξα να το δοκιμάσω και να μ' αρέσει αρκετά μάλιστα είναι το Cooking Mama για το DS τ' οποίο πρωτοδοκίμασα πριν 3-4 μήνες. Aλλά δυστυχώς για το Cooking Mama που δεν είναι από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα για DS αλλίως θα το 'παιζα πιο πολύ (μια μέρα το έπαιξα όλη κι όλη). Αλλά υπάρχουν κι άλλα σαφώς πιο ενδιαφέρουσα παιχνίδια με τ' οποία έχω να ασχοληθώ (τόσο στο DS όσο και σε άλλες κονσόλες) που δεν μου δίνει την όρεξη ν' ασχοληθώ ούτε για 5 λεπτά. Αν είχα iPhone για να το 'παιζα στην δουλειά όταν βαριόμουν θ' άλλαζε το πράγμα.
Comment
-
-
Πες μου ότι έχουν κάνει και crossover με Touhou χαρακτήρες! Ι challenge you!
Comment
-
Έκανα ένα credit feed στο Donpachi να δω πώς πάει μέχρι τέλους αν και είμαι υπέρ του 1cc rule γι αυτα τα games. Εντάξει δεν παλεύεται απλά. Πίσω στο πρώτο cycle να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πλέον το 1-4 φαντάζει πιο εύκολο
Comment
-
Για να επανελθω και να πω τον πονο μου:
Εχω αγορασει το StarCraft II Collector's. Δε θελω να δω ολοκληρο το DVD του Making of γιατι δε θελω να spoilerιαστω. Ετσι θα πρεπει να παιξω το single player campaign.
Ιντερνετ εχω μεσω on the go της Cosmote. Αρα δεν θα υπηρχε προβλημα τουλαχιστον για το logon ετσι;
ΑΡΧΙΔΙΑ! Το μεγαλο pc δεν τρεχει το autorun.exe του USB Stick της Cosmote και ετσι δεν μπορει να μπει ιντερνετ! Εχω κανει την εξης μαγκια: copy paste ολοκληρο τον φακελο του παιχνιδιου στον εξωτερικο σκληρο και εκανα ΟΛΑ τα updates ΚΑΙ logon στο netbook.
Ξανα copy paste στο μεγαλο pc, αλλα απο οτι καταλαβα το logon παει στην registry και οχι σε καποιο αρχειο του παιχνιδιου. Ετσι πηρα για αλλη μια φορα τα @@ μου. Τωρα καπως θα πρεπει να γινει ωστε να μπει ιντερνετ στον μεγαλο υπολογιστη με εναν τροπο για να κανει εστω την πρωτη δηλωση του logon το παιχνιδι και να μπορεσω να παιξω εστω και σαν Guest (γιατι φυσικα θα πρεπει να εχεις κανει μια φορα logon με ενα account στο παιχνιδι για να μπεις ως guest, γαμω τα ιντερνετια μου και τις battle.netιες μου γαμω...)
Ντρεπομαι, αλλα θα κανω καμια μαλακια και θα το παιξω στο netbook....:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Δεν μπορείς με κανένα καλώδιο ethernet να πάρεις internet από το netbook;
Comment
-
ΑΡΧΙΔΙΑ! Το μεγαλο pc δεν τρεχει το autorun.exe του USB Stick της Cosmote και ετσι δεν μπορει να μπει ιντερνετ! Εχω κανει την εξης μαγκια: copy paste ολοκληρο τον φακελο του παιχνιδιου στον εξωτερικο σκληρο και εκανα ΟΛΑ τα updates ΚΑΙ logon στο netbook.
Ντρεπομαι, αλλα θα κανω καμια μαλακια και θα το παιξω στο netbook....Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ντραπηκα πολυ....κι ομως τελικα το εκανα.....
Πεταξα ολο μου το αρχειο απο GamePro. Περι τα 120 τευχη, δεκα χρονια συλλογης, βρεθηκαν πλεον στον κουβα της ανακυκλωσης.
Δυστυχως δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο διοτι πολυ απλα ο χωρος στο δωματιο αρχιζει και μειονεται με γεωμετρικη προοδο. Επισης εκανα αναδιοργανωση ολης μου της συλλογης απο παιχνιδια και πλεον υπαρχει ολο το retro υλικο στον επανω οροφο (they know) σε ενα μεγαλο ραφι. Κατω στην κλασσικη βιβλιοθηκη υπαρχουν οι συλλεκτικες εκδοσεις, τα παιχνιδια του PC (εκτος του χαρτινου υλικου - πακετου παιχνιδιων) και τα παιχνιδια προτελευταιας και τελευταιας γενιας (του Cube πηγαν επανω, δεν χωρουσαν).
Στα πλαισια της μαζικης αποβολης μπαζων και αναδιοργανωσης πιθανον να βγαλω και σφυρι τιποτα πραματα που δεν χρειαζομαι, τιποτα θηκες cd ή αφισες ή οτιδηποτε. Εαν γουσταρει τιποτα κανεις θα παιξει μαλλον ειδοποιηση στο σχετικο thread. Κατα τα αλλα ηρεμια....εσεις;:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
Comment