Announcement

Collapse
No announcement yet.

"πλιντς" Τι σας προκαλει το ακουσμα αυτη της λεξ&a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

καλα ενοειτε πως το μεγαλυτερο ενδιαφερον μου απο αυτη την ιστορια ειναι να διαφημιστει η δουλεια μου! και μακαρι να τη κανω...

Χθες τα μεσανυχτα επεξα τη τελικη εκδοση του παιχνιδιου αλλα ειχαν περασει μονο ενα σκιν το loggo θα το δειτε εντος game μια και καλη ενω θα πρεπει να μας πληρωσετε μολις 6,90 euro για να αποχτησετε την φουλ εκδοση, σημειωνω πως τα παιδια αρχικα ηθελαν να ειναι στα 9,90 και τους λεω και δεν αγοραζω τπτ απο xbox live? οποτε οπως καταλαβεναιτε το ριξαμε σε μια τιμη οπου δυσκολα βρισκεις ενα παιχνιδι που τουλαχιστον να νε υψηλης αναλυσης! και επιπλεον ειναι και σεξουαλικο νουμερο χεχεχεχεχεχε!

Comment

Ωραια η τιμη ειναι 6,90 αλλα με ποιο τροπο θα κυκλοφορησει στην αγορα ;
      μεσο καποιου site ας πουμε

Comment

Παντως χωρις demo και χωρις προηγουμενους τιτλους απο πισω δε θα ναι πολυ ευκολο να πεισει κοσμο. Εκτος αν ειναι απο αυτα τα παιχνιδια που και με ενα video τραβανε τον παιχτη.

ΥΓ
        Originally posted by Strawhat Nikos View Post
        ...ειχαν περασει μονο ενα σκιν το loggo θα το δειτε εντος game...
        loggo:

logo:

Do a barrel roll!

Comment

Χαχαχα

Αν δε το έχεις ήδη κάνει, πήγαινε στα διάφορα ελληνικά boards και άνοιξε θέμα για το παιχνίδι. Στείλε και ένα email στα γνωστά ελληνικά sites μήπως το βάλλουν στα news τους, λογικά δε θα αρνηθούν. Ακόμα καλύτερα, σκεφτήκατε να στείλετε review code μήπως κάνουν και παρουσίαση του τίτλου; Όντας ελληνική παραγωγή, έστω και indie, δεν αποκλείεται να το κάνουν. Ανέβασε κι ένα gameplay video στο Youtube με τις σχετικές λεπτομέρειες (από που να το αγοράσει κανείς κλπ), γιατί, μέχρι στιγμής, Youtube + πλιντ = Πλεύρης ο πρεσβύτερος = epic phail.

Μάλλον θα τιμήσω το παιχνίδι για να στηρίξω το project, δηλαδή εντάξει, εδώ πληρώνεις πιο ακριβά το EDGE πλέον.

Άντε, περιμένω 2D platform την επόμενη φορά με τελικό boss Πλεύρη.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
            Παντως χωρις demo και χωρις προηγουμενους τιτλους απο πισω δε θα ναι πολυ ευκολο να πεισει κοσμο. Εκτος αν ειναι απο αυτα τα παιχνιδια που και με ενα video τραβανε τον παιχτη.

ΥΓ

loggo:

logo:

Fixed!
            I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

Comment

axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax θεοιιιι θα υπαρχει demo παιδες και θα τα κατεβαζετε μεσω του site.(paypal etc).

πουλο θα επανασχεδιασω τα power ups xaxaxaxaxaxaxa ελεινοs ο προηγουμενος γραφιστας αλλα επειδη ειστε καλα παιδια θα σας δειξω ενα screenshot.

Comment

Ως πλιντς ο τίτλος μου θυμίζει τον ήχο της σταγόνας που έπεφτε κάθε 2 λεπτά επί 3 αβάστακτους μήνες σ'ένα ανήλιαγο μπουντρούμι που μας είχαν κλειδώσει οι Κινέζοι μετά την αποτυχία της επιχείρησης Red Thunder το '99.

Ως πλιντ ο τίτλος μου θυμίζει το πλυντήριο που μου θυμίζει την μπουγάδα που μου θυμίζει τους τόνους άπλυτων ρούχων που έχω στο σπίτι.

Και στις 2 περιπτώσεις, αγχώνομαι απίστευτα. Απαπα, μακριά από μας τέτοια πράγματα.
                "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Comment

Luffy καλη επιτυχια ρε.
                    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Καλή επιτυχία guys!

Comment

να στε καλα παιδια ευχαριστω εκ μερους ολων.

Comment

Working...
                        X