Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aν ανασταίνατε ενα franchise, ποιο θα ηταν?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by hideo View Post
    Εxω ξαναπει οτι θα ηθελα ενα νεο wonder boy.
    Πως φαίνεται ο γαλουχημένος με SEGA.
    Αν έχεις όρεξη, δοκίμασε το Monster World IV για Mega Drive που παίζω αυτόν τον καιρό. Είναι ουσιαστικά το τελευταίο παιχνίδι της σειράς που έχει κυκλοφορήσει, το οποίο και είχαν τη φαεινή ιδέα να μη το βγάλουν εκτός Ιαπωνίας (απόφαση που στερείται κάθε λογικής, αναλογιζόμενοι τη κακή πορεία του Mega Drive στην Ιαπωνική αγορά, αλλά τέλος πάντων), το rom έχει μεταφραστεί πάντως.

Είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα, γι αυτό κι έχει διχάσει τους fans, αλλά, ασχέτως προτιμήσεων, πρόκειται για ποιοτικό τίτλο. Οι βασικές αλλαγές έχουν να κάνουν με τη μικρότερη έμφαση στα RPG στοιχεία και τη πιο γραμμική λογική του σε σχέση με αυτή που ακολουθούσε η σειρά. Μη λες ότι δε σε προειδοποίησα λοιπόν.

Τίποτα δε φτάνει το Dragon’s Trap του Master System, αλλά αν βρεις ευκαιρία θα σου πρότεινα να το τσεκάρεις. Εξάλλου, μάλλον θα περιμένουμε πολύ ακόμα, αν δούμε ποτέ καινούργιο δηλαδή.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Originally posted by Loggo View Post
      Αν έχεις όρεξη, δοκίμασε το Monster World IV για Mega Drive που παίζω αυτόν τον καιρό. Είναι ουσιαστικά το τελευταίο παιχνίδι της σειράς που έχει κυκλοφορήσει, το οποίο και είχαν τη φαεινή ιδέα να μη το βγάλουν εκτός Ιαπωνίας (απόφαση που στερείται κάθε λογικής, αναλογιζόμενοι τη κακή πορεία του Mega Drive στην Ιαπωνική αγορά, αλλά τέλος πάντων), το rom έχει μεταφραστεί πάντως.
      Αν ειναι αυτο με την κοπελα πρωταγωνιστη το εχω δοκιμασει.Αλλα δεν το εχω προχωρησει ιδιαιτερα.Φαινεται παντως πολυ καλο.

Originally posted by Loggo View Post
      Τίποτα δε φτάνει το Dragon’s Trap του Master System, αλλά αν βρεις ευκαιρία θα σου πρότεινα να το τσεκάρεις. Εξάλλου, μάλλον θα περιμένουμε πολύ ακόμα, αν δούμε ποτέ καινούργιο δηλαδή.
      Το Dragon’s Trap trap εχω στο μυαλο μου οταν φανταζομαι ενα καινουριο wonder boy.Πραγματικα,καταπληκτικο...και νομιζω οτι θα μπορουσε να πετυχει σε 3d περιβαλλον.Το Okami για παραδειγμα ειχε ας πουμε καποια στοιχεια του Wb,οπως η δυνατοτητα να πηγαινεις σε περιοχες που δεν μπορουσες να πας πριν,οταν αποκτουσες καποιες δυναμεις.

Comment

Comment

τι θυμηθηκε το ατομο...

Comment

ToeJam & Earl...

Yo!
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Βroken Sword 2D, Τheme Hospital (με patch νέας γρίπης κτλ.)

Comment

Θα ήθελα ένα νέο μέλος αυτού το κόμματος σε συλλεκτική έκδοση που να περιλαμβάνει το εγχειρίδιο του Ασκητή με τίτλο "Κάντε το όπως το θέλετε"

Comment

Breath of Fire.
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Αν ειναι αυτο με την κοπελα πρωταγωνιστη το εχω δοκιμασει.Αλλα δεν το εχω προχωρησει ιδιαιτερα.Φαινεται παντως πολυ καλο.
                    Ναι αυτό είναι.

Το Dragon’s Trap trap εχω στο μυαλο μου οταν φανταζομαι ενα καινουριο wonder boy.Πραγματικα,καταπληκτικο...και νομιζω οτι θα μπορουσε να πετυχει σε 3d περιβαλλον.Το Okami για παραδειγμα ειχε ας πουμε καποια στοιχεια του Wb,οπως η δυνατοτητα να πηγαινεις σε περιοχες που δεν μπορουσες να πας πριν,οταν αποκτουσες καποιες δυναμεις.
                    Ναι, κι εγώ θα ήθελα πολύ ένα Wonderboy σε 3D.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Tώρα αν ζητήσω "ανάσταση" του asventure island θα είναι πλεονασμός,μιας και έχετε ζητήσει ήδη του wonder boy?
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Όχι, γιατί αν εξαιρέσεις το πρώτο που ήταν αντιγραφή του Wonderboy, πρόκειται για τελείως διαφορετικές σειρές. Όποτε ναι, απαιτούμε ανάσταση του Adventure Island σε 2D!

Η Hudson σκέφτεται πριν από σένα για σένα, αλλά εσύ βιαστικές να πουλήσεις την κονσολάρα το Wii που τα έχει όλα.

Πρέπει να κάποια στιγμή να το δοκιμάσουμε. Ραμπίδηηηηη αν το βρεις βάλτο στο Wii, αν μαζευτούμε ποτέ για 4απλο Mario να το δούμε.

Comment

Ωραίο,και είναι σαν το πρώτο πρώτο.Ξέχασε να πάρει το τοτέμ όμως.
                          Originally posted by Raf

Comment

Bέβαια εγώ έχω ήδη αυτό
                            Originally posted by Raf

Comment

Alex Kidd in the Miracle World, σε full 3D έκδοση πιστή στο 2D θρύλο.

Comment

Originally posted by Titus View Post
                                blahblahblahblahblahblahblahblah
                                blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah
                                Εγώ Τίτε πριν δω το κείμενό σου σκέφτηκα σε ολόκληρο κατεβατό,κάπου θα υπάρχει αυτό.LEGACY OF KAIN.Με απογοήτευσες.
                                Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάτι άλλο να πω μιας και τα είπατε όλα.Βέβαια ένα καλό καινούριο Shinobi & Shadow of the Beast αν βγαίνανε δε θα με χάλαγε.:phil:

edit:I just failed miserably.
                                Dino Crisis ρεεεεεεε!!!!
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X