Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aν ανασταίνατε ενα franchise, ποιο θα ηταν?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aν ανασταίνατε ενα franchise, ποιο θα ηταν?

Παιχνιδια που πεξαμε απολαυσαμε γουσταραμε κυριως οταν ειμασταν μικροι αλλα για διαφορους λογους δεν επιβιωσαν στο περασμα των γενεων... λογοι οικονομικοι? λογοι αδυναμιας μεταφορας σε τρεις διαστασεις? κορεσμος? μπορει ολοι αυτοι μπορει και κανενας, αν ομως... αν, μπορουσατε να επαναφερετε ενα franchise και να το ξαναπεξετε σε αυτη τη γενια ποιο θα ηταν?

Απανταω πρωτος βεβαια μιας και το παιχνιδι που θα θελα να συνεχισω αλλα μου το κοψαν στα μισα δεν ειναι αλλο απο το shenmue.

Ισως οτι πιο ολοκληρωμενο επεξα ποτε, χανει τη πρωτη θεση στη προτιμηση μου απο το Ocarina of time το οποιο ηταν και θα παραμηνει ανυπερβλητο.

Στο Σενμιου απεμεναν καπου στα 3 παιχνιδια ακομα για να αολοκληρωθει η σαγκα, δηστηχως απο τη μερια βλεπω τη Σεγκα να αναλωνετε σε πολλα ανουσια παιχνιδια τη στιγμη που τουλαχιστον θα μπορουσε να δωσει τα δικαιωματα τουλαχιστον σε μια αλλη εταιρεια να το εφτιαχνε... τι να πεις...

Υπαρχουν ενα σωρο tactical που ψοφησαν λογω της μεταβασης στην επομενη γενια και την κονσολοποιηση, swat / rainbow six / ghost recon, τουλαχιστον το flashpoint ειναι ακομα ζωντανο εστω και με αλλο ονομα ( ArmA ) μαζι με αυτα θα ηθελα να αναστηθει και το thief, μια μεταβαση στην unreal engine 3.5 μονο καλο θα μπορουσε να του κανει

Απο κονσολες φυσικα και θα γουσταρα ενα come back του rogue squadron - starfox - f-zero - wave race, τελος αναμενω το επομενο wolfenstein και quake (in house production απ'την id αυτη τη φορα, οχι αρπαχτες της raven ) γιατι και 2 της τωρινης γενιας αποδειχθηκαν "ανεπαρκη" με αποτελεσμα να περασουν απαρατηρητα και να τα παιζει ελαχιστος κοσμος online.

Α, μην ξεχασω τον περιφημο δουκα που βρισκεται σε κομα εδω και 12-13χρονια ( το manhatan project δεν μετραει )

Comment

Fear Effect
      Langrisser
      Dragon Force
      Arc the Land
      ALundra

αυτα μου ρχονται τωρα
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Φαντάζομαι πως αν και δεν έχω παίξει ποτέ Shen Mue, θα ήταν αυτό το οποίο θα ανέσταινα (γιατί υπάρχει μεγάλος καημός απο τους fans).

Αλλά θα ήθελα να φτιάξει η Naughty Dog ένα πραγματικό Crash Bandicoot πέρα απο τις τόσες μαλακίες που έχουν βγει μετά το Crash Team Racing.

Comment

Ανασταίνομαι/Ανασταίνω. Ας διορθώσει κάποιος το θέμα. Φαίνεται σαν να λέει αναστέναξε...
          Insert Coin

Comment

Ε νομίζω ότι πρώτο και καλύτερο θα πω κι εγώ Shenmue. Από κει και πέρα, θα ήθελα ένα 3D Ristar και ένα Burning Rangers με, τουλάχιστον, 4απλο online. Θα ήταν πραγματικά τέλειο. Αν βγει καινούργιο Wave Race θα ήθελα να πατάει πάνω στη λογική του 64, εξελίσσοντας το. Ένα Banjo που να ακολουθεί όμως τη παραδοσιακή φόρμουλα της σειράς. Τέλος, μια αναγέννηση του Hang On στα πρότυπα του Outrun, έτσι γιατί πρέπει.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Starfox
              Pilotwings
              Wave Race
              Fatal Fury
              Darkstalkers
              Crazy Taxi

Comment

Εxω ξαναπει οτι θα ηθελα ενα νεο wonder boy.

Comment

Burai Fighter και Gargoyle's Quest. Και κανά καλό remake ή sequel σε Ninjawarriors.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Οποτε σιγα σιγα να περασω και σε δευτερευον τιτλο, οπου δεν ειναι αλλος απο το strider2 καθαρα για αναμνηστικους λογους, το ειχα λιωσει στο MASTER SYSTEM και θα θελα πολυ να το ξαναβλεπα αλαγμενο και εξελιγμένο...

Comment

Supaplex,Xenon.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Blast Corps μου ήρθε για αρχή.
                        Θα σκεφτώ και άλλα.
                        I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Might and Magic, μπορει να ηταν πολυ απλοϊκα αλλα ηταν τοσο μα τοσο εθιστικα....
                          Do a barrel roll!

Comment

Πολύ θα ήθελα να ξαναδώ μια συνέχεια του ΧΙΙΙ, ξέρετε, εκείνο το FPS με τα cel - shaded γραφικά που ήταν σα ζωντανό κόμικ...Άλλα παιχνίδια που πολύ θα ήθελα να δω να συνεχίζονται είναι η σειρά Hexen, που είχε σταματήσει στο δεύτερο μέρος. Μεσαιωνικά FPS (Doomοειδή όπως τα λέγαμε τότε, τα αθώα χρόνια) με 3 διαφορετικούς χαρακτήρες, άπειρους γρίφους και gameplay που ξέφευγε από το "χύμα ντου και ξύλο". Δε θα με χάλαγε επίσης να δω τη συνέχεια της παράλληλης σειράς, των Heretic, όπου το πρώτο ήταν FPS και το δεύτερο 3rd person action - adventure, και μάλιστα πολύ καλό. Άλλα παιχνίδια που τα έφαγε η μαρμάγκα ήταν τα Seven Kingdoms, που με σωστό promotion και λίγο πιο γρήγορο gameplay θα είχαν πολλά να δώσουν αλλά φαγώθηκαν από το μπασταρδεμένο gameplay των Age of... που εκείνη την εποχή ήταν το mainstream (και ποτέ δεν το γούσταρα, αν θες ανάπτυξη πολιτισμών παίζεις Civilization και αν θες μάχες παίζεις Starcraft, το ενδιάμεσο ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ), αλλά και τα Dungeon Keeper. Πλάκα πλάκα ένα σύγχρονο Dungeon Keeper θα έλεγε πάρα πολύ, αλλά το τέλος της Bullfrog δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Είχα ακούσει σκέψεις για κάποιο τρίτο τίτλο, αλλά μέχρις εκεί. Τέλος, θα γύρναγα ζούμπητος στα strategy αν έβγαινε ένας τίτλος όπως όμως πρέπει να βγει - αισθητικά λιτός και ρεαλιστικός, με προσεγμένο level design και σωστό AI, κατάλληλο interface, μουσικάρα και κατάλληλα voice overs. Και αναφέρομαι ασφαλώς στα Myth, τα αγαπημένα μου strategy.
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Και εγώ μια συνέχεια του XIII θα ήθελα. Με τις γραφικές ικανότητες που χουν τώρα τα μηχανήματα θα ήταν masterpiece.

Comment

Working...
                              X