Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλύτερο Zelda (εκτός του Ocarina)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μajoras Mask δαγκωτό!
    Ανετα το ποιό σκοτεινό και δύσκολο 3d zelda που έχω παίξει και με ίσως το καλύτερο dungeon της σειράς! (δεν χρειάζεται να πω ποιο είναι!)
    Υστερει σε σχέση με το ocarina σε διάρκεια και wow (οχι warcraft ρε νουμπια!) factor αλλά αναπληρώνει με την φοβερή του ατμόσφαιρα! Eιδικα οταν εφτάναν οι τελευταίες ωρες διάολε πόσο αγχος έτρωγα στο ακουσμα αυτης τη μουσικής

I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

Comment

Ε, Majora's Mask. Εχω αναλυσει τις αποψεις μου πολλες φορες, δε θα το κανω κι εδω. ΙΜΟ δεν υπαρχει κατι αναλογο στη σειρα
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Ακριβώς και σε αυτή τη συνταγή πρέπει να συνεχίσει η σειρά ώστε να έχει επιτυχία imo.Δηλαδή πνοή σε npcs,ζωντάνια στα πάντα(από τοπία μέχρι καιρικές συνθήκες και αλληλεπίδραση με αυτά),μη γραμμικές αποστολές,να γίνονται πράγματα σε διάφορα χρονικά σημεία της μέρας και ανά μέρα και πολλά άλλα που το majora's είχε κάνει πολύ καλά τότε.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Psifisa to Link's awakening giati einai to kalitero gia mena Zelda pou exei vgei, ta eixe ola akomh kai story.
          Power to Maximum... Sugar to zero !!!
          sigpic

Comment

To εχω παιξει το majoras ηταν πολυ καλο αλλα δε θα το συγκρινα ποτε με το Οκαρινα, βεβαια ολα ειναι υποκειμενικα, αλλα οκ, ποσο επικο ηταν οταν μεταμορφωνοσουν σε deku tree?προσωπικα ειχα ξενερωσει απιστευτα...

Comment

Eίναι ίσως μαζί με το ξεκίνημα τα χειρότερα και πιο βαρετά σημεία του παιχνιδιού.Επίσης και στο 2ο και 3ο dungeon είχα ξενερώσει καθώς και στο μάζεμα των fairies ειδικά στο 2ο dungeon.Aλλά νομίζω είναι τα μοναδικά ψεγάδια του παιχνιδιού.Τα υπόλοιπα ήταν τρομερά από την εξερεύνηση,τα sidequests και το να περιμένεις με ανυπομονησία κάποια συγκεκριμένη ώρα για να γίνει κάτι μέσα στη βροχή μέχρι το επικότατο τελευταίο dungeon του παιχνιδιού και τη μάχη με τη μάσκα majora στο τέλος(αν και εύκολη με τη πιο δυνατή μάσκα του παιχνιδιού που παρεπιπτόντως μπορούσες να την πάρεις μόνο στο τέλος)!
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Phantom Hourglass! Είναι το μονοδικό Zelda που έχω τερματίσει! Μια χαρα παιχνιδάκι μου φάνηκε! Τόσα ξέρω τόσα λέω!

Πάντως μου κινήσατε την περιέργεια με το Majoras Mask, μιας και λέτε ότι οι χαρακτήρες έχουν προσωπικότητα.
                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Μετά από τρομερή μάχη μεταξύ ΤΡ, ΜΜ, ALTTP και WW ψηφίζω WW.
                  Γιατί;

Ίσως γιατί μου έχει μείνει στο μυαλό περισσότερο από τα άλλα.

Για μένα πάντως αυτά τα 4 Zelda είναι ισοδύναμα. Εκεί που υστερεί το ένα, κερδίζει το άλλο.

Πάντως αν λάτρεψα το ΜΜ δεν είναι τόσο λόγω gameplay αλλά για την ανυπέρβλητη ατμοσφαιρά του.
                  Μυστικιστική, ονειρική, ανατριχιαστική, σχεδόν τρομακτική. Σαν να κοιτάς τα Zelda μέσα από ένα καλειδοσκοπικό φακό.

Λόγω ατμόσφαιρας λάτρεψα και το WW. Oσα χρόνια και να περάσουν το βασικό νησί-χωριό (μου διαφεύγει το ονομά του) θα το έχω μεσ'το μυαλό μου.
                  Υπερoχα χρώματα, npcs να κόβουν βόλτες, παιδιά να παίζουν, αν ήθελες κατέβαινες στην παραλία και ο αέρας να παίζει τον σκούφο σου ή ανέβαινες ψηλά και χάζευες τον ωκεανό.

Υπέροχο τι να λέμε τώρα;

Comment

Kρατάω τη ψήφο μου μέχρι να παίξω το ΜΜ... Το αγαπημένο μου πάντως αυτή τη στιγμή είναι το ALttP.

Comment

Ψήφισα Wind Waker για τους λόγους που ανέφερε ο Ryu και ο Ormion (Οrmion +1000 δηλαδής). Όχι, εντάξει έχω δει και τα A Link to the Past, Ocarina Of Time και Twilight Princess (και κλάσματα δευτερολέπτων το Phantom Hourglass) αν και ελάχιστα για να διαμορφώσω γνώμη. Επίσης θεωρώ ότι για να αντιμετωπίσει κάποιος το OoΤ όπως του αξίζει πρέπει να το έχει δει στην εποχή του. Ζωντανά παράδειγμα εγώ, που δεν το έπαιξα όταν βγήκε και τώρα θεωρώ υπερβολικά τα όσα λέγονται για το εν λόγω παιχνίδι. Οk, ξέρω ότι ξεσηκώνω κύματα μένους εναντίον μου αυτή τη στιγμή, μα συνεχίζω να πιστεύω ότι το OoT ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του (και ίσως και αναλλοίωτο στο χρόνο πλην του λίγο μη εξαιρετέου θέματος των γραφικών) nevertheless. Σήμερα, αν κάποιος συμβιβαστεί με τα γραφικά του, είναι απλώς ένα καλό παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα του Wind Waker από την άλλη, η ιδέα των cel - shaded γραφικών, η θάλασσα, οι κόσμοι, γιατί όχι, μερικές φορές και η μουσική, ήταν κάτι το απερίγραπτο για μένα. Κάτι που θυμάμαι και συγκινούμαι. Wow.

Ηθικό δίδαγμα: να παίζετε τα Zelda μόλις βγαίνουν.
                      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Οk, ξέρω ότι ξεσηκώνω κύματα μένους εναντίον μου αυτή τη στιγμή

Και εγώ περίπου το ίδιο νιώθω για το Ocarina of Time και αναγνωρίζω πως το 1998 ήταν κάτι το πρωτόγνωρο αλλά το 2003 που το πρωτοδοκίμασα δεν μου έλεγε κάτι σε σχέση με το Wind Waker, ειδικά και αργότερα που τερμάτισα το Twilight Princess. Κάποιος ο οποίος παίζει σήμερα, 2009, το Ocarina of Time και νιώθει ακόμα φοβερό δέος το οφείλει στο συναισθηματικό δέσιμο. Κάτι που, περίπου νιώθω εγώ για το Crash Bandicoot (χωρίς να είναι κάποιο ιδιαίτερο παιχνίδι για την εποχή του σύμφωνα πάντα με κριτικούς και αριθμούς).

Comment

Egw pantws pou to prolava ston kairo tou to OoT teinw na symfwnhsw mazi sas.
                          Sigoura einai ena apo ta agaphmena mou, omws eixa apolafsei alla ths seiras perissotero.

Isws na mhn eprepe na vgei apo thn lista psifoforias telika.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ίσως ναι...ίσως όχι...
                            Μη κολλάς σε λεπτομέρειες! Πιες κάθε σταγόνα της ζωής σου!

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                              Πιες κάθε σταγόνα της ζωής σου!
                              Σαν διαφήμιση της Amita ακούστηκε αυτό

Comment

Ψήφισα a link to the past.

Το majoras mask δεν το έχω παίξει αλλά θα του δώσω σίγουρα μια ευκαιρία στο μέλλον.

Από το λίγο που έχω δει να παίζει ο link 123 στο meeting μου άρεσε πάρα πολύ.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X