Αλήθεια το λέω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Καλύτερο Zelda (εκτός του Ocarina)
Collapse
X
-
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτόμουν τώρα.
Btw τιμή και δόξα στον ChrisTop που τίμησε με τη ψήφο του το Oracle of Ages.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΈλεος το twilight 5 ψήφους!Ρε παιδιά σκεφτείτε λίγο σοβαρά!Σας έχει μείνει τίποτα από αυτό το άψυχο παιχνίδι???
Allrighty then...
Πάντως αυτό που είχα πει κάποτε πλησιάζει όλο και πιο πολύ...
Comment
-
Δεν είπα ότι εγώ ότι είναι wii fanboy.Αυτό που έκανες quote δεν λέει κάτι τέτοιο.Ο somari το είπε χαριτολογώντας προφανώς..Αρκετοί πάντως όπως έχω παρατηρήσει και σε άλλα forums ψηφίζουν οτιδήποτε πήραν στο Wii και το αποθεώνουν σαν να μην πω τι.Πάνε δες στο nintendo.gr που βγάζουν καλύτερη κονσόλα της nintendo το wii με διαφορά κιόλας!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Έπος ως προς τι???Τι κατάφερε να κάνει διαφορετικά από τα προηγούμενα zelda aπό το 4o dungeon και μετά?Πού είναι η φυσικότητα των npcs?Πού είναι τα πλούσια και σε βάθος sidequests?
Η hyrule είναι νεκρή.Δεν κυκλοφορεί κανείς πέρα από μερικά τέρατα ανά διαστήματα.Πού είναι η δυναμική του majora's mask ή έστω του οcarina of time?
Μετά πάμε στο θέμα της δυσκολίας.Μηδενική πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις.Καλά αν πάω να το συγκρίνω με 2d zelda σε αυτό το θέμα όπως τα link to the past και link's awakening θα με κυνηγάνε!
Επόμενο foul είναι ο λύκος.Δεν προσφέρει αυτό που θα περίμεναν όλοι από το χαρακτηριστικό στοιχείο του τίτλου.Gameplay απλοικό με λίγες κινήσεις και άψυχο.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό παιχνίδι αλλά κάποια πράγματα είναι χτυπητά όταν έχεις ασχοληθεί με αριστουργήματα και έπη όπως παλαιότεροι τίτλοι της σειράς.Για πες μου λοιπόν εσύ τι σου προσέφερε ώστε να το θεωρείς έπος αυτό το παιχνίδι.Τι σου έμεινε?
Το μόνο πράγμα που θα θεωρούσα πρωτότυπο(αν και υπάρχει η υλοποίηση dark-light world σε πολλά παιχνίδια αλλά σε αυτό έχει μια διαφορετική νότα) είναι το πρώτο κομάτι του τίτλου μέχρι και το 3ο dungeon όπου πραγματικά έλεγες τι είναι αυτό που παίζω??Zelda??Aπό εκεί και μετά όμως όλα πήγαν στραβά και όσο πήγαινε γινόταν όλο και πιο βαρετό και συνηθισμένο πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Ετσι οπως τα πε ο Paixtis, ειδικα ο Λυκος υποτιθεται θα ταν απο τα πιο σημαντικα σημεια του παιχνιδιου αλλα απετυχε εντελως. Τωρα φυσικα ο καθενας εχει τη γνωμη του ομως πιστευω οτι δυσκολα θα ψηφισει καποιος TP για καλυτερο Zelda αν πρωτα ειχε παιξει αρκετους απο τους παλαιοτερους τιτλους.
Comment
-
Οι ramparter και paixtis με κάλυψαν με τα ποστ τους.Σε αυτά που έγραψαν θα συμπληρώσω μόνο το ότι είναι υπερβολικά εύκολο να μαζέψεις τα πάντα στο tp σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια zelda που έπρεπε να φτύσεις αίμα.
Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο το ότι το twilight συγκεντρώνει τόσες ψήφους γιατί το θεωρώ καλό παιχνίδι μεν,απαράδεκτο zelda δε.ΙΜΟ έχει πολλά flaws τα οποία εγώ προσωπικά τα θεωρώ απαράδεκτα από την στιγμή που η σειρά έχει δώσει πραγματικά άριστα και αψεγάδιαστα παιχνίδια.
Εννοείται φυσικά ότι η προσωπική γνώμη του καθενός είναι σεβαστή.
Οrmion δεν έχεις δίκο όταν λες ότι όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολύ θάβουμε το tp.Τα ίδια ακριβώς λέγαμε χρόνια πριν όταν το είχαμε τελειώσει για πρώτη φορά,τα ίδια ακριβώς γράφουμε και τώρα.
Όπως έγραψα και άλλη φορά,για εμένα τα ocarina of time kai a link to the past είναι πραγματικά αξεπέραστα χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν διασκέδασα παίζοντας και τα άλλα zelda.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Έχω παίξει ΟΛΑ τα Zelda εκτός των Oracles και ΝΑΙ θεωρώ το ΤP αριστούργημα.
Αν αυτό με κάνει άσχετο με τα Zelda και εσάς Zelda experts πάω πάσο.
Τώρα γιατί ακριβώς θα πρέπει να εξηγήσω τους λόγους που θεωρώ το ΤΡ αριστούργημα δεν μπορώ να το καταλάβω.
Υπάρχει κάποια αντι-ΤΡ αστυνομία εδώ μέσα και πρέπει να δώσω αναφορά;
Comment
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλείστε.
Κανένας δεν είπε ότι ούτε είστε άσχετοι με τα zelda ούτε ότι θα πρέπει να απολογηθείτε για την προτίμησή που δείχνετε στο tp.O καθένας έχει το γούστο του.
Απλώς γράψαμε το γιατί θεωρούμε ότι το tp ήταν απογοητευτικό.Δεν συμφωνείτε,οκ.Τέλος της συζήτησης.
Τέλος να συμπληρώσω ότι έχω τελειώσει και εγώ όλα τα zelda με εξαίρεση το majoras mask το οποίο το έχω και θα το παίξω όταν μπορέσω.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Δεν ενοχλούμαι αλλά όποτε σε αυτό το forum πει κάποιος κάτι για το ΤΡ αμέσως να τον φάνε.
Ο σκοπός του poll είναι να ψηφίσει ο καθένας το αγαπημένο του Zelda<- κάτι που είναι υποκειμενικό.
Όμως πάλι η συζητήση πήγε στο ΤΡ και το πόσο παράλογο είναι να τον θεωρούμε ως ένα από τα καλύτερα Zelda.
Τόσο κακό είναι δλδ. κάποιος να το θεωρεί παιχνιδάρα;
Comment
Comment