Announcement

Collapse
No announcement yet.

MegaWAT: BUNGIE AND ACTIVISION ANNOUNCE EXCLUSIVE, WORLDWIDE PARTNERSHIP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δε νομιζω οτι η Microsoft θα αφησει το Halo αλλα καλυτερα να μη δουμε αλλο για μερικα χρονια, ας ασχοληθουν με το Reach κι ας το εμπλουτισουν και με διαφορα updates/dlc στη πορεια.
    Do a barrel roll!

Comment

Tι γιατί πρέπει ρε BB?? απλά γιατί πρέπει!
      Δλδ εσυ δεν θέλεις να ασχοληθει και με κάτι άλλο ο kojima εκτός απο το MGS???
      Ηalo rules αλλά πρέπει να μας δείξουν τα παλικάρια και τι αλλό μπορούν να κάνουν και οχι να επαναπαυτουν στις δαφνες μιας και μοναδικής ip.
      I attack sharks
      when i smell them bleed
      I dont go swimming
      water just wants to be around me.

Comment

Originally posted by Pilgrim View Post
        Tι γιατί πρέπει ρε BB?? απλά γιατί πρέπει!
        Δλδ εσυ δεν θέλεις να ασχοληθει και με κάτι άλλο ο kojima εκτός απο το MGS??? .
        Έχει ήδη ασχοληθεί, ΖΟΕ, Βοktai κτλ κτλ αλλά συνεχίζει το Metal Gear και καλά κάνει.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Lol τα οποία δε φτάνουν ούτε το 1/10 της ποιότητας των MGS.

Comment

Για το Boktai δεν έχω ιδέα, αλλά τα ZOE μου αρέσουν αρκετά.

Comment

Είπα τα "διαμάντια" πρέπει να συνεχίζονται αλλά ταυτόχρονα να βγαίνουν και νέα "διαμάντια". Αυτό ακριβώς κάνει και η Sony με τα franchise της. Από το playstation ακόμη, έχει συνεχίσει ως το ps3 αρκετά franchise της, αλλά έχει δημιουργήσει στην πορεία άλλα τόσα.
              Ρε bb η sony και η bungie είναι 2 τελείως διαφορετικά μεγέθη και απο πλευρας ανθρωπινου δυναμικου και απο πλευρας μπάτζετ οπότε ας μην μπαίνουμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε τα ανόμοια. Επισης με πόσες ip ταυτοχρονα μπορει να ασχοληθει ένα και μόνο studio?
              I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming
              water just wants to be around me.

Comment

Συμφωνώ πως η Bungie πρέπει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Είναι απλό, θέλω να δω τη δουλειά της, έτσι όπως είναι αυτά τα χρόνια, σε μία άλλη ιστορία, σε ένα φρέσκο παιχνίδι.
                Όσο για το Halo, μου αρέσει πραγματικά αυτή η σειρά αλλά θεωρώ και εγώ πως θα πρέπει να σταματήσει, έστω για τώρα. Φυσικά, δε πρόκειται κάτι τέτοιο, αφού η "343 Industries" θα αναλάβει το franchise. Και η τύχη του είναι αβέβαιη, ναι, αλλά έτσι και αλλιώς η δουλειά της Bungie με ενδιαφέρει, όχι το Halo αυτό καθ' αυτό.

Είπα τα "διαμάντια" πρέπει να συνεχίζονται αλλά ταυτόχρονα να βγαίνουν και νέα "διαμάντια". Αυτό ακριβώς κάνει και η Sony με τα franchise της. Από το playstation ακόμη, έχει συνεχίσει ως το ps3 αρκετά franchise της, αλλά έχει δημιουργήσει στην πορεία άλλα τόσα.

Ξανασκέψου το.

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                  αλλά έτσι και αλλιώς η δουλειά της Bungie με ενδιαφέρει, όχι το Halo αυτό καθ' αυτό.
                  ?

Nομίζω πως καταλήγουμε πάλι στις γνωστές "υψηλού επιπέδου" συζητήσεις του GO, όπως " δεν βγαίνει τίποτε το ποιοτικό τελευταία" "πρέπει να σταματήσουν όλα τα εξαιρετικά franchise και να βγουνε εντελώς καινούργια", το παίζουμε παραπάνω απαιτητικοί απ'όσο θα έπρεπε, και στο τέλος χάνουμε την ουσία, που είναι ότι ένα videogame πάνω απ'όλα σου δίνει ευχαρίστηση όταν ασχολήσε με αυτό είτε είναι ένα εξαιρετικό franchise 20 ετών είτε ένα εξαιρετικό νέο ip ενός μηνός. Εγώ προσωπικά παίζω metal gear, heavy rain, total war κτλ επειδή γουστάρω όταν τα παίζω, και μετά για όλα τα άλλα.

Comment

αλλά έτσι και αλλιώς η δουλειά της Bungie με ενδιαφέρει, όχι το Halo αυτό καθ' αυτό.

Το "Halo" είναι η Bungie. Τα comics ήταν όμορφα, το anime μέτριο, το Halo Wars έχει πλάκα, αλλά στην ουσία αυτό που μου αρέσει στο Halo πρόκειται για δουλειά της Bungie.

Nομίζω πως καταλήγουμε πάλι στις γνωστές "υψηλού επιπέδου" συζητήσεις του GO, όπως " δεν βγαίνει τίποτε το ποιοτικό τελευταία" "πρέπει να σταματήσουν όλα τα εξαιρετικά franchise και να βγουνε εντελώς καινούργια", το παίζουμε παραπάνω απαιτητικοί απ'όσο θα έπρεπε, και στο τέλος χάνουμε την ουσία

Επειδή αρκετοί υποστηρίζουν πως θα ήθελαν να δοκιμάσει κάτι καινούργιο η Bungie μετά από δέκα χρόνια ενασχόλησης με το Halo;

Α, κάτι άλλο. Τις φράσεις στα εισαγωγικά τις έβγαλες από το μυαλό σου. Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο, ούτε καν.

Comment

Αυτά που λέει ο big boss έχουν κάποια βάση,(αν και το δίκιο που έχει περιορίζεται με την δήλωσή του περί δηθεν ποστ εκ μέρους των άλλων μελών)δεν νομίζω να θέλει κανένας μας να σταματήσουν franchises όπως zelda, mario και metroid,απλά θα προσθέσω ότι υπάρχουν σειρές που κολλάει να βγει συνέχεια και σειρές που απλά τα πολλά sequel κουράζουν.

Προσωπικά είμαι υπέρ των καλών sequels αλλά αντιμετωπίζω με κάποιο σκεπτικισμό την όλη φάση όταν το τραβάνε πολύ.Για παράδειγμα δεν θα μου άρεσε να δω ένα halo 7 ή ένα metal gear solid 8 ή ένα kingdom hearts 10.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

Ναι και γω γουσταρω sequels εννοειται αλλα μεχρι ενος σημειου. Δε χρειαζοταν πχ να ανακοινωθει και αλλο MGS, τουλαχιστον οχι τοσο νωρις. Προτιμω καποιες σειρες να τελειωνουν στην ακμη τους. Kαι μερικες απο αυτες εχουν πολλα sequels.

Πρεπει ομως να ασχολουνται και με καινουρια IP's.

Bεβαια σαν fan το Rising day one ειναι αλλα αυτο ειναι αλλο.
                        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Θα συμφωνήσω στην ιδέα ότι ο Kojima ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ το Metal Gear Solid. Τέτοια παιχνίδια με επικές μάχες stealth δεν βγαίνουν κάθε μέρα !

Διαφωνώ όμως με το που συνεχίσουν έτσι την σειρά. Χαίρομαι πολύ που το σταματάνε μετά το Reach, καθώς αν το συνέχιζαν, θα γινόταν εμπορίλα...

Επίσης

deus, ούτε κι εμένα θα μου άρεσε να το συνεχίζουν, αλλά αν έχουν σκεφτεί καλά κάτι το διαφορετικό, όπως είναι στο MGS, τότε θα βγει πολύ ποιοτικό και αυτό είναι καλό. Αν βγάλουν ξανά και ξανά sequels με την ίδια νοοτροπία, δεν θα βγει καθόλου καλό, όπως το CoD...
                          sigpic

Comment

Η Bungie πέρα από τα Halo έχει βγάλει κι άλλα πράγματα όπως rts βλέπε Myth,action adventures βλέπε Oni και γι'αυτό ακριβώς θέλω να την δω να δοκιμάζει κι άλλα πράγματα κι όχι ένα ακόμα fps.Εννοείται πως ότι και να βγάλει είναι καλοδεχούμενο,με δεδομένο το μεράκι των ανθρώπων της που ότι και να βγάλουν είναι εξαιρετικό.
                            Carpe diem

Comment

Originally posted by TannoSake View Post
                              Διαφωνώ όμως με το που συνεχίσουν έτσι την σειρά. Χαίρομαι πολύ που το σταματάνε μετά το Reach, καθώς αν το συνέχιζαν, θα γινόταν εμπορίλα....

Παιχνίδια όπως τα mario και τα pokemon τι είναι τότε;

Comment

New Beginnings

Comment

Working...
                                X