Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Mayas got it wrong: Nintendo Direct 22 - 2 - 2012. The "Goodbye Everyone" OT
Collapse
X
-
Γα οποιον δεν το ξερει, λεγεται Giorgio Tsoukalos και ειναι ελληνας γεννημενος στην Ελβετια. Το αναφερω γιατι πολλοι νομιζουν οτι μονο στα αρχαια χρονια ειχαμε μεγαλες προσωπικοτητες.Originally posted by Loggo View PostΤο μόνο καλό που βγήκε απ' αυτό το thread...είναι ότι βρήκα με ποιον μοιάζει αυτός ο τύπος για χάρη του οποίου έσπαγα το κεφάλι μου τόσο καιρό.
Ο is such a thing even possible είναι ίδιος με τους Centauri απ' το Babylon 5.
ΥΓ: Απ'οτι φαινεται ο Loggo δεν ειναι ο πρωτος που εκανε το connection
Leave a comment:
-
Τι εκτός από αυτό μωρέ;Γιατί εκτός από αυτό;Αυτό από μόνο του είναι τίτλος system seller.
Και εντάξει πέρα από αυτό,τα ports γιατί να μην τα υπολογίσουμε;Στο Wii πχ γιατί υπολογίζεται το Rayman Origins αφού έχει βγει και σε άλλες κονσόλες και με υψηλότερη ευκρίνεια;
Titus - Ηρεμία...
Leave a comment:
-
Den symfwnw.Έπαιξα το demo του metal gear 3 και ένιωθα σαν να έπαιζα στο ps2
Leave a comment:
-
Ελάτε, συμμαζευτείτε, αρκετά κράτησε το πάρτυ, ας μην αρχίσουμε ΠΑΛΙ τα Internet memes και τα τοιάυτα...
Αν είναι να κάνετε flame/ console wars κάντε το με στυλ, Atari Lynx VS Neo Geo ή Saturn VS Jaguar.
Leave a comment:
-
-
Βρίσκεις λογική στην σύγκριση παιχνιδιού επιτραπέζιας κονσόλας με φορητής;
Επίσης με συγχωρείς αλλά εγώ μιλάω πάντα για ότι έχω δει και παίξει,θεωρητικές θέσεις βασιζόμενες σε λεγόμενα άλλων τις θεωρώ μη βάσιμες.
Το street fighter 4 στο 3ds ήταν καλό αλλά και αρκετά περιοριστικό αν ήθελες να παίξεις σε υψηλό επίπεδο.Λογικό βέβαια,δεν υπάρχει η δυνατότητα pad η stick.
Τέλος,ξεκόλλα επιτέλους από την λογική του οπαδισμού.
Leave a comment:
-
Rayman και Wipeout είναι ports ή το δεύτερο κατώτερο του αντίστοιχου παιχνιδιού για το ps3 όπως είπε ο Evans.Το streetfighter 4 υπήρχε για το 3ds που ήταν πολύ προσεγμένο.Uncharted δεν δίνει και πολύ απ' ότι λένε τα παιδιά.Και μην μου πείτε δεν έχω παίξει τα παιχνίδια.Κρίνουμε απλά ως παρατηρητές αυτή τη στιγμή.
Leave a comment:
Leave a comment: