Originally posted by Roronoa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Πάρα πολύ καλό νέο η κυκλοφορία του pillars στις κονσόλες, έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Μόνο το Tyranny έμεινε να βγει.
Σχετικά με το cybermorph, όχι μόνο το γνωρίζω αλλά υπάρχει στο σπίτι και jaguar του κουτιού bundle μαζί με αυτό το παιχνίδι. 'Ηταν από τις πιο άκυρες αγορές που έχω κάνει, 20 ευρώ σφραγισμένο, αγορασμένο από καμμένο μαγαζί με ηλεκτρικά είδη της Κομοτηνής όταν ήμουν φαντάρος εκεί. Ήταν από εκείνα τα μικρομάγαζα με ηλεκτρικά είδη που τυχαίνει να τους έχουν μείνει καναδυο κονσόλες ξεχασμένες εδώ και δεκαετίες. Ωραία πράγματα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Ανακοινώθηκε SEGA FOREVER υπηρεσία, θα βγουν ένα σωρό παιχνίδια της SEGA από όλες τις περιόδους, πρώτα στα κινητά και ύστερα πιθανόν σε υπόλοιπες πλατφόρμες. Τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν online leaderboards, cloud saves, palyable offline mode και φυσικά in-game διαφημίσεις, τις οποίες αφαιρείς με 2€ ανά παιχνίδι.
Φήμες λένε πως πρόκειται για αντεπίθεση στην κίνηση της ATARI.
Comment
-
Παλιά νέα για όσους το ξέρουν αλλά έχει ασχοληθεί κανείς με το Snake Pass που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο;
Φαίνεται πολύ ιδιαίτερο platform/adventure και έχει λάβει αρκετά καλές κριτικές.
Κυκλοφορεί για όλες τις κονσόλες + PC και ενώ χαρακτηρίζεται από πολλούς indie είναι της "έμπειρης" Sumo Digital (Outrun 2, Virtual Tennis 3, Sonic & All-Stars Racing Transformed, Little Big Planet 3 κ.ά).
Το παιχνίδι επίσης σε κάνει να ξεπεράσεις τη φοβία για τα φίδια.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Το remake του SNES τίτλου Wild Guns που κυκλοφόρησε πρώτα σε PS4, τώρα και στο Steam:
The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Η Nintendo αφήνει εκτός τα παιχνίδια για PC
Η εταιρεία πιθανότατα θα ασχοληθεί με το Nintendo Switch
Πηγή: IGN Greece
Comment
-
-
Εγώ πάντως παίζω Νιντέντο στο πισί μου. Φήμες που διαδίδει η peasantry είναι...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Διέρρευσε η ιστορία του Half Life 3 από τον κύριο συγγραφέα, λένε δεν θα βγει ποτέ, Game Over, better luck next lifetimeΤο site που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά έπεσε από την κίνηση (προφανώς), ευτυχώς ανέβασαν mirror στο github.
GitHub is where people build software. More than 150 million people use GitHub to discover, fork, and contribute to over 420 million projects.
Last edited by Phantom Duck; 25-08-2017, 01:07 PM.
Comment
-
Αύριο κυκλοφορεί επισήμως το Snes mini. Σίγουρα θα γίνει χαμός και θα πέσουν όλοι σαν τις ακρίδες να το αγοράσουν, τώρα σε ποιο ποσοστό από τους αγοραστές είναι scalpers που θέλουν να το μοσχοπουλήσουν στο ebay θα φανεί. Εμένα με ειδοποίησαν από τον Κωτσόβολο πως το δικό μου είναι καθ'οδόν, θα το τιμήσει κανένας άλλος από εδώ;
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Θελω να πιστευω οτι θα τους γυρισει μπουμερανγκ στους σκαλπερς. Δε θα το παρω αμεσα θα περιμένω λιγο να δω πως θα παει. Παντως περα απο το nostalgia δε βλεπω τοσο το νοημα..
Comment
Comment