Ποιο ιδιο λαθος επανελαβε με το destiny 2?? Δεν υπαρχει booster εκτος και αν ειμαι χαζος και δεν το εχω βρει , στο λεω γιατι κανω 3η φορα το campaign για να εχω ολα τα class..
Στο δε πρωτο παιχνιδι, για οσους εχουν παρακολουθησει τι εγινε με το FFXIV και το a realm reborn, εγινε κατι αντιστοιχο. Το παιχνιδι βγηκε χωρις καθολου σεναριο, χωρις διαλογους, ηταν μια σειρα απο ασυνδετες μεταξυ τους αποστολες. Οι διαλογοι, το voice acting (ακομα και αυτο του light ηχογραφηθηκε ξανα με αλλο ηθοποιο), το script περιεχομενο, προστεθηκαν μετα το Taken King οπου και το παιχνιδι εγινε παιχνιδι (με αρχη μεση και τελος). Και ο αρχικος τιτλος πηρε 75% στο Metacritic ενω δεν ηταν ουτε για 5% στην μορφη που κυκλοφορησε.
Η κριτικη μου για το 2 εχει να κανει με το γεγονος (απο τα λιγα που εχω δει τουλαχιστον μιας και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το παιχνιδι ουτε το εχω στην κατοχη μου) οτι παροτι (ευτυχως) κυκλοφορησε σε normal state τουλαχιστον σε οτι αφορα το campain του, συνεχιζει να εχει την ιδια και απαραλαχτη δομη στη βαση του (δομη που με το Taken King και Rise of Iron βελτιωθηκε σε μεγαλο βαθμο, τα προηγουμενο DLCs ηταν απαραδεκτα). Οι κοσμοι ειναι αδειοι, τα σκαφη τα βλεπεις μονο στα loading screens, το roaming στην αρχη γινεται χωρις καν ghosts, το gameplay ειναι το ιδιο επαναλαμβανομενο πραγμα (φαντασου πχ οτι στο Taken king μεσω events ειχαν βαλει και αλλα ειδη gameplay οπως ghost races σε στυλ wipeout), οι εχθροι ειναι ιδιοι (που ελεος δηλαδη, για καποιον που εχει λιωσει το πρωτο παιχνιδι, ποσο ακομα να αντεξει), τα classes ειναι ιδια (και συνεχιζουν να μην προσφερουν καποια ουσιαστικη διαφοροποιηση στο gameplay περα απο τις supers), και το σεναριο συνεχιζει να το δινει η bungie απο το site της. Οι δε επεκτασεις θα συνεχιζουν να γινονται μεσω ενος (πιθανον απαραδεκτου) season pass μεχρι εν τελει να βγει το αντιστοιχο Taken King expansion που θα δωσει ολοκληρωμενη μορφη στον τιτλο.
Μπορει να ειναι ωραιος σαν τιτλος για gun play κλπ κλπ και για παρεα (και εγω με Dj και Altair που παιζαμε ειχα περασει παρα πολυ ωραια) αλλα αν ειχες παρακολουθησει την πορεια του πρωτου και εβλεπες που ξεκινησε και που το φτασανε, θα περιμενες απο το 2 κατι πολυ καλυτερο και να μη γινει παλι το ιδιο (να λες δηλαδη για αλλη μια φορα ελα μωρε θα τα βαλουν στο DLC τα υπολοιπα). Και το λεω υπο την εννοια οτι θα ηθελα να ειχαν ως βαση το Rise of Iron και να εδιναν κατι καλυτερο και οχι την Vanilla και τα τοσο χαμηλα της στανταρ.
Comment