Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εκτός του οτί η κυκλοφορία κάθε καινούργιας κονσόλας είναι γιορτή για την gaming κοινότητα, γίνεται και το νέο στάνταρ στην ανάπτυξη παιχνίων.
    Πίσω στο νου μου έχω και την ελπίδα οτί αφού θα μιλάμε πλέον για σχεδόν την ίδια αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται σε PCs, τί θα τους εμπόδιζε να πετάξεις μέσα και Windows και να το χρησιμοποιείς ως HTPC με τρομερές δυνατότητες σε budget τιμή. Έτσι και αλλιώς δεν φαίνεται να προσπαθεί να φτιάξει ένα τέτοιο μηχάνημα η MS? Ρεαλιστικά δεν υπάρχει μάλλον πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα κάνει undercut την PC μπίζνα, αλλά θέλω να δω πόσο στέκει σαν ιδέα και πόσο βιώσιμο θα 'ταν να τρέχεις κάποια ROM από την κοινότητα που θα κάνει ακριβώς αυτό το πράμα.
    Ξεκάθαρα θα αγόραζα ένα τέτοιο μηχάνημα πάντως.

    Comment


    • Originally posted by Ramparter View Post
      Παντως μ αρεσει που εκπλησσονται ολοι οτι τα παιχνιδια θα τα παιρνεις μια φορα. Μα ηταν ξεκαθαρο οτι πηγαιναν να κανουν οτι γινεται στα PC εδω και 20 χρονια. Το ιδιο παιχνιδι το βαζεις σε καινουργιο PC και παιζει καλυτερα. Υπαρχουν κι οι κομπλεξικοι ακομη που μιλανε για μη πραγματικη next gen αλλα παιχνιδια που φτιαχτηκαν για One και θα ειναι απλως upgraded στο XSX lol
      Πραγματικα αναρωτιεσαι που ζουν μερικοι τοσα χρονια.
      Τουλαχιστον εστω και τωρα ειδαν το αυτονοητο και αλλαζει η σταση προς τη Microsoft.

      Μακαρι να φαει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥΤΣΑ η Sony κι να κλεισει και νλαινε ολα τα fanboys.


      κόψε τα ναρκωτικά την μαλακια και κάνε αποσύνδεση.

      Comment


      • majorfox

        Originally posted by BigBOSS View Post
        Tι ασχολειστε λες και θα πάρετε το νέο Xbox, ο Rampater ειναι νιντεντακιας και εσεις Christop και Roronoa παιζετε αποκλειστικά στο pc σαν και μένα.
        Εχω Χ και σε 2-3 χρονακια θα παρω XSX και θα μεταφερω ολη τη βιβλιοθηκη μου εκει. Οσοι επενδυσαν σε Sony θα ξαναγορασουν τις εκδοσεις για PS5.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Εάν το νέο xbox έχει επιδόσεις rtx 2080, για κονσόλα ειναι εξαιρετικό νέο, αλλά και πάλι τα pc θα ειναι μπροστά απο τα αποδυτηρία. To καλοκαιρι κυκλοφορούν RTX 3080 και RTX 3070 με την πρώτη να αναμένεται να έχει επιδοσεις αρκετά πάνω απο την rtx 2080ti και την δεύτερη να έχει επιδοσεις ισως και πάνω απο rtx 2080ti. Προσωπικά και στην "νέα γενιά" δεν με βλέπω να παιρνω καμια κονσολα, θα αρκεστώ σε αναβάθμιση απο gtx 1070 σε rtx 3070 κρατώντας τον i7 6700 και ισως κανοντας και αναβάθμιση απο 16 σε 24 ή 32 gb. To συγκεκριμένο pc το έχω απο Σεπτέμβριο του 2016.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Originally posted by BigBOSS View Post
            Εάν το νέο xbox έχει επιδόσεις rtx 2080, για κονσόλα ειναι εξαιρετικό νέο, αλλά και πάλι τα pc θα ειναι μπροστά απο τα αποδυτηρία. To καλοκαιρι κυκλοφορούν RTX 3080 και RTX 3070 με την πρώτη να αναμένεται να έχει επιδοσεις αρκετά πάνω απο την rtx 2080ti και την δεύτερη να έχει επιδοσεις ισως και πάνω απο rtx 2080ti. Προσωπικά και στην "νέα γενιά" δεν με βλέπω να παιρνω καμια κονσολα, θα αρκεστώ σε αναβάθμιση απο gtx 1070 σε rtx 3070 κρατώντας τον i7 6700 και ισως κανοντας και αναβάθμιση απο 16 σε 24 ή 32 gb. To συγκεκριμένο pc το έχω απο Σεπτέμβριο του 2016.
            Καλα ναι, και εγω προτιμω να κανω ολικη αναβαθμιση ακομα και σε κατι χειροτερο απο το series x στα ιδια λεφτα ξερω γω παρα να παρω κονσολα.
            Αλλα ειναι καλο να υπαρχει δυνατο hardware σε κονσολα.

            Comment


            • Originally posted by Roronoa View Post

              Καλα ναι, και εγω προτιμω να κανω ολικη αναβαθμιση ακομα και σε κατι χειροτερο απο το series x στα ιδια λεφτα ξερω γω παρα να παρω κονσολα.
              Αλλα ειναι καλο να υπαρχει δυνατο hardware σε κονσολα.
              plz οχι, μη χαλασεις αυτο το θρυλικο pc μασκότ του φορουμ..

              Οι νεες κονσολες αναμενόμενα θα ειναι beasts, καμια διαφορα δεν κανει αν θα ειναι σαν 2070 super η 2080 super το γεγονος ειναι οτι τα καλυτερα γραφικα θα τα δεις εκει. Το παιχνιδι επισης θα κριθεί στα exclusives/συνεφα/υπηρεσίες κλπ Η Ν ειναι ενα αίνιγμα στο τι θα κανει, το switch "pro" πλεον δεν νομιζω να εχει καμια ελπίδα και νοημα υλοποίησης. Λογικα θα δουμε κατι καινουργιο που να μπορει οριακα να τρεξει κάποια multiplatform της νεας γενιας και ολο το focus στο φορητό.

              Comment


              • Καθήστε να δουμε και τι τιμή θα έχουν οι νέες κονσολες γιατι γενικά ο κόσμος δεν δίνει πολλά λεφτά για κονσολα οπως συγκριτικά δίνει ας πούμε για κινητά ή για pc. Η ιστορία αυτό μας διδάσκει. Eάν το νέο xbox έχει τιμή κανα 600αρι ευρώ λογω ισχυρου hardware νομιζω πως θα περάσει δύσκολα, αρχικά τουλάχιστον.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Αρχικά κάποιες παρατηρήσεις.

                  Ραμπ η Sony το έχει ήδη ανακοινώσει πως το PlayStation 4 θα είναι backwards compatible. Της πήρε καιρό αλλά τουλάχιστον τώρα το κάνει σωστά.

                  IHNE κλαίω για το σχόλιο σχετικά με το pc του Roronoa.

                  Γενικά θα έλεγα πως, όπως πάντα, αυτό που θα έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι τα games. Το PlayStation έχει πείσει πως έχει πολύ καλύτερα και περισσότερα franchises και exclusives από την Microsoft και σίγουρα θα έχει ένα προβάδισμα. Από την άλλη όμως το backwards compatibility που προσφέρει το μηχάνημα της τελευταίας και η τεράστια βιβλιοθήκη τίτλων που έχουν φτιάξει οι σταθεροί της πελάτες εξασφαλίζουν πως όσοι αγόρασαν Οne θα δώσουν τον οβολό τους για να αποκτήσουν το Series X. Από την άλλη όμως πιστεύω πως πολύ δύσκολα κάποιος ο οποίος αγόρασε PlayStation και έχει βρει την υγειά του με τα Last of Us, uncharted κτλ κτλ θα στραφεί προς Xbox μεριά. Όπως και να έχει, αναμένουμε την απάντηση της Sony στα των προδιαγραφών για να δούμε τι μπάλα θα παιχτεί...


                  … και η Nintendo θα είναι σε μια γωνιά να βλέπει τις άλλες δύο να μαλλιοτραβιούνται και να κοντράρονται για το ποια κονσόλα την έχει μεγαλύτερη (την επίδοση στα γραφικά) ενώ η ίδια σαρώνει στις πωλήσεις έχοντας ένα μηχάνημα πολύ πιο αδύναμο. Μεγάλα γλέντια.


                  Tidy!

                  Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

                  Comment


                  • Αλλο το backwards compatible κι αλλο το ν αγοραζεις το παιχνιδι μια φορα και να παιζεις την αντιστοιχη εκδοση στη καθε κονσολα. Αν πχ στο PS5 παιζει το PS4 death stranding αλλα παιζει οπως επαιζε στο PS4 και πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα την εκδοση PS5 για να παιξεις το αναβαθμισμενο, τοτε δε μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
                    Do a barrel roll!

                    Comment


                    • Νέο Amnesia για pc και ps4

                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • Originally posted by Ramparter View Post
                        Αλλο το backwards compatible κι αλλο το ν αγοραζεις το παιχνιδι μια φορα και να παιζεις την αντιστοιχη εκδοση στη καθε κονσολα. Αν πχ στο PS5 παιζει το PS4 death stranding αλλα παιζει οπως επαιζε στο PS4 και πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα την εκδοση PS5 για να παιξεις το αναβαθμισμενο, τοτε δε μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
                        Το δέχομαι, απλά στο προηγούμενό σου ποστ δεν φαινόταν για τι ακριβώς μιλούσες.

                        Αυτό που μάλλον έχει ξεχαστεί είναι πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα οποία μπορούσες να κατεβάσεις τζάμπα σε ένα εκ των PlayStation 3, 4, Vita εφόσον έχουν αγοραστεί μια φορά. Απλά η Sony δεν το συνέχισε αυτό. Ήταν εξαιρετική ιδέα αλλά δυστυχώς απλά την παράτησαν. Λογικά στο PlayStation 5 θα συνεχίσει να υπάρχει σαν δυνατότητα.

                        Αν είναι πάντως να τρολάρουμε κάποια κονσόλα για αυτό το Nintendo Switch είναι αυτό που θα την πληρώσει, παιχνίδια εικοσαετίας και βάλε που έχουμε αγοράσει ψηφιακά σε μια κονσόλα (πχ 3DS) έπρεπε να τα ξαναπληρώσουμε αν θέλαμε να τα παίξουμε σε άλλο μηχάνημα. Αυτό μάλιστα στις υψηλότερες τιμές της αγοράς αφού η Nintendo δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τις εκπτώσεις. Τώρα μόνο με το Switch κάτι γίνεται.


                        Tidy!

                        Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

                        Comment


                        • Αλλο το backwards compatible κι αλλο το ν αγοραζεις το παιχνιδι μια φορα και να παιζεις την αντιστοιχη εκδοση στη καθε κονσολα. Αν πχ στο PS5 παιζει το PS4 death stranding αλλα παιζει οπως επαιζε στο PS4 και πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα την εκδοση PS5 για να παιξεις το αναβαθμισμενο, τοτε δε μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
                          Καλα το αν τα παιχνιδια θα παιζουν ακριβως οπως πριν, χειροτερα ή καλυτερα δεν το ξερουμε καν. Εσυ πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα? Και μην μου πεις απο το ps2 bc, τοτε δεν υπηρχαν καν patches-updates ουτε pc αρχιτεκτονικη και κατα συνεπεια συνεχεια απο την μια γενια στην επομενη.

                          Οπως και να εχει ακομα και απλο bc να υπαρχει (ειδικα αν πηγαινει περα απο το ps4) ειναι super...

                          Αυτό που μάλλον έχει ξεχαστεί είναι πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα οποία μπορούσες να κατεβάσεις τζάμπα σε ένα εκ των PlayStation 3, 4, Vita εφόσον έχουν αγοραστεί μια φορά.
                          Επισης το καλυτερο feature που επισης σταματησε σε αυτη τη γενια ηταν οτι αγοραζες εναν psone τιτλο, τον ειχες σε ps3-psp-psvita αυτοματα.
                          Last edited by nooto; 09-03-2020, 06:44 PM.

                          Comment


                          • Nooto συμφωνώ. Περιμένω να μάθω αν στο backwards compatible ps5 θα μπορούμε να κατεβάζουμε παιχνίδια που αγοράσαμε σε ψηφιακή μορφή στο Ps4 store.


                            Tidy!

                            Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

                            Comment


                            • Όλες οι πληροφορίες και το (πολύ τεχνικό) break down του τί αυτό σημαίνει για μας του XBOX Series X από το Digital Foundry.
                              Φοβερά πράματα μπορούμε να περιμένουμε.
                              Είναι όλα official από demonstration της MS.
                              This is it. After months of teaser trailers, blog posts and even the occasional leak, we can finally reveal firm, hard …

                              Comment


                              • Originally posted by ChrisTop View Post
                                Όλες οι πληροφορίες και το (πολύ τεχνικό) break down του τί αυτό σημαίνει για μας του XBOX Series X από το Digital Foundry.
                                Φοβερά πράματα μπορούμε να περιμένουμε.
                                Είναι όλα official από demonstration της MS.
                                https://www.eurogamer.net/articles/d...s-x-full-specs
                                Ένα εγκεφαλικό μίνι να πω έπαθα την αλήθεια.

                                Comment

                                Working...
                                X