Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα & Ειδήσεις της βιομηχανίας

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Μα οι pc gamers τα κραζουν περισσοτερο
    Το 4 της Infiniti Ward δεν μπορω να περιγραψω ποσο το ευχαριστηθηκα και το sp και το mp.Σιγουρη αγορα και το mw2.

    Comment


    • Ναι και εγώ πιστεύω πως τα Call of Duty είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε εξομοιωτές πολέμου. Το Campaign του 4 ήταν φανταστικό (και φανταστικά σύντομο, damn it). Νομίζω όλο το μίσος για τα CoD προέρχεται απο το MW2 και το γεγονός οτι το Online του δεν είναι ανάλογο των περιστάσεων, αλλά κατάφερε να κάνει αυτές τις πωλήσεις . Η αλήθεια είναι οτι τα CoD είναι της μόδας.

      Comment


      • hideo-dono. Το μίσος οφείλεται στο ότι το έχουν παραχέσει να βγάζουν κι άλλο Call of Duty. Ήδη ως τώρα βγάλανε 8 Calls of Duty. Μια χαρά θα ήταν μέχρις 3ο παιχνίδι, ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !!! Είναι κουραστικό και δεν βγάζει καν νόημα παρά το ότι είναι πια εμπορίλες.
        sigpic

        Comment


        • Αμα κάθε χρόνο μπορούν να βγάζουν παιχνίδια του 9 εμένα δεν με χαλάει πάντως. Και δεν σημαίνει οτι επειδή κάτι είναι εμπορικό και mainstream είναι μη ποιοτικό. Ίσα-ίσα πιστεύω οτι για να τα επιλέγει τόσος κόσμος όλο και κάτι θα έχει βρει.

          Comment


          • Αφού είναι τόσο καλά τα call of duty καλά κάνουν και τα βγάζουν.Εδώ εντυπωσίασε εμένα το modern warfare που δεν ασχολούμαι καθόλου με το είδος.

            Πάντως κάποιες σειρές παρόλο που βγαίνουν μια φορά στα 5 χρόνια είναι για τα πανηγύρια.(βλέπε star ocean 4 το οποίο καλύτερα θα ήταν αν δεν έβγαινε)


            Tidy!

            Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

            Comment


            • Tannosuke οταν λες επικες μαχες στα metal gear solid εννοεις τα boss fights ? To λεω γιατι το κυριο μερος του παιχνιδιου δεν βασιζεται καθολου στις επικες μαχες και κατα τη γνωμη μου ουτε τις προσφερει (ουτε στοχευει εκει). Η σειρα ειναι κατα κυριο λογo stealth και εκτος του 4ου μερους (που οι shooting μηχανισμοι παρουσιαζονται πολυ ανεπτυγμενοι) το να ακολουθησεις μια πιο action προοπτικη σημαινει αυτοκτονια ειδικα στα μεγαλυτερα επιπεδα δυσκολιας. Εν ολιγοις αν πας να γινεις επικος βλεπεις το gameover.

              Αυτο που δηλωσε ο Kojima εχει να κανει καθαρα με την αισθηση του πολεμου και τον τροπο που αποτυπωνονται διαφορα γεγονοτα στα Call Of Duty. Ειναι λογικη μια τετοια δηλωση απο τη στιγμη που στο 4ο mgs προσπαθησε και εκεινος να αποδωσει κατι παρομοιο.

              το μίσος οφείλεται στο ότι το έχουν παραχέσει να βγάζουν κι άλλο Call of Duty. Ήδη ως τώρα βγάλανε 8 Calls of Duty. Μια χαρά θα ήταν μέχρις 3ο παιχνίδι, ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !!! Είναι κουραστικό και δεν βγάζει καν νόημα παρά το ότι είναι πια εμπορίλες.
              Αμα ειναι καλα παιχνιδια τι μας νοιαζει ποσα μελη εχει η σειρα? Η μηπως ειναι το μονο franchice με τοσα επεισοδια?

              Comment


              • Μια που μιλάμε για τον Hideo Kojima και τα metal gear...


                O Hideo Kojima ΔΕΝ θα συμμετάσχει στην δημιουργία του Metal gear rising.Tην ανάπτυξη του τίτλου θα αναλάβει μια ομάδα από μέλη της kojima produstions και ο Hideo Kojima θα έχει απλώς συμβουλευτικό/εποπτικό ρόλο.




                Tidy!

                Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

                Comment


                • Originally posted by ChrisTop View Post
                  Ναι και εγώ πιστεύω πως τα Call of Duty είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε εξομοιωτές πολέμου.

                  Εξομοιωτης ? ROFL WUT ? Λαθος εκφραση ειμαι σιγουρος πως αλλο πραγμα εννουσες και αλλο εγραψες, οσο για τις βαθμολογιες που λεει ο hideo, who gives a flying f*ck ? εδω περα εδωσε το edge 9/10 στο BF1943 10/10 στο halo 3 ( rofl ? ) και 7/10 στο metroid corruption, νταξει ο καθε αμπαλος εχει γινει συντακτης και βαζει νουμερο πανω απτα παιχνιδια λες και ενας αριθμος περιγραφει τα παντα

                  Και ναι οταν εχουν βγει ηδη 6 στον αριθμο ( tanno μαθε να μετρας ) λογικο ειναι να γκρινιαξεις, ειδικα οταν βλεπεις τα ιδια και τα ιδια με αλλο περιτυλιγμα, που ειναι μια νεα μηχανη γραφικων ? που ειναι η τελεια μιξη ρεαλισμου-arcade που ειχε το cod 1 ? Που ειναι ενα single player της προκοπης με διαρκεια ? Που ειναι ενα σοβαρο anti-cheat που πεφτουν τα ban απ'το VAC βροχη ?

                  Τοσοι πολεμοι εχουν γινει στην ιστορια, κορεα - βιετναμ - πρωτος παγκοσμιος - αμερικανικος εμφυλιος, γιατι πρεπει να μας σερβιρουν WW2 και "modern combat" συνεχεια ? Τουλαχιστον ας βγαλουν αλλο ενα ww2 στο ανατολικο μετωπο απ'την πλευρα των γερμανων ομως, εδω περα χωσανε την περιφημη σκηνη με τους τρομοκρατες στο αεροδρομιο, στους γερμαναραδες θα κωλοσουν ?

                  Οπως εχω πει και παλιοτερα, οι μονοι που πραγματικα πορωνται με το multiplayer του MW2 (περα απτους casuals ) ειναι αυτοι που ανακαλυψαν το online fps gaming παιζοντας cod4 / halo 3 στο live και οταν ειχε το πρωτο cod αυτοι ητανε ακομα 6 χρονων, ειλικρινα μονο σε χθεσινους απευθυνεται το multiplayer κομματι της σειρας πλεον.

                  Για το single δεν εκφερω αποψη γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να το κατεβασω ποτε, ποσο μαλλον να το αγορασω (most pirated game of 2009 btw ) ελαχιστα ειναι τα σημερινα fps που μπορουν να με κανουν να πω μια καλη κουβεντα για το single player κομματι τους, ποσο μαλλον να με κανουν να ασχοληθω περισσοτερες ωρες με τα bot τους παρα με αληθινους παικτες.

                  Μια επνευσμενη ατμοσφαιρα και ενα "cinematic look" δεν ειναι αρκετα οταν οι μηχανησμοι του gameplay σε απωθουνε και το σεναριο φαινεται παντελως τρυπιο και γραμμενο κυριολεκτικα στο ποδι. ( ναι για το MW1 μιλαω )

                  Comment


                  • Ο Tanno μάλλον μέτρησε και τα Finest Hour & Big Red One γι'αυτό τα έβγαλε 8.
                    Carpe diem

                    Comment




                    • Hi Definition Nintendo DS Successor With Motion Sensor In The Works

                      The Asahi Shimbun has an interview with Satoru Iwata, President of Nintendo, where he comments on a successor to the Nintendo DS. Iwata tells the paper the future handheld will be able to output high resolution graphics and have a motion sensor.
                      While Nintendo is developing the machine, Iwata did not set a release date. Instead, he mentioned DS sales in North America reached an all time high in 2009.
                      HD Money Printer confirmed

                      EDIT

                      Στην ιδια συνεντευξη (http://www.asahi.com/digital/pc/OSK201001050110.html) ο Iwata δηλωσε οτι το επομενο Zelda στο Wii ερχεται τελος 2010.
                      Do a barrel roll!

                      Comment


                      • Originally posted by Ramparter View Post

                        LOL, WTF , ROFL , LMAO

                        Comment


                        • Δηλαδή κάτσε, το επόμενο DS θα είναι τεχνολογικά ανώτερο του Wii;
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                          Comment


                          • Ναι και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση , γιαυτό και η συγκεκριμένη αντίδραση
                            Ε , λογικά αργότερα θα αν ανακοινώσουν και ένα Wii HD να δέσει το γλυκό.Εκτός βέβεαια αν το επόμενο "φορητό" ειναι και οικιακή κονσόλα , δλδ να μπορεί να συνδεθει κανονικά με την τηλεόραση και όταν βγαινεις να την παιρνεις μαζι σου παιζοντας την απο την 40αρα στην 5αρα

                            Comment


                            • Δε νομίζω ότι το Hi-res σημαίνει απαραίτητα και HD... To PSP για παράδειγμα υποτίθεται ότι έχει hi-res screen, που σαθώς δίνει καλύτερο αποτέλεσμα από το DS αλλά δεν το καθιστά και δυνατότερο από το Wii π.χ....

                              Comment


                              • Originally posted by BartMan View Post
                                Ναι και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση , γιαυτό και η συγκεκριμένη αντίδραση
                                Ε , λογικά αργότερα θα αν ανακοινώσουν και ένα Wii HD να δέσει το γλυκό.Εκτός βέβεαια αν το επόμενο "φορητό" ειναι και οικιακή κονσόλα , δλδ να μπορεί να συνδεθει κανονικά με την τηλεόραση και όταν βγαινεις να την παιρνεις μαζι σου παιζοντας την απο την 40αρα στην 5αρα
                                Αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα κι εγώ.

                                Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει πολύ νόημα, εκτός αν ισχύει κάτι σαν αυτό που λέει ο Ferry, αλλά τότε δε μιλάμε για HD. Πάντως, από επιχειρηματικής σκοπιάς, δε ξέρω πόσο νόημα θα είχε μια ανακοίνωση. Θα επηρέαζε τις πωλήσεις του DS που ακόμα πουλάει με γρήγορους ρυθμούς.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                                Comment

                                Working...
                                X