Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tanno your sense make no ......SENSE , AT ALL !
    Μου αρέσει πως ζητάς και τα ρέστα από τον Evans . Οτιδήποτε είναι παράνομο είναι κατακριτέο , δηλαδή είναι ελαφρυντικό και άξιο συγχαρητηρίων το γεγονός ότι θέλανε να κλέψουν xbox360 για να λιώσουν ;

Comment

• Και μετά σας πειράζει που όσοι δεν ξέρουν για τα videogames μιλάνε άσχημα για τους gamers.

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
        Για τον Evans
        ΡΕΕΕΕ! Τι Τσοκομπάκι είναι αυτό ρε! Ούτε για δείγμα δεν κάνει!
        Δώστε στο λαό normal τσοκόμπο που το καβαλάς!
        The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Originally posted by Ryu_gr@r@s View Post
          ΡΕΕΕΕ! Τι Τσοκομπάκι είναι αυτό ρε! Ούτε για δείγμα δεν κάνει!
          Δώστε στο λαό normal τσοκόμπο που το καβαλάς!
          Μάλλον κοτοπουλάκι θα είναι και όχι chocobo. Σας κοροιδεύουν !:xp:
          sigpic

Comment

• Originally posted by evans
            Και μετά σας πειράζει που όσοι δεν ξέρουν για τα videogames μιλάνε άσχημα για τους gamers.
            Πλάκα-πλάκα, με αυτά που διαβάζω στο internet (tanno και όχι μόνο) και εγώ που ξέρω απο games μιλάω πλέον άσχημα για τους gamers.

Comment

• Γιατι δε συνελαβαν τους γονεις;

Raphael προκειμενου να διαχωρισεις τη θεση σου απο τετοιες περιπτωσεις δε χαρακτηριζεις τον εαυτο σου gamer?
              Do a barrel roll!

Comment

• Δεν έχει να κάνει μωρέ με θέμα gamers, ούτε το συγκεκριμένο, ούτε, πολύ περισσότερο, το άλλο με το FIFA. Αν αυτοί που τα προβάλλουν κάθε τρεις και λίγο με τόσο ζήλο, τα προβάλλουν με στόχο να θίξουν τα videogames, χάνουν το δάσος για χάρη του δέντρου. Θα μπορούσε στη θέση του 360 να είναι ένα PC, ένα μηχανάκι, ή τέλος πάντων το οτιδήποτε. Αυτά είναι κοινωνικά προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με gamers και videogames.

Το προφανές θα πει κάποιος, αλλά όλα τα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Το σχόλιο μου δεν πήγαινε στα παιδιά που λήστεψαν για να πάρουν 360 (μα γιατί 360 btw και όχι PS3, πόσο λάθος επιλογή) αλλά στα όσα είπα ο Τάννο.

Comment

• Νομιζω ηταν ξεκαθαρο, τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Τους έφαγε το Red Cuff of Death
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Xριστε μου, τι διαβασα σε αυτη τη σελιδα....
                        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Originally posted by panayot@r@s View Post
                          Το σχόλιο μου δεν πήγαινε στα παιδιά που λήστεψαν για να πάρουν 360 (μα γιατί 360 btw και όχι PS3, πόσο λάθος επιλογή) αλλά στα όσα είπα ο Τάννο.
                          LOL Ναι ρε συ, ολοφάνερο ήταν.
                          Το σχόλιο πήγαινε σε όλους αυτούς, ΜΜΕ και μη, που με αφορμή αντίστοιχα η παρόμοια περιστατικά παρουσιάζουν κάθε τρεις και λίγο τα ίδια τα videogames ως υπαίτια.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ε είπα να ξεκαθαρίσω (τα ολοφάνερα ).

Comment

• Raphael προκειμενου να διαχωρισεις τη θεση σου απο τετοιες περιπτωσεις δε χαρακτηριζεις τον εαυτο σου gamer?

Δεν έχει να κάνει. Αν οι άνθρωποι που παίζουν βιντεοπαιχνίδια είναι ένα σύνολο, υπάρχουν και υποσύνολα.

Comment

• Τανοσουκε έγραψε:

Αυτό θα πει να είσαι gamer από μικρή ηλικία, και μάλιστα hardcore ! Πρωτοφανές και
                                γιαυτό μπράβο τους

Τανο αγόρι μου αν το είπες σοβαρά αυτό τότε δεν πας καλά.Συγνώμη αλλά είναι η αλήθεια.Αν είναι έτσι ρε συ να ρθω να σου ανοίξω και να σου αδειάσω το σπίτι για να κάνω αναβάθμιση τον υπολογιστή μου.Δεν θα είναι respect αυτό που θα διαπράξω;Είτε είμαστε hardcore είτε δεν είμαστε.

Συμφωνώ απολύτως με τα ποστ των evans και loggo.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X