Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Τέλος εποχής για τα δωρεάν games που διήρκησαν για σχεδόν 10 χρόνια στις Gold συνδρομές του Xbox 360 με ένα δυνατό τίτλο, το Portal 2:

Η online υπηρεσία και το store βέβαια συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά στο μηχάνημα κάτι που λογικά γίνεται χωρίς μεγάλο κόστος για την Microsoft λόγω της ενιαίας αρχιτεκτονικής του Xbox Live.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πολύ καλό site-εφαρμογή με αφορμή τα 20 χρόνια Xbox.

Είναι αρκετά εντυπωσιακό και interactive, ελέγχεις ένα χαρακτήρα που περιηγείται στο μουσείο. Μπορείς να κάνεις και login για προσωπικά στατιστικά.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.
    Last edited by Ryu_gr; 28-11-2021, 06:17 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αυτο με το wifi ειναι σπασιμο. Υποθετω επειδη δεν εχει τη λογικη της φορητοτητας αλλα και παλι ειναι αδικαιολογητο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ryu, η προσφορά του 1€ ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν άνοιξα την κονσόλα. Εννοείται πως θα συνεχίσω το Game Pass, είναι καλή προσφορά και περιέχει πολλά παιχνίδια που με ενδιαφέρουν άμεσα. Ήδη έχω πιάσει αρκετά από αυτά.

Πέρα από Halo 5 που επιτέλους έπαιξα, τέλειωσα και το Control της Remedy που είναι σπουδαίο. Κατά τ' άλλα έχω μόνιμα εγκατεστημένο το Halo Master Chief Collection (το μεγάλο απωθημένο μου, να έχω on demand όλα τα κλασικά Halo και να τρέχουν άψογα), το Streets of Rage 4 που φτιάχνει καταστάσεις με την παρέα, και αυτό το διάστημα το Forza Horizon 5, το all-inclusive arcade racing του Xbox που είναι παιχνιδάρα για όσους έχουν γούστα για οδήγηση όπως εγώ τελευταία.

Αρχικά, ήθελα το Series S από πέρσι αλλά τελικά ήρθα στα καλά μου και πήρα λάπτοπ. Φέτος δεν μου ξέφυγε όμως. Δεν έχω που δεν έχω 4K (και ούτε σκοπεύω να πάρω για το επόμενο διάστημα) οπότε το «μίνι» S με καλύπτει εντελώς για την ώρα.

Το ίδιο το μηχάνημα είναι όμορφο και συμπαγές. Εντελώς αθόρυβο και φονικό όπλο αν το φέρεις με τη γωνία σε κανένα κεφάλι.

Το controller σε πρώτη όψη είναι πανομοιότυπο με αυτό του One, αλλά στο χέρι βαραίνει διαφορετικά και δίνει την αίσθηση της καλύτερης εργονομίας, ενώ οι σαγρέ επιφάνειες και τα πολύ καλύτερα bumpers το ανεβάζουν σε σχέση με τον προκάτοχο.

Η ίδια η κονσόλα είναι όνειρο γι' αυτό που ζητάω, φορτώνει γρήγορα τα παιχνίδια, φορτώνει πολλά μαζί και αν θες εναλλάσσεσαι στιγμιαία μεταξύ τους από το σημείο που τα είχες αφήσει. Είναι νομίζω μια ουσιαστική εξέλιξη που φέρνει η νέα γενιά, όπως ας πούμε η ενσωματωμένη μνήμη κάποτε ή πιο μετά τα χειριστήρια χωρίς σύρμα.

Το UI δεν με ενθουσιάζει τόσο, κάνει τη δουλειά του σε μεγάλο βαθμό βέβαια, αλλά νομίζω θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο και αποτελεσματικό. Επίσης έχει τη ροπή να σου πετάει διαφημίσεις για προσφορές και ειδοποιήσεις για Achievements στην κύρια σελίδα σου, πράγμα που με εκνευρίζει αλλά αρχίζω και το αγνοώ.

Μου προκάλεσε απορία γιατί δεν απομνημονεύει κωδικούς wi-fi. Όταν πηγαίνω την κονσόλα σε σπίτι φίλων πρέπει ξανά να γράψω τον κωδικό του νέου wi-fi, και όταν το γυρίζω πίσω στο σπίτι μου πρέπει ξανά να γράψω τον κωδικό του wi-fi μου.

Ερχόμενος από τη Nintendo της εποχής του Switch, με ενθουσιάζουν απλές (αυτονόητες για άλλους) ευκολίες, όπως η δυνατότητα να συνδέσω headphones στο χειριστήριο.

Συνολικά δυο εβδομάδες μετά είμαι όλο και πιο σίγουρος για την αγορά μου και πολύ χαρούμενος με τη νέα κονσόλα.
    Last edited by Chief; 15-11-2021, 05:56 PM.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Με γεια! Δες αυτό οπωσδήποτε για να γνωρίσεις πολλά και καλά games! (με προσοχή στην ανανέωση).

Gamepass.jpg

Εντάξει μη βάλω πάλι το gif!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Πήρα Xbox Series S! Εντυπώσεις σύντομα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι έχω κάνει κατάχρηση τη συγκεκριμένης ατάκας στους κύκλους μου 😆

Το συγκεκριμένο game θυμίζει έντονα το After Burner Climax που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στους προαναφερθέντες κυρίους όντας μύστες των arcades.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Πολύ δυνατό arcade με αρεοπλάνα που κυκλοφόρησε χθες στο Xbox One και είχε βγει πέρυσι σε PC.
    thunderjohn Sinclair Xeno δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο μου θυμίζει, help? 😏

Ρε Ryu, διόλου μ' ένοιαξε για το παιχνίδι, αλλά το αλατάκι πάντα είναι το σχόλιο, το gif και αυτό που με κάνει αυτόματα να πάω στο Like.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πολύ δυνατό arcade με αρεοπλάνα που κυκλοφόρησε χθες στο Xbox One και είχε βγει πέρυσι σε PC.
    thunderjohn Sinclair Xeno δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο μου θυμίζει, help? 😏

Last edited by Ryu_gr; 29-10-2021, 01:55 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ο δισκος δε θα ναι 500, θα ναι πολυ λιγοτερα, αν ειναι οπως στο Χ, τα 300-330 θα ναι ελευθερα.
    Disc drive δεν εχει και ο χωρος αυξανεται μονο με την proprietary καρτα - ωστοσο μπορεις να εχεις και ενα σκληρο δισκο συνδεδεμενο απο τον οποιο μπορεις να τρεχεις BC τιτλους (One, 360, og xbox). Εχεις επισης τη δυναντοτητα να βαζεις στον εξωτερικο δισκο τα παιχνιδια του Series X σαν καβατζα για να μη τα κατεβαζεις παλι αλλα σε καθε περιπτωση για να τα παιξεις πρεπει να βρισκονται στον SSD.

Σιγουρα δεν αξιζει να παρεις το S και να σκασεις αλλα 200 για καρτα μνημης. Ειναι μια οικονομικη λυση εφοσον σου κανει οπως εχει.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο. Ισχύει πως το Xbox Series S θα έχει μόνο 520 gigabyte σκληρό δίσκο, ότι δεν θα έχει disk drive και ότι θα μπορεί να αναβαθμιστεί η χωρητικότητα μόνο με την αγορά επίσημης κάρτας μνήμης της Microsoft; Αν ναι τότε είναι εντελώς ασύμφορο να αγοράσει κανείς αυτό το σύστημα, καλύτερα να πάρει εξαρχής το Series X αντί να αγοράσει το S μαζί με την επέκταση μνήμης.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied

Οπως φαινεται το SeX θα εχει καποιου είδους machine learning HDR για τίτλους που δεν το υποστηριζαν.

Επισης λέτε να δουμε xbox live με 4-5ms στην Ελλάδα??

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Xbox Series X back-compat tested: up to double the performance in the most demanding games

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Roronoa View Post

Series S? Το series S δεν θα κανει enhanced τα παιχνιδια του one σε X mode, θα παιζει κανονικα τα series παιχνιδια αλλα οτι ειναι απο Xbox one και 360 (απο οτι καταλαβα) θα τα παιζει οπως το OG xbox one.
    Δηλαδη υπαρχει ενας λογoς να κρατησεις το XB1 X αν δεν πας σε series X.

edit: καλα το εχουν κανει μπουρδελο με την ονοματολογια τελικα, το καταλαβα για τα καλα προσπαθωντας να γραψω αυτο
    Το Series S ομως θα εχει enhancements που δεν ειχε το Χ. Στην αναλυση μονο θα χανει αλλα και παλι θα ναι 2κ τα bc που ηταν 4κ στο oΧ.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Του χρόνου η MS ονομάζει την κονσόλα της «THE XBOX» και τα τινάζει όλα στον αέρα
    Tο "The Box" ισως ειναι καλυτερο ονομα απο το xbox series, lol

Leave a comment:

Working...
X