Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • straier
    replied
    Δεν ξέρω αν με ενθουσιάζει η ιδέα. Δε βρίσκω το λόγο περαιτέρω fragmentation της αγοράς από την ίδια εταιρεία. Το X με το S φαίνεται να έχουν τεράστιες διαφορές οπότε θα είναι σα να φτιάχνεις παιχνίδια για 2 διαφορετικές κονσόλες. Επίσης, το Xbox Game Pass Ultimate μου φαίνεται πανάκριβο... Με $25-35 το μήνα θα περίμενα πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη της κονσόλας.

    Leave a comment:


  • nooto
    replied
    Παροτι θα το εχετε δει οι περισσοτεροι, το βαζω εδω μιας και ανακοινωθηκε οταν το forum δεν λειτουργουσε.



    Xbox Series S: 299
    Xbox Series X: 499
    Κυκλοφορια: 10/11/20
    https://www.gameover.gr/news/41545-e...box-series-x-s

    Last edited by nooto; 10-09-2020, 08:59 PM.

    Leave a comment:


  • thunderjohn
    replied
    Καλή φάση και τρελό selling point αν έχεις επενδύσει σ' ένα "οικοσύστημα" και είναι software emulation (δηλ. το BC δεν το χρεώνεται ο καταναλωτής, όπως έκανε μέχρι τώρα η Sony με hardware emulation γιατί το setup που διάλεξε δεν είναι viable και emulation friendly όπως τα pc και τα XBOX. Το concept που έχει επιλέξει η M$ είναι επιτυχημένο γιατί βασίζεται σε software emulation. Είναι ο κώδικας ξαναγραμμένος για να τρέχει σε ΟΝΕ, Series X κτλ. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν βελτιώσεις όπως υψηλότερης ανάλυσης textures κ.α. Και μιας και το χρησιμοποιούν όλοι και είναι η λέξη κλειδί και η secret sauce της επιτυχίας:
     
    ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ
    Last edited by thunderjohn; 29-05-2020, 12:54 PM.

    Leave a comment:


  • nooto
    replied
    Ryu τα ακους? :

    Εγω το ξαναλεω, αν αυτα ισχυουν θεωρω πως ειναι τρελο selling point για την κονσολα. Το μονο που λείπει ειναι να επενδυσουν λιγο παραπανω σε in house παραγωγες. Απο πλευρας υπηρεσιων συμπεριλαμβανομενου και του bc φαινεται οτι ειναι μιλια μπροστα απο την Sony αυτη τη στιγμη.

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Έχουμε ειδήσεις μπόμπα για το νέο ΧΒΟΧ, σχετικά με backwards compatibility. Οι τύποι κάνουν τα πάντα σωστά. Εν ολίγοις, τα bc παιχνίδια δεν θα παίζουν απλώς όπως παλιά, αλλά θα αξιοποιούν τον νέο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και SSD δίσκο, με αποτέλεσμα:

    Καλύτερο framerate (λένε πως τα παιχνίδια που έτρεχαν 30 παίζει να πάνε 60, και αντίστοιχα παιχνίδια από 60--> 120)
    Μεγαλύτερη ανάλυση από την αρχική
    Μειωμένο loading λόγω SSD
    HDR (!!!)
    Quick resume

    Επίσης είναι ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, και πιθανότατα να δούμε κι άλλους παλιούς τίτλους να προστίθενται στη λίστα με τα bc παιχνίδια. Άντε να δείξει επιτέλους κάποιος πώς γίνεται σωστά η δουλειά, μπας και ακολουθήσουν δειλά δειλά και οι υπόλοιποι παίχτες.


    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    Το design είναι μια χαρά, ιδιαίτερο. Δεν με χαλάει. Αυτό το οποίο όμως δεν με τραβάει είναι τα games. Nintendo και Sony προσφέρουν παιχνίδια που μου αρέσουν και είναι must play για εμένα, η πρόταση της Microsoft απλά δεν με ελκύει. Halo, Gears, Horza δεν είναι του γούστου μου. Ελπίζω όμως να τα πάει πολύ καλύτερα σε αυτήν την γενιά για να πιεστεί και η Sony για να προσπαθήσει περισσότερο για να ωφεληθούμε εμείς οι πελάτες της. Κακά τα ψέματα, καλή χρυσή η Sony αλλά δεν είναι να της δίνεις και πολύ αέρα.

    Κάπου άκουσα ότι 600 ευρώ θα είναι η τιμή του νέου Xbox πάντως, δεν ξέρω αν είναι επίσημο. Θα είναι πολύ ακριβό σύστημα αν ισχύει. Περιμένουμε να δούμε την τιμή του PlayStation 5, αν η Sony το διαθέσει στα 500 τότε θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα.

    Leave a comment:


  • Ren_of_Heavens
    replied
    Αγοράστε το ως early adopters και αν βγει καλό το αγοράζουμε έπειτα κι εμείς.

    Leave a comment:


  • Ramparter
    replied
    Day one!!
    Αρκει να χει 300€

    Leave a comment:


  • nooto
    replied
    Ανακοινωθηκε το καινουργιο gamecube
    The next Xbox is called... Xbox Series X

    https://www.eurogamer.net/articles/2019-12-13-the-next-xbox-is-called-xbox-series-x

    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    Κάτι ανάλογο έκανε και η σονυ. Ας ελπίσουμε να αρχίσουν να δίνουν καλύτερα παιχνίδια για να δικαιολογηθεί έτσι και η άνοδος στην τιμή.

    Leave a comment:


  • thunderjohn
    replied
    Xbox Live Gold subscriptions getting a price hike in UK from next month

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Μακάρι να καταργηθούν τα retail asap.Δεν έχω άλλο χώρο στο δωμάτιο γαμώ.

    Leave a comment:


  • Chief
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Εγώ θα ψηνόμουν για ψηφιοποίηση όλων των φυσικών μέσων και μόνο για το οικολογικό όφελος.
    Είναι πραγματικά τόσο αμελητέο το οικολογικό αποτύπωμα όλων των συσκευασιών, των δίσκων, μαζί και των εγχειριδίων χρήσης σε σχέση με εκπομπές ρύπων πχ ή εργοστασιακά απόβλητα παγκοσμίως και χίλια δυο άλλα γνωστά λιγότερο γνωστά. Γενικώς πολύ υποκρισία από αυτούς που προωθούν την πράσινη ανάπτυξη. Κατά τ' άλλα κι εγώ δεν έχω ιδιαίτερο φετίχ με τον υλικό φορέα , άλλωστε πλέον για αποκτήσεις κάτι παραπάνω από το δισκάκι κι ένα κομμάτι πλαστικό για συσκευασία, πρέπει να πληρώσεις επιπλέον για να αγοράσεις την collector's/premium/whatever.

    Leave a comment:


  • i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Αυτό που με ανησυχεί κυρίως σε τέτοια discless μοντέλα (ακόμα και στις μελλοντικές ιδανικές συνθήκες που όλος ο πλανήτης έχει 200/200 ftth ταχύτητες, 4ΤΒ SSD για χωρητικότητα κλπ) είναι το μονοπώλιο που θα αποκτήσουν. Στο PC υπάρχει το Steam με τις τρελές τιμές, όμως υπάρχει και ένας άλφα ανταγωνισμός που αναπτύσσεται (Gog, Origin, Uplay κλπ). Απέχουν έτη φωτός από το Steam προφανώς, όμως και πάλι, στο πίσω μέρος του μυαλού της Valve, θα υπάρχει το σκεπτικό πως πρέπει να κρατήσει την καλή δουλειά για να μην λακίσει ο κόσμος μέσα στην επόμενη δεκαετία. Στις κονσόλες βλέπουμε παιχνίδια που μπορείς να τα βρεις μεταχειρισμένα (ή ακόμα και καινούργια) στην αγορά σε χαμηλές τιμές, να μένουν ακατέβατα στα 60€ στο επίσημο PSN / XBL. Και αν το μέλλον οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε αποκλειστικά ψηφιακά παιχνίδια (που για εκεί πάμε), δεν εμπιστεύομαι καμία Sony και καμία MS να κρατάει χαμηλές τιμές προς όφελος του καταναλωτή. Καλά για την Ν δεν το συζητάμε, αυτήν δεν την εμπιστεύομαι να φτιάχνει οτιδήποτε έχει σχέση με διαδικτυακή υπηρεσία γενικώς .



    Υπάρχουν και άλλα θέματα, πως αν σε μπανάρουν πχ θα χάσεις ό,τι έχεις αγοράσει, τι θα συμβεί αν αποφασίσει μία εταιρία να σταματήσει την διάθεση ενός παιχνιδιού (βλέπε PT για PS4, Scot Pilgrim για PS360), πώς θα δουλεύει το region lock, και γενικά πολύ πράμα. Επίσης, ας το αναφέρουμε κι αυτό, η MS μπορεί να το κυνηγήσει, όμως η Sony δεν το νομίζω, μιας και στην Ιαπωνία έχουν πολύ περισσότερο στην νοοτροπία τους το φυσικό μέσο. Εκτός και αν μας κάνουν καμία έκπληξη και βγάλουν το PS5 σε δύο μοντέλα, ένα κανονικό για Ιαπωνία και ένα discless για την δύση. Που οκ, δεν το κόβω να γίνεται για αρκετάαααα χρόνια ακόμα
    Δεν εχει να κανει αυτο, tied στο account σου ειναι σβησε οτι δεν παιζεις και κατεβασε τα αργοτερα ξανα αν θελεις, εξάλλου ποσα παιχνιδια ταυτοχρονα θες που θα μεινεις απο χωρο?

    Το steam συνεργάζεται με uplay πχ τα παιχνιδια της ubisoft υπαρχουν στο steam, υπαρχει και η blizzard με το bnet αλλα αυτες οι πλατφορμες παρεχουν ελαχιστα "exclusive" παιχνιδια τα οποια δεν θεωρω απιθανο να δουμε καποιου ειδους steam integration στο μελλον. Προσωπικα δεν πιστευω οτι εχει ανταγωνισμο το steam αλλα ουτε και επιχειρουν οι αλλες εταιρειες να δημιουργησουν.

    Συνηθως αν σε μπαναρουν ειναι στο online το παιχνιδι μπορεις να το παιξεις κανονικα. Ισχυει περιπου οτι και αν χασεις/χαλασεις το πανακριβο και σπανιο δισκακι σου θα πρεπει να αγορασεις ενα καινουργιο, αντιστοιχα μπορεις να αγορασεις ps4 με PT μεσα αν θελεις να το παιξεις τοσο πολυ. Η μπορεις να αγορασεις accounts με διαφορα παιχνιδια μεσα. Σιγουρα υπαρχουν concerns για αυτο αλλα δεν ειναι αρκετα για να σταματησουν την εξαπλωση της ψηφιακης διανομης. Πχ στο steam καποια παιχνιδια που γινονται remove κατα καιρους μπορεις να τα βρεις με τη μορφη gifts η accounts αν τα θελεις τοσο πολυ.

    Για εμενα ειναι σαν να λες "δεν βαζω τα χρηματα μου στην τραπεζα γιατι μπορει να κλεισει, θα τα βαλω κατω απο το μαξιλαρι"

    2018 συντομα 2019 εχουμε ας αφησουμε πισω το dvd και τα πασης φυσεως "δισκακια"

    Leave a comment:


  • nooto
    replied
    Ναι μονο που προσωπικα δεν ξερω καποιον που να πεταει τα παιχνιδια του στα σκουπιδια ειτε μιλαμε για boxes ειτε για cartiges ειτε για δισκους. Σε αντιθεση με τα αποθηκευτικα μεσα hard discs κλπ που αργα η γρηγορα εκει θα καταληξουν... οποτε δεν ξερω τι ειναι πιο οικολογικο tbh.

    Leave a comment:

Working...
X