Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Εφόσον το νέο είναι αποκλειστικότητα του EG εντάξει, το θέμα είναι να μην αντιγράφονται εκφράσεις κτλ.
-
Πρόκειται ουσιαστικά για μια σούμα των όσων είπε ο Richard του Digital Foundry. Το λένε και στο τέλος του άρθρου (με μικρά γράμματα). Το νέο είναι αποκλειστικότητα του eurogamer, οπότε ο,τι πληροφορία κυκλοφορεί στο Ίντερνετ προέρχεται από το τελευταίο.
Leave a comment:
-
Ειδα χτες τα αρθρα και ειχαν ακριβως τις ιδιες φωτογραφιες και με την ιδια σειρα νομιζω, το αρθρο δεν προλαβαινω να το διαβασω, ουτε και διαβαζω τιποτα ελληνικο σε σχεση με vgs να σου πω την αληθεια.
Leave a comment:
-
Από πού προκύπτει; Όχι πως αντιλέγω αλλά είμαι περίεργος.Originally posted by ihnecopy pasta απο eurogamer και digital foundry?
Leave a comment:
-
Δε νομίζω πως είναι copy paste μιας και ο Βέζος από εποχές Gamepro πάντα έγραφε μεγάλα άρθρα και τεχνικές αναλύσεις,δες πχ τι έκανε με το Switch.
Εξυπακούεται πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε βέβαια πως χωρίς παιχνίδια δεν πάει πουθενά το μηχάνημα.
Leave a comment:
-
copy pasta απο eurogamer και digital foundry??
Παντως τα specs του δεν μου λενε τιποτα, η σονυ εχει μακραν το καλυτερο lineup σε IPs η ms πρεπει να αποφασισει τι θα κανει γιατι τους βλεπω λιγο μπερδεμένους.
Leave a comment:
-
Επιτέλους έρχεται το Path of Exile στο Xbox One.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1821330
Θα έχει ελαφρώς διαφορετική διάταξη στα spells, attacks κτλ. για να ταιριάζει περισσότερο σε controller άλλα όπως και να έχει ήθελα πολύ να το παίξω και πλέον θα το κάψω άσχημα. Βέβαια, εδώ μέσα μάλλον μόνο εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη είδηση but anyway, I don't give a damn!
Leave a comment:
-
Έχει μείνει πίσω το vgchartz δυστυχώς εδώ και κανά χρόνο. Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά δεν ανανεώνουν πλέον την σελίδα των πωλήσεων εβδομαδιαία, πολλές φορές ούτε μηνιαία, κάνοντας πολύ δύσκολα τα πράγματα στο θέμα του να είσαι on spot στις πωλήσεις πλέον!Originally posted by Sinclair View PostΧωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το VGchartz είναι σχετικά αξιόπιστο.
http://www.vgchartz.com/
Leave a comment:
-
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω θέμα. Υπάρχουν κάπου αξιόπιστα δεδομένα για τις πωλήσεις του XOne μέχρι και τώρα;
Leave a comment:
-
Θα έλεγα πως μου άρεσε πολύ. Τα κυριότερα μειονεκτήματά του ήταν το πολύ κλασικό σύστημα μάχης (που ξεκινούσε καλά αλλά γινόταν πολύ εύκολο) και ο κακός-ιστορία. Μουσική, γραφικά, χαρακτήρες, ρυθμός ήταν πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει περισσότερο από το FFXIII που από θέμα ρυθμού και μουσικής τα πάει χάλια κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και το σύστημα μάχης του ΧΙΙΙ ξεφούσκωνε αρκετά γρήγορα, καμία σχέση με ΧΙΙ. Το Χ, ειδικά σε θέμα ιστορίας, νομίζω πως είναι κορυφαίο όσο κι αν δεν αρέσει ο Tidus.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ απόλυτα, έγραψα ένα παρόμοιο post αλλά το διέγραψα γιατί λέω ποιος θα το διαβάσεις ή ποιος ενδιαφέρεται... Φοβερή σύμπνοια αυτόν τον καιρό nooto
, μπράβο μας!!! Οr to paraphrase Vanille, yay us.
Leave a comment:
Leave a comment: