Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Κατα τη γνωμη γι αυτο θα περιμενα από την ΕΕ να δει λιγο το θεμα με τους τσατσους retailers που τα πουλανε day one φθηνοτερα απο digital και οποτε γκρινιαζω μου τη λενε οι κολεκτορες που θελουν να γεμιζουν βιβλιοθηκες ικεα με κουτια παιχνιδιων. Μακαρι μια μερα να μπαινουν στα σπιτια τους και να κατασχουν οτι κουτια βρισκουν.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Εγώ θα ψηνόμουν για ψηφιοποίηση όλων των φυσικών μέσων και μόνο για το οικολογικό όφελος.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είναι πολύ εύκολο για εμένα, αυτή τη στιγμή θα αγόραζα οποιαδήποτε κονσόλα πέρα από το Xbox. Από την απαράδεκτη παρουσίαση της E3 '13 έλεγα πως μπορεί να έκανε πίσω αναφορικά με το μοντέλο που ήθελε να πλασάρει, αυτά που έγραψες δηλαδή, αλλά είναι θέμα χρόνου και αργού μασάζ στο καταναλωτικό κοινό μέχρι το απαράδεκτο του χθες να γίνει κανονικότητα - μάλιστα με ενθουσιώδεις υποστηρικτές!
    Last edited by Chief; 23-11-2018, 11:08 AM.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    [MANIFESTO] Γενικά η M$oft έχει δείξει από την αρχή τα δόντια της με XBOX OG με κλειδωμένο Drive, payed subscription για 360 και ONE με Kinect bundle κτλ. Είναι καθαρά στο χέρι μας ως gaming community αν θα το αγκαλιάσουμε ή θα το σαμποτάρουμε. [/MANIFESTO]

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αυτό που με ανησυχεί κυρίως σε τέτοια discless μοντέλα (ακόμα και στις μελλοντικές ιδανικές συνθήκες που όλος ο πλανήτης έχει 200/200 ftth ταχύτητες, 4ΤΒ SSD για χωρητικότητα κλπ) είναι το μονοπώλιο που θα αποκτήσουν. Στο PC υπάρχει το Steam με τις τρελές τιμές, όμως υπάρχει και ένας άλφα ανταγωνισμός που αναπτύσσεται (Gog, Origin, Uplay κλπ). Απέχουν έτη φωτός από το Steam προφανώς, όμως και πάλι, στο πίσω μέρος του μυαλού της Valve, θα υπάρχει το σκεπτικό πως πρέπει να κρατήσει την καλή δουλειά για να μην λακίσει ο κόσμος μέσα στην επόμενη δεκαετία. Στις κονσόλες βλέπουμε παιχνίδια που μπορείς να τα βρεις μεταχειρισμένα (ή ακόμα και καινούργια) στην αγορά σε χαμηλές τιμές, να μένουν ακατέβατα στα 60€ στο επίσημο PSN / XBL. Και αν το μέλλον οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε αποκλειστικά ψηφιακά παιχνίδια (που για εκεί πάμε), δεν εμπιστεύομαι καμία Sony και καμία MS να κρατάει χαμηλές τιμές προς όφελος του καταναλωτή. Καλά για την Ν δεν το συζητάμε, αυτήν δεν την εμπιστεύομαι να φτιάχνει οτιδήποτε έχει σχέση με διαδικτυακή υπηρεσία γενικώς .

Υπάρχουν και άλλα θέματα, πως αν σε μπανάρουν πχ θα χάσεις ό,τι έχεις αγοράσει, τι θα συμβεί αν αποφασίσει μία εταιρία να σταματήσει την διάθεση ενός παιχνιδιού (βλέπε PT για PS4, Scot Pilgrim για PS360), πώς θα δουλεύει το region lock, και γενικά πολύ πράμα. Επίσης, ας το αναφέρουμε κι αυτό, η MS μπορεί να το κυνηγήσει, όμως η Sony δεν το νομίζω, μιας και στην Ιαπωνία έχουν πολύ περισσότερο στην νοοτροπία τους το φυσικό μέσο. Εκτός και αν μας κάνουν καμία έκπληξη και βγάλουν το PS5 σε δύο μοντέλα, ένα κανονικό για Ιαπωνία και ένα discless για την δύση. Που οκ, δεν το κόβω να γίνεται για αρκετάαααα χρόνια ακόμα

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ε σιγά μωρέ, ακόμα και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες και κυκλοφορήσει αυτό το μοντέλο δεν χάθηκε και ο κόσμος, έχουμε ακόμα μέχρι να σταματήσουν να βγαίνουν παιχνίδια σε φυσική μορφή. Οκ, το ξέρω ότι η ψηφιακή διανομή κερδίζει έδαφος αλλά πιστεύω ότι η κατάργηση των παιχνιδιών σε φυσική μορφή θα αργήσει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύουμε.

Αλήθεια, θυμάται κανείς το psp go; Άπατο πήγε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Nooto μην αλλαξοπιστήσεις.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Η pcmr θα σε δεχθεί στην αγκαλιά της nooto μην αγχώνεσαι, βέβαια θα περάσεις μια τελετή μύησης καθώς και κάποια tests(πχ να ξεχωρίσεις παραπάνω από 24fps) αλλά οκ η συμμετοχή σου είναι σχεδόν σίγουρη.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
    Καλά, μικρο το κακό. Θα έχουμε το φθηνό μοντέλο χωρίς δισκάκια και το κανονικό με δισκάκια. Όταν έρθει η ώρα που όλα θα είναι digital με το νόμο, τότε κάποιοι θα παίζουν και άλλοι θα τον παίζουν.
    Ποιος μίλησε για φθηνό μοντέλο;;

edit: άκυρο, μιλάς για την κονσόλα την ίδια.
    Last edited by Chief; 22-11-2018, 02:19 PM.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Καλά, μικρο το κακό. Θα έχουμε το φθηνό μοντέλο χωρίς δισκάκια και το κανονικό με δισκάκια. Όταν έρθει η ώρα που όλα θα είναι digital με το νόμο, τότε κάποιοι θα παίζουν και άλλοι θα τον παίζουν.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Αν οι κονσολες πανε full digital εγω το δηλωνω οτι δεν θα ξαναγορασω κονσολα .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Και τι θα γίνει με το ακλόνητο επιχείρημα "προτιμώ κονσόλα γιατί βάζεις δισκάκι και παίζεις?"

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Report: Microsoft plans to launch a disc-free Xbox One in 2019

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Νέα φουρνιά από OG Xbox τίτλους (Morrowind, Jade Empire, Conker, Panzer Dragoon Orta κτλ.) κτλ. από την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα έχω τα περισσότερα. Γιούπι
    Κάτι με 16x anisotropic filtering κτλ κτλ λένε για τους τίτλους αλλά δεν έχω καινούρια Tιβούλα οπότε, I don't care για κάτι τέτοια εξτρά. Θα πάνε οι τιμές στο Θεό στα retails.

Γι' αυτό το Red Dead Redemption 2 θα το έπαιρνα σε Xbox κονσόλα ή PC (αν είχα όλες τις κονσόλες) λόγω Backward/forward compatibility.
    Last edited by Ren_of_Heavens; 11-04-2018, 07:04 AM.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Καλο! Πρωτη φορα το ακουω. Anyway marketing wise δε μου φανηκε αρνητικη κινηση καθως μετα τα 8 ειχαμε τα 8.1 τα οποια ηταν κατι σαν 9 γιατι ειχαν αλλαξει πολλα πραγματα.
    Ναι, στο ίδιο άρθρο που το είχα διαβάσει το παραπάνω, έλεγε πως δεν τους χάλασε marketing-wise, καθώς (σαν υποσυνείδητη σκέψη στον καταναλωτή) απομακρύνονταν από το "flop" win8

Leave a comment:

Working...
X