Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Τον Νοέμβριο και επίσημα η ενεργοποίηση του ΧΒΟΧ Live.

Το Νοέμβριο θα αρχίσει να λειτουργεί επίσημα στην Ελλάδα η διαδικτυακή υπηρεσία της Microsoft, το Xbox LIVE, σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε μετά από συζητήσεις με διάφορα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας του Redmond που εντοπίσαμε στο booth της E3. Όπως όλα δείχνουν, απομένουν να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την καλύτερη δυνατή λειτουργία, με μεγαλύτερο ζήτημα αυτό του μικρού χρόνου απόκρισης (ping) που θα πρέπει να υπάρχει με τους servers.

Το δεύτερο σημείο που αξίζει να σταθούμε είναι το migration των λογαριασμών. Η Microsoft γνωρίζει πως αρκετοί Έλληνες βρίσκονται ήδη συνδεδεμένοι στο Xbox LIVE με "πλάγιους" τρόπους και όπως φαίνεται θα προσφέρει (δωρεάν) δυνατότητα μεταφοράς των accounts με ελληνικές IP. Η απόφαση είναι οριστική και όπως μας μεταφέρθηκε, το λανσάρισμα του Xbox Live θα συνοδευτεί κατά 95% και από αυτή την ενέργεια.

Παύλος Παπαπαύλου @E3 2010 για το MyXbox.gr

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Αυτά είναι τα καλύτερα νέα, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς. Κάποιοι νομίζουν ότι θα είναι το Alan Wake 2. Θα μάθουμε σε λίγο καιρό.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    spoudaia nea

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Remedy Working On New 'AAA' Xbox 360 Exclusive

Remedy Working On New 'AAA' Xbox 360 ExclusiveWednesday, 16 Jun 2010 - 08:53AM A recent job listing has revealed that Alan Wake...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ έχω το άλλο στην Ελλάδα. Δεν νομίζω να μας κλειδώσουν, γιατί εμείς δεν είμαστε Ναζί, όπου εκεί τα κλειδώνουν με την σέσουλα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα εγω για αρχη σιγουρα θα κρατησω το tag μου για UK και ισως κανω ενα αλλο για Ελλαδα για να δω τι θα παιζει απο αποψη περιεχομενου, πχ μη λειπουν πραγματα ή αργουν να μπουν.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Καιρός ήταν.Βέβαια όλοι έχουμε πλέον Live αλλά τεσπά.Τουλάχιστον από δω και πέρα δε θα μας κόβουν πράγματα.
    Το πρόβλημα είναι άλλο.

Έχουμε κάποιοι 2 gamertags.

Το 1 είναι με λάθος διαδικασία προς Ελλάδα και το ενεργό με τη διαδικασία προς Αγγλία, Ιρλανδία και Αμερική.

Για όσους πήγαν διαδικαστικά προς τις ξένες χώρες, τότε υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε επίσημα χώρα. http://support.microsoft.com/kb/945419

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καιρός ήταν.Βέβαια όλοι έχουμε πλέον Live αλλά τεσπά.Τουλάχιστον από δω και πέρα δε θα μας κόβουν πράγματα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Πρέπει να γιορτάσουμε την ύπαρξη του ΧΒΟΧ Live !

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Παιδια το βαζω και εδω μιας και το e3 topic θα προχωρησει σχετικα γρηγορα

To Xbox Live επίσημα στην Ελλάδα
    Last but not least, we are thrilled to announce that Xbox LIVE launches soon across Greece, Russia, Poland, Hungary, Czech republic and South Africa. Can’t wait to see you guys online, and look forward to seeing those Gamertags!
    http://www.xbox.com/en-ie/e3/

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Multiplayer demo του Transformers War for Cybetron διαθεσιμο στο Live Marketplace για οσους εχουν Gold. Το κατεβαζω αυτη τη στιγμη, διαβασα θετικες εντυπωσεις.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Rumor: Microsoft Planning to End the Xbox Brand

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Το ξέρω, τσίμπα και την LE του versus για να κάνουν παρέα.

Tanno αν παίξεις 2η φορά το ΧΙΙΙ και το κάνεις και platinum θα σε πω τεράστιο παιχταρά, να το ξέρεις .
    Κάτσε να βγει LE.;)

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Αυτό θυμήσου το !

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Την LE έχω.
    Το ξέρω, τσίμπα και την LE του versus για να κάνουν παρέα.

Tanno αν παίξεις 2η φορά το ΧΙΙΙ και το κάνεις και platinum θα σε πω τεράστιο παιχταρά, να το ξέρεις .

Leave a comment:

Working...
X