Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Υπέροχο το Rayman.
    Carpe diem

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
      Γιατί δεν σας άρεσε το Radiant Dawn ρε παιδιά;
      Το βρήκα κατώτερο του path of radiance και γενικότερα όλων των άλλων fire emblem.Καταρχάς ήταν βλακωδώς δύσκολο,στα 10 πρώτα κεφαλαια είχες ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ χαρακτήρες που πέθαιναν με 1-2 χτυπήματα.Οι μόνοι αξιόμαχοι χαρακτήρες που σου δινόταν ήταν jeigan των οποίων η χρήση αποκλείεται γιατί καίνε χρήσιμα exp.Μετά το πρώτο δεκάωρο η κατάσταση έστρωνε και το παιχνίδι γινόταν πιο λογικό αλλά με είχε κουράσει σε τέτοιο βαθμό που δεν βρήκα κουράγιο να το συνεχίσω.Επίσης το σενάριο δεν μου άρεσε καθόλου και κατά την γνώμη μου έχανε πόντους επειδή δεν υπάρχει καθόλου ανάπτυξη χαρακτήρων,αποτέλεσμα της εισαγωγής υπερβολικά πολλών Plalyable χακατήρων.Πολύ άσχημη ιδέα θεωρώ επίσης το ότι το biorythm είχε τόσο σημαντικό ρόλο στην μάχη,το θεωρώ απαράδεκτο σε tactics rpg να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο τυχαίος παράγοντας.(πχ μου είχε τύχει πολλές φορές να έχω τρελά penalties στο hit έτσι χωρίς λόγο )Δεν λέω ότι δεν είναι καλό παιχνίδι αλλά για εμένα ήταν το χειρότερο fire emblem που έχω παίξει.(τα έχω παιξει όλα όσα ήρθαν στην δύση με εξαίρεση αυτό του ds)Για αυτό του 3ds η αλήθεια είναι ότι ακούω πολύ καλά λόγια,κάποιοι μιλάνε για ένα από τα καλύτερα fire emblem.

Κάτι πολύ ενδιαφέρον που το βάζω εδώ επειδή δεν ήξερα που αλλού να το ποσταρω.Mod για το mario 64 που επιτρέπει το coop!Ο τύπος μάλιστα έβαλε επιλογή να παικτεί coop και μέσω του ιντερνετ!Οκ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό ένα τέτοιο παιχνίδι να το παίξεις coop αλλά έχει την πλάκα του.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

• Έπρεπε να φτιάξει τον μοντέλο του 2ου μαριο σε luigi.

Comment

• Οπως μολις διαβασα ανακοινωθηκε στο τελευταιο JUMP! remake του Dragon Quest VII για το 3DS. Αντε να δουμε και κανα scan και παραπανω πληροφοριες. Κατι το MH4, κατι το DQ7, η Nintendo καθαρισε το θεμα portable gaming στην ιαπωνικη αγορα εστω.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
            Το fire emblem από την άλλη φαίνεται καλό αλλά την σειρά άρχισα να την αποφεύγω μετά το απογοητευτικό radiant dawn.
            ...

Να μου λεγες για τις μλκς του DS η το αδιαφορο Sacred Stones... το Radiant Dawn ηταν επος, στο επιπεδο του Path of Radiance αλλα πιο challenging... anyway αποψεις..
            Do a barrel roll!

Comment

• To Sacred Stones htan gamato.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
                ...

Να μου λεγες για τις μλκς του DS η το αδιαφορο Sacred Stones... το Radiant Dawn ηταν επος, στο επιπεδο του Path of Radiance αλλα πιο challenging... anyway αποψεις..
                Τόσο περίεργο σου φάνηκε που δεν μου άρεσε;Μόνος σου το είπες,γούστα είναι αυτά,εξάλλου δικαιολόγησα πλήρως το γιατί δεν μου άρεσε ο τίτλος.Άλλωστε,όπως είπα,δεν το θεωρώ κακό παιχνίδι.Απλά θεωρώ ότι είναι ένα σκαλί κάτω από τα υπόλοιπα που ήρθαν εδώ.Για αυτά του ds δεν παίρνω θέση γιατί δεν τα έχω παίξει.

Θα συμφωνήσω με τον ground πως το sacred stones είναι φοβερό αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από ότι θα έπρεπε.Πάντως το πρώτο fire emblem του advance ήταν πολύ καλύτερο από το sacred stones.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• Θα θελα πολυ να παιξω το πρωτο του Advance.

Αυτο που μου κανε εντυπωση με το RD ειναι οτι το βρηκα δυσκολο αλλα τη παλεψα και συνηθως δε τα παω καλα σε αυτα οποτε περιμενα βετερανοι του ειδους να γουσταρουν τη φαση.

Παντως το ολο θεμα με το πρωτο part του RD ειναι να κανεις exploit το xp system χρηισμοποιοντας τα πιο νουμπικα οπλα (λιγοτερο damage -> περισσοτερα χτυπηματα για να σκοτωσεις καποιον -> περισσοτερα xp)...
                  Do a barrel roll!

Comment

• Η Treasure ετοιμαζει exclusive 3d action shooter για το 3DS. Ωραια νεα, αντε να δουμε αν θα ειναι νεο Sin and Punishment ή καποιο νεο IP. To S&P2 ηταν εξαιρετικο παντως, οι τυποι ακομα το χουν το θεμα και με το παραπανω.

Comment

• Unboxing του wii u από τον iwata αυτοπροσώπως.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• Το γάντι είναι bundle με την κονσόλα ; Θα μέτραγε πάντως γιατί το κόβω να μαζεύει δαχτυλιές το ίδιο εύκολα με το ps3 phat.

Comment

• Το γάντι είναι για να μοιάζει με γιαπωνέζο ταξιτζή.
                          Τα 2 stands για το χειριστήριο δεν κατάλαβα τι εξυπηρετούν... Και 2 power adapters, περισσότερα καλώδια και τούβλα...
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Για IRL Tetris!
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Θετικό το ότι έχει το hdmi μέσα.
                              Αρνητικό ότι το pad δεν φορτίζει μέσω usb αλλά με δικό του ac adaptor.

Comment

• Το hdmi είναι από τα φθηνότερα καλώδια που υπάρχουν, δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X