Originally posted by Raf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Μήπως το τοπικ να ονομαζόταν απλά Nintendo hardware news για να είμαστε μέσα;
Παιχνιδάρα το rayman legends, από τα καλύτερα πλατφορμακια, κλασσικά η ουμπισοφτ το κάνει πορτ παντού αλλά νταζ, δεν πειράζει, παίζει να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν ενοχλούνται από τα πορτ.
Πάντως μου αρέσει που έλεγαν ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το 3ds ενώ σταματάνε να το παράγουν. Μετά το Metroid δεν αναμένεται τίποτα αν δεν κάνω λάθος.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Raf View PostN2830 . . . .
Αμα σε ενδιαφερει εχει καποια benchmarks για να τσεκαρεις και αν πατησεις στους αρθμους μπορεις να δεις και το μοντελο. Δεν βλεπω rayman και tbh δεν ξερω με ποιο να το συγκρινω. Οκ ας τελειωσουμε και το off topic xD
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΜήπως το τοπικ να ονομαζόταν απλά Nintendo hardware news για να είμαστε μέσα;
Παιχνιδάρα το rayman legends, από τα καλύτερα πλατφορμακια, κλασσικά η ουμπισοφτ το κάνει πορτ παντού αλλά νταζ, δεν πειράζει, παίζει να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν ενοχλούνται από τα πορτ.
Πάντως μου αρέσει που έλεγαν ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το 3ds ενώ σταματάνε να το παράγουν. Μετά το Metroid δεν αναμένεται τίποτα αν δεν κάνω λάθος.
Τεσπα για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα το τι θα γινει στο 2018 με 3DS δε το ξερουμε αλλα το τιτλο δε τον εβαλα τυχαια. Η Nintendo σιγα σιγα σταματαει τη παραγωγη ολων των 3DS αλλα ταυτοχρονα βγαζει New 2DS XL ενω στην αγορα θα βρεις και πληθωρα απο το απλο 2DS. Ειναι ξεκαθαρο οτι δε πιστευουν πια στο 3D το οποιο και κοστιζει αρκετα περισσοτερο και σταματουν τη παραργωγη αυτων των μοντελων, οχι της πλατφορμας γενικα. Μη ξεχναμε οτι το New 2DS θα κοστιζει 150$ παρ οτι θα εχει τις μεγαλες οθονες του XL που κοστιζε 200$, και βεβαια σε πιο συμπαγες και ωραιο design.
Comment
-
Σωστα αν και πιστευω οτι και το N3DSXL θα παρει σειρα μεσα στο επομενο διαστημα.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΜονο 2 μικρα ασημαντα Pokemon Ultra Sun/ Ultra Moon
Πάντως ναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία είναι οι Ultra (Hypeeeee!), αλλά αν θυμάμαι καλά, είχε γίνει κάτι παρόμοιο με Black/White 2 στο DS, που βγήκαν πολύ κοντά στο τέλος της κονσόλας και στην κυκλοφορία του 3ds.
Comment
-
Μμμ, για να πω την αλήθεια μου είχαν διαφύγει αυτές οι κυκλοφορίες. Όμως, αυτό που θέλω να πω, είναι πως γενικά δεν φαίνονται στον ορίζοντα πολλοί καινούριοι τίτλοι. Τεσπα, μακάρι να κάνω λάθος.
To fire emblem heroes στο switch δεν θα βγει; Μάλλον τα μπέρδεψα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Δε το ξεχασαμε απο εκει ξεκινησε η συζήτηση, ειπε ο Deus οτι δεν αναμένουμε κατι μετα το Metroid. Το οποιο δεν ισχυει και περιμενω και εκπληξουλες για του χρονου.
Comment
-
Το Dragon Quest XI είναι μια σοβαρή κυκλοφορία. Βέβαια δεν είναι exclusive γιατί έρχεται PS 4 και κάπου έρχεται έρχεται έρχεται έρχεται και στο Switch. Η 3DS έκδοση πάντως μου αρέσει με αυτό το διπλό γραφικό στυλάκι 3D/2D. Κάτι Japan versions των Professor Layton και Ace Attorney μάλλον δεν θα τα δούμε ποτές στα μέρη μας. Όπως και να έχει το πράγμα η βιβλιοθήκη του 3DS είναι ήδη αρκετά μεγάλη με πολλές αξιόλογες προτάσεις και η προσθήκη με ολοένα και λιγότερους τίτλους όσο περνάει ο καιρός δεν κάνει τόσο θόρυβο. Ήδη καμιά 20σαριά τίτλους τους θέλω για 3DS ή 2DS XL αν λέει αλλά την σήμερον ημέραν να καταπιαστώ με ΤΟΣΟ χαμηλής ποιότητας οθόνη για πολλές ώρες gaming, ακόμα και για τα κυβικά μου δεν είναι και πολύ ευχάριστη διαδικασία.
Comment
Comment