Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το κατάλαβα, ένιωθα την ανάγκη να με διορθώσω απλώς.

    Comment


    • Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι καποιος πρεπει να ειναι ενθουσιασμενος απο ενα τετοιο project. Δεν λεω οτι δεν εχει ενδιαφερον, ισα, ισα αλλα το θεμα ειναι δεν μπορω να δω το γιατι η εταιρια συνεχιζει να δινει τοσο εμφαση στα extras του hardware χωρις (αποτι φαινεται) να εχει εξασφαλισσει ενα απολυτα τεραστιο software lineup.

      Για μενα η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων (σε επιπεδο υλικου), η πιο φιλοδοξη, αυτη με τις καλυτερες προοπτικες, αυτη που ηταν πραγματικα επαναστατικη σε επιπεδο hardware, το απολυτο ονειρο του καθε gamer που εγινε πραγματικοτητα ηταν το vita και το λεω υπογραφοντας καθε λεξη αυτης της προτασης. Τρελο hardware, απολυτη οθονη, απαλαγμενο laytout απο τον οποιοδηποτε συμβιβασμο, ενωποιηση με το οικιακο συστημα (δευτερο controler και παιχνιδομηχανη για ολους του τιτλους του οικιακου συτηματος εντος σπιτιου), απειρη βιβλιοθηκη τιτλων μεσω του ecosystem και του psn, και εν δυναμει η κονσολα που θα ενωνε ολα τα playstation σε ενα συστημα on the go. Ε και ομως η sony εδωσε μαθηματα για το πως μπορεις να παρεις ενα τετοιο μηχανημα και να του αλλαξεις τα φωτα , να το μετατρεψεις σε μια κονσολα που θα πουλησει 15m και ολοι να το σχολιαζουν ως αποτυχια.

      Ακομα και την πιο εξυπνη ιδεα να εχεις αν δεν παλεψεις για το line up σου δεν κανεις τιποτα. Και δεν λεω οτι το vita δεν εχει τιτλους, για την ακριβεια ειναι το μηχανημα που αυτη τη στιγμη εχω τα περισσοτερα παιχνιδια προσωπικα, αυτο που λεω ειναι οτι οι τιτλοι αυτοι ηρθαν χωρις να το παλεψει η sony και κατα κυριο λογο δεν ειναι τιτλοι που καποιος φανταζοταν οταν το μηχανημα ανακοινωθηκε. Επισης μπορει να λεμε οτι το market του mobile gaming εχει αλλαξει πλεον αλλα ok εγω μιλαω για τους core gamers που φαινεται πως δεν ασχοληθηκαν καν με την κονσολα γιατι για καποιο λογο δεν τους επεισε.

      Τελος παντων, για να μην ειμαι εκτος θεματος, το concept το βρισκω πολυ καλο, πραγματικα πολυ καλο και γενικα το παρακολουθω. Οι ανακοινωσεις σε οτι αφορα την τιμολογηση και τις υπηρεσιες ειναι καπως εκτος τοπου και χρονου βεβαια (βεβαια πραγματικα δεν περιμενα κατι διαφορετικο, εχω χρονια που δεν ασχολουμαι με την N παρ'ολα αυτα εχω καταλαβει πως προκειται για μια εταιρια που δεν πα να λενε ολοι αλλοι, σε καποια πραγματα δεν προκειται να αλλαξει) αλλα περα απο ολα περιμενω να δω γενικα πως θα αντιδρασει η βιομηχανια σε σχεση με την υποστηριξη. Απο εκει και περα και εγω λεω οτι απο αποψη χρηστικοτητας και ιδεας εχει απιστευτο ενδιαφερον και εν δυναμει μπορει να αποτελεσει μια παρα πολυ καλη προταση. Αυτο που θελω ειναι να μην ειναι προταση που συμπληρωνει μια απο τις αλλες 2 κονσολες αλλα ενα μηχανημα που θα μπορει να σταθει και αυτονομα (αν γινει κατι τετοιο δεδομενων και των ωραιων ιδεων θα μιλαμε για κατι σουπερ).
      Last edited by nooto; 16-01-2017, 10:36 PM.

      Comment


      • Μ' έχετε ψήσει να αγοράσω Vita, διάολοι.

        Edit: Μόνο και μόνο επειδή έβρισκα το PSP εξαιρετικό (φοβερή homebrew σκηνή) και από την αρχή που ανακοινώθηκε το Vita με τις δυνατότητες που είχε φλέρταρα με την ιδέα να το πάρω... προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη κονσόλα για να παίζω emulators, θα ψάξω και θα δω τι δυνατότητες παίζουν σ' αυτόν τον τομέα και αν με καλύπτει θα το αγοράσω. Ψάχνω όμως σε ελληνικά σάιτ και δεν το βρίσκω... τι τιμές παίζουν;
        Last edited by Raf; 16-01-2017, 10:44 PM.

        Comment


        • Για μενα η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων (σε επιπεδο υλικου), η πιο φιλοδοξη, αυτη με τις καλυτερες προοπτικες, αυτη που ηταν πραγματικα επαναστατικη σε επιπεδο hardware, το απολυτο ονειρο του καθε gamer που εγινε πραγματικοτητα ηταν το vita και το λεω υπογραφοντας καθε λεξη αυτης της προτασης. Τρελο hardware, απολυτη οθονη, απαλαγμενο laytout απο τον οποιοδηποτε συμβιβασμο, ενωποιηση με το οικιακο συστημα (δευτερο controler και παιχνιδομηχανη για ολους του τιτλους του οικιακου συτηματος εντος σπιτιου), απειρη βιβλιοθηκη τιτλων μεσω του ecosystem και του psn, και εν δυναμει η κονσολα που θα ενωνε ολα τα playstation σε ενα συστημα on the go. Ε και ομως η sony εδωσε μαθηματα για το πως μπορεις να παρεις ενα τετοιο μηχανημα και να του αλλαξεις τα φωτα , να το μετατρεψεις σε μια κονσολα που θα πουλησει 15m και ολοι να το σχολιαζουν ως αποτυχια.
          /forum

          You, sir, nailed it .

          Comment


          • Ε για το Vita, πολύ απλά ό,τι έγινε, έγινε λόγω έλλειψης οράματος από ένα σημείο και πέρα και γιατί δώσανε τα πάντα για το PS4. Τώρα βέβαια το γεγονός ότι το Vita, αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία του παραμένει contemporary( παίζεις indie τίτλους σύγχρονους με ταυτόχρονη κυκλοφορία με το PS4)λέει αρκετά πράγματα imho. πχ δεν χτίσανε ποτέ στην επιτυχία του Killzone Mercenary, αλλά κλείσανε το studio που το έφτιαξε Και οκ μιλάμε ουσιαστικά για την πρώτη φορά που βγήκε καλό FPS σε φορητά( ε όχι και τα ports του DS με τον οικτρό χειρισμό) Τέλος πάντων θα καταλήξει το θέμα σε post mortem( ok καταλαβαίνετε πώς το λέω) του Vita στο τέλος xD

            Για το Switch πάντως εγώ επιμένω ότι καλώς παραμένει complimentary λύση ή αν θέλετε πιο πολύ portable συσκευή( εκτίμησή μου πως θα υπάρξουν τίτλοι από studios που κυκλοφορούν στο Vita και πλέον θα στραφούν και εκεί, ή έστω στο Switch θα υπάρχουν οι πιο καλές φορητές εκδόσεις) Δεν πρόκεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού των home consoles/ PC( καλά ειδικά του δεύτερου) το Switch, δεν μπορώ να το πιστέψω με τπτ. Στόχος του, ειναι να το υιοθετήσουν οι κάτοχοι του 3DS/ Vita που θα είναι ένας πολύ καλός αριθμός. Δεν πιστεύω να γίνει κάποια δραματική αλλαγή και τα western studios που έχουν τελείως άλλη νοοτροπία από αυτή της N, θα στραφούν εκεί. πχ το port του Skyrim είναι ό,τι ήταν τα Mass Effect, Deus Ex etc για το Wii U, μια δοκιμαστική κίνηση για να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση, η οποία απλώς θα μείνει ημιτελής. Μπορεί να βγώ ψεύτης φυσικά.
            Last edited by Sinclair; 16-01-2017, 11:03 PM.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

            Comment


            • Exclusive gameplay του Mario Tribute στο φόρουμ


              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

              Comment


              • Μ αυτα και μ αυτα 4 Fire Emblem εχτες στο Direct. Πως ξαφνικα αυτη η σειρα ανεβηκε τοσο.

                Εχουμε λοιπον:
                - Fire Emblem Heroes (mobile game, Android & iOS, Feb 2 2017)
                - Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia (remake του FE Gaiden, 3DS, May 2017)
                - Fire Emblem Warriors (Musu spin off σαν το Hyrule Warriors, Switch & New 3DS, Fall 2017)
                - Fire Emblem (νέος τίτλος χωρις περισσοτερα info, Switch, 2018)
                Do a barrel roll!

                Comment


                • Στο 2:08 του επίσημου trailer φαίνεται σε FPS στυλ ο Ryu να κάνει hadouken. Λέτε να είναι κάποιο teaser για κάτι ανάλογο;



                  Πάντως κρίμα που η βιομηχανία κινείται εκβιαστικά με αποκλειστικότητες σε νέα μηχανήματα που ούτε καν δικαιολογούνται σε επίπεδο hardware. Κοινώς, Ultra SF II, Sonic Mania και όσα ακολουθήσουν θα μπορούσαν να τρέξουν άνετα και σε retro μηχανήματα.
                  Αλλά... money makes the world go round.
                  Attached Files
                  Last edited by Ryu_gr; 25-07-2017, 09:29 PM.
                  The illusion of free will is an illusion.

                  Comment


                  • O Ρεϊμάνος οδεύει επίσημα στο Switch.



                    Παιχνιδάρα!! The perfect 2d stage doesn't exis.....

                     


                    .......of the tiger ΧΑΠΣΣΣΣ

                    Comment


                    • Δυνατό νέο! Αρχίζει να με γαργαλά ενοχλητικά αυτή η κονσόλα.

                      Comment


                      • End of an era, μολις ανανεωσα το τιτλο του Topic, μαζι με το Wii U σκοτωσα και το 3D
                        Do a barrel roll!

                        Comment


                        • Originally posted by Raf View Post
                          Δυνατό νέο! Αρχίζει να με γαργαλά ενοχλητικά αυτή η κονσόλα.
                          Είναι αρκετά ελαφρύ παιχνίδι το Rayman Legends, με ένα "μέτριο" laptop και χειριστήριο θεωρώ ζεις την εμπειρία. Αν έχεις την ευχέρεια κατέβασε το demo να το τσεκάρεις.
                          The illusion of free will is an illusion.

                          Comment


                          • Έχω Celeron dual-core 2Ghz και Intel HD Graphics. 30άρι στο wordpad πιάνω δεν πιάνω.

                            Comment


                            • Originally posted by Raf View Post
                              Έχω Celeron dual-core 2Ghz και Intel HD Graphics. 30άρι στο wordpad πιάνω δεν πιάνω.
                              ΗD graphics τι? Δεν αποκλειεται να τρεχει το rayman. Το origins το ειχα παιξει σε pentium D805 και καρτα επιπεδου HD3000 και νομιζω ετρεχε ανετα, το legends δεν πρεπει να εχει μεγαλη διαφορα.

                              Comment


                              • Η Intel που έχω εγώ δεν είναι αριθμημένη (2000, 3000 κτλ, αυτές έχουν κάποια ισχύ). Είναι μάλλον η απλούστερη και η κατώτερη που υπάρχει. Τουλάχιστον χαίρομαι που έχεις καλύτερο πισί από κάποιον στο φόρουμ.

                                Comment

                                Working...
                                X