Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Και εγω την εριξα την προπαραγγελια στα 299 απο public αλλα μαλλον θα ριξω ακυρο.. Πληρωμή για το online(της nintendo ειδικα) ειναι τραγικό, δευτερον 1 επαναλαμβάνω 1 retro game για ενα μηνα!!??? Επρεπε να σου δινει ολο το library του NES/SNES με αυτες τις τιμες.

    Comment


    • Originally posted by Sinclair
      Επίσης τι το βιάστηκανε τόσο πολύ? Από τα launch games μόνο το Ζelda αξίζει και γι'αυτό υπάρχει και το Wii U.
      Είναι η δεύτερη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο με το TLoZ. Για κάποιον λόγο, όταν είχε γίνει το ίδιο με το Twilight Princess -είχε ανακοινωθεί στην E3 2004 για GC- μου είχε βαρέσει άσχημα. Θεωρώ πως ένα Zelda, όπως και κάθε 1st-party AAA+ τίτλος, πρέπει να είναι μοναδικός σε μια κονσόλα.

      Comment


      • Ήταν πολύ καλό το concept για να μην κάνουν κάτι στραβά xD Αγοράζοντας ας πούμε ένα PS4 με το PS Plus( έστω για 3 μήνες δλδ 20€ χώρια που το δίνουν πακέτο εδώ και δύο χρόνια το 3μηνο στα περισσότερ bundles)έχεις πρόσβαση σε full σύγχρονα games μόνο με το κόστος της συνδρομής( και μάλιστα έχεις συνήθως 3-4 τίτλους που έχουν και μια ποικιλία) Με λίγια λόγια κάποιος μόνο με PS Plus( 50€ το χρόνο το μαξ) μπορεί να έχει πρόσβαση κάθε μηνα σε games, χωρίς να χρειάζεται να δώσει παραπάνω χρήματα. Ειλικρινά νοιάζεται τόσο πολύ πιστεύουν το general public για τίτλους που μπορούν να βρούνε σε roms? Η τιμολόγηση της N στη Virtual Console, με την paid subscription τώρα κτλ είναι πέρα για πέρα αναχρονιστική. 5 και 10€ για NES, Snes games εν έτει 2017? Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη εταιρεία με τόσο πλούσιο catalogue που το κρατάει δέσμιο χαζών πολιτικών. Ο ανταγωνισμός είναι έτη φωτός μπροστά. Δεν πειράζει να φάνε κράξιμο μπας και αλλάξουνε μυαλά, αλλά οκ για την Nintendo μιλάμε

        ΕDIT:
        Raf εσύ σωστά τα λες και χρησιμοποιείς κοινή λογική, αλλά τι να κάνουμε που το Wii U ήταν τετοια αποτυχία που σταματήσανε την παραγωγή του εδώ και μήνες και το κύκνειο άσμα του, που ήταν και εν δυνάμει system seller το χαρίσανε στο Switch? ( εδώ δεν χωράει συναισθηματισμός βέβαια, μιλάνε οι μέτοχοι και λογικό) Το μόνο θετικό είναι πως δεν πήξαμε στα remakes, αν εξαιρέσω το Mario Kart 8 Deluxe. Ευτυχώς το Xenoblade και το Splatoon θα είναι νέα entries.
        Last edited by Sinclair; 13-01-2017, 02:06 PM.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

        Comment


        • Διάβασα κάπου ότι θα παίρνει SD κάρτες, αλλά το ερώτημα είναι μέχρι τι μεγέθη θα δέχεται. Πιστεύω με μία 64άρα θα είμαστε καλυμένοι (20 ευρώ κοστίζει), εξάλλου τα παιχνίδια του δε θα είναι τόσο μεγάλα.

          Γενικά φαντάζει η dream come true κονσόλα και είμαι σίγουρος ότι θα τη χαρώ πάρα πολύ, αλλά χάνει εκεί που άλλες κονσόλες της Ν κερδίζουν. Βασικά εγώ αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να παίζω για 3 ώρες Zelda με full φωτεινότητα σε μία πτήση .

          Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτές τις κινήσεις είναι ότι ναι μεν έχουν ένα στόχο, ναι μεν σου λένε ότι υποστηρίζουν πρώτα από όλα φορητότητα και multiplayer, αλλά το πακέτο στο οποίο στις πουλάνε δεν κάνει 100% deliver τα promises. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε 2 χειριστήρια βέβαια, αλλά τι γίνεται με pouch μεταφοράς; Τι γίνεται με charging docks; Τι γίνεται με splitter για ακουστικά; Μικρές κινήσεις θα έκαναν τη διαφορά και θα βοηθούσαν πιστεύω στο marketing της κονσόλας, αλλά οκ μπορεί να κάνω και λάθος.

          Μου αρέσει ακόμα σαν ιδέα και θεωρώ ότι γενικά τα έχει στήσει καλά η Nintendo, αλλά ο ανταγωνισμός έιναι τεράστιος και συγνώμη κι όλας... το Zelda docked θα τρέχει στα 900p . Το ίδιο το μηχάνημα διάβαζα ότι είναι αρκετά underclocked συγκριτικά με το Nvidia Shield TV (το αντίστοιχο tv box με το ίδιο hardware) και λογικά με το ζόρι θα καταφέρνει να κάνει deliver το oomph που απαιτείται για σύγχρονα παιχνίδια. Το Skyrim μην ξεχνάμε ότι είναι παιχνίδια περασμένης γενιάς.

          It all comes down to price, portability and battery life. Πόσο ζυγίζει; Είναι βολικό να παίζεις on the go (αεροπλάνο/ τραίνο) με αυτό; Γιατί να μην πάρω το vita μου και να πάρω αυτό; Μπορώ να το φορτίζω με έναν απλό φορτιστή κινητού, ή πρέπει να κουβαλάω την proprietary συσκευή; Τι παίζει ακριβώς με τα χειριστηριάκια; Πόσο κρατάει η μπαταρία τους και φορτίζουν αν τα έχω mounted στην κονσόλα; Από user's perspective ακούγεται αρκετά περίπλοκο μηχάνημα και θέλω πραγματικά να δω τι έχουν κάνει για όλα αυτά.

          Από την άλλη βέβαια υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες κι αν όντως βολεύει να παίζεις mario kart 8 με τα joy-cons τότε μιλάμε για επικές στιγμές εν ώρα ταξιδιού (αν και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να φανταστώ split screen σε 7" ).

          Comment


          • Bασικά η υπομονή είναι αρετή στην προκειμένη περίπτωση. Btw pouch( που είναι και πολύ όμορφο) θα έχει η collector's του Breath of the Wild. Αλλά εντάξει μόλις αναλάβει η HORI δεν φοβάμαι για τιμές( μακράν από τα πιο ποιοτικά προϊόντα) στα pouches, bags etc. Για το 3DS έχουν κάποιες καταπληκτικές θήκες και travel cases σε αρκετά καλές τιμές, ενώ ακόμη το μετανιώνω που είχα πετύχει μια multi travel case για το 3DS στα 15€ και δεν την πήρα
            Last edited by Sinclair; 13-01-2017, 02:11 PM.
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

            Comment


            • Σιγα μην αλλαξει η nintendo σε αυτα, νομιζουν οτι τα παιχνιδια του nes/snes ειναι κάποιος μυστικός κρυμμένος θησαυρός που μονο αυτοι κατεχουν και πρεπει να πληρώσεις αρκετα για να παιξεις, μαλλον δεν ξερουν οτι παιζεις οτι θες σε emulator ακομα και σε φτηνα smartphones πλεον.. Οσο για τη συγκριση με PS4 και Xbone εκτος της συνδρομης ειναι λιγο ακυρη ομως, αυτες ειναι επιτραπέζιες κονσολες για οσους δεν εχουν pc(η τελος παντων εχουν κόλλημα να παιζουν σε κονσολα) η θελουν οπωσδηποτε τα 2-3 exclusives που βγαζουν, η nintendo δινει παντα κατι διαφορετικό(καλο η κακο στην κριση του καθενος ειναι). Επισης προτιμω μακραν τα exclusives της απο αυτα της sony/ms, σκεψου εχω ps4 ποσο καιρο και να εχω παιξει ολα και ολα 3 παιχνιδια(ff xv, bloodborne, mgsv), περισσότερα επαιξα στο wiiU..

              Comment


              • Η τιμη για τη κονσολα δεν ειναι κακη αλλα πολυ κακως δε βαλαν κι ενα bundled game. Εστω ενα sports, αφου ετοιμο το χετε. Απο κει και περα οι τιμες στα περιφερειακα συναγωνιζονται τις memory cards του vita. Κατι η ιδια η τιμη της κονσολας προδιδει οτι τις εχουν φουσκωσει τα μαλα εκτος κι αν το ιδιο το switch κοστιζει μονο 100€ lol. 90€ το dock? lol

                Ακομη πιο τραγικη η συνδρομη του online, θα σου δινει ενα free nes ή snes game μονο γι αυτο το μηνα. Τον επομενο θα χεις αλλο και θα χανεις το προηγούμενο. Προσεχτε παιδια μη μπειτε μεσα.

                Περα απο το γαματο Zelda trailer, το δε-μπορω-να-περιμενω-αλλο-γιατι-το-αργειτε-τοσο Mario και το αναπαντεχο region free η παρουσιαση ηταν μια απογοητευση. Η μεγαλυτερη υποκρισια ειναι η στηριξη των 3rd parties. Ports παλιων και αρχαιων παιχνιδιων και αοριστες υποσχεσεις μαρτυρουν την ελλειψη εμπιστοσυνης στο εγχειριμα. Ζουμε ενα δευτερο Wii. Αναμενω πολλα gimmick games, μεσα σ αυτα σιγουρα καποιες φρεσκιες ιδεες αλλα φοβαμαι οτι θα αναπολησουμε το Wii U.
                Do a barrel roll!

                Comment


                • Originally posted by Sinclair View Post
                  Ήταν πολύ καλό το concept για να μην κάνουν κάτι στραβά xD Αγοράζοντας ας πούμε ένα PS4 με το PS Plus( έστω για 3 μήνες δλδ 20€ χώρια που το δίνουν πακέτο εδώ και δύο χρόνια το 3μηνο στα περισσότερ bundles)έχεις πρόσβαση σε full σύγχρονα games μόνο με το κόστος της συνδρομής( και μάλιστα έχεις συνήθως 3-4 τίτλους που έχουν και μια ποικιλία)
                  Kαλά η sony στο ps4 πλέον δινει της πλάκας παιχνιδια συγκριτικά με το ps3 οπου η συνδρομη για online ήταν προαιρετική, άλλωστε και τα καλά παιχνιδια που εδινε τοτε (plus στο ps3) ήταν ακριβως το δολωμα για να τσιμπήσει κοσμος και να βάζει plus. Eπισης τα sony fanboys κοροιδευαν τους xbots για την online συνδρομη αλλά τώρα και αυτοι μια χαρά πληρώνουν την συνδρομούλα απλώς για να παιξουν online κάποιο shooter ή το Uncharted.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • όσα λες δεν ισχύουν, απλά :p . δεν είναι καν κομμάτι της συζήτησης, οπότε αν σε καίει να το αποδείξεις, γράψε αλλού.

                    Comment


                    • Κι εγώ έριξα preorder στα 300,αλλά βλέπω να πέφτει ακύρωση.Το paid online τραγικό,τα παιχνίδια που δίνουν με συνδρομή επίσης τραγικά (ακούς εκεί για ένα μήνα,έλεος),λένε για προσφορές,αλλά γνωρίζοντας τη Ν,φαντάζομαι θα είναι της τάξεως των 2-3 ευρώ το πολύ.Πανάκριβα accessories και γενικά όλα χάλια.Τόσο καλή ιδέα και χωλαίνει στην υλοποίηση λόγω χαζών πολιτικών.Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο μηχάνημα καταφέρνει να συνδυάζει Wii,WiiU,DS φαίνεται ότι θα έχει εξαιρετικούς τίτλους να το συνοδεύουν,και το βλέπω να χαντακώνεται από την βλαμμάρα τους εκεί στην Ν.Ελπίζω μέχρι το Launch να αλλάξουν τα πράγματα.Για να δούμε.

                      Κρατάω τα:
                      Zelda,Mario,Xenoblade2,Octopath Traveller.Έψηνα και DQ10 γιατί πίστευα πως έχει τσάμπα onine,αλλά άκυρο.Το ΧΙ,στο PS4.
                      Carpe diem

                      Comment


                      • Είδα όλες τις ειδήσεις και τα βιντεακια. Λοιπόν, ενθουσιάστηκα για το xenoblade 2. Το super Mario odyssey (αποδίδουν τιμές στο φορουμ μας, είδατε, αργήσαν αλλά κατάλαβαν την αξία μας) ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, μου άρεσε πάρα πολύ το setting και το gameplay φαίνεται τέλειο, σίγουρα θα το παίξω. Θυμίζει και το sonic adventure σε σημεία. Το Zelda ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι για πρώτη φορά έχουμε voiceovers στην σειρά. Αυτό που με εντυπωσίασε όμως πιο πολύ από όλα ήταν η Zelda, για πρώτη φορά είναι αληθοφανής, φυσική και ανθρώπινη και όχι απλώς η γαλαζοαίματη αριστοκράτισσα, η σκηνή που βάζει τα κλάματα πραγματικά με άγγιξε. Μπράβο στην νιντεντο, η σειρά εξελίσσεται και στο storytelling και όχι μόνο όσον αφορά το overworld και το gameplay.

                        Τι με χάλασε τώρα... Καταρχάς, φαίνεται ότι το switch θα είναι μια κονσόλα για τους νιντεντο fans. ΠΑΛΙ. Ανακοινώθηκαν κάποια εξαιρετικά παιχνίδια (xenoblade 2 σίγουρη αγορά από εμένα) αλλά δεν είδαμε σχεδόν τίποτα από 3d parties. Όταν ο ανταγωνισμός είναι φθηνότερος γιατί κάποιος να προτιμήσει την κονσόλα της νιντεντο όταν είναι πιο αδύναμη και, το σημαντικότερο, όλα δείχνουν ότι τα παιχνίδια που θα έχει θα είναι κατά κόρον Nintendo franchises; Θα μου πείτε είναι εκπληκτικά παιχνίδια. Συμφωνώ απολύτως. Το πρόβλημα είναι αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα νιντεντο franchises τότε η κονσόλα θα είναι αδιάφορη για αυτόν και θα προτιμήσει play4 ή xbox one. Επίσης, πολύ λίγο δεν κρατάει η μπαταρία; 2.5-6 ώρες αν είπαν σημαίνει ότι η διάρκεια θα είναι κάπου στην μέση, δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ λίγο... Τι λέτε εσείς οι υπόλοιποι;

                        Όπως και να έχει, η κονσόλα μου αρέσει. Πολύ. Όμως δεν θα προβώ σε άμεση αγορά. Οι υπόλοιποι τι λέτε; Μάλλον κανένας δεν θα την πάρει στο launch...


                        Tidy!

                        Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

                        Comment


                        • Η τιμή στα public πήγε στα 349€, ελπίζω να τηρήσουν τις προπαραγγελίες στα 300€( εκτός κι αν ήταν limited time προσφορά σε συνεργασία με τη CD media για συγκεκριμένο αριθμό προπαραγγελιών) Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να την κρατήσω την προπαραγγελία, αν λάβω υπόψη πως και το Breath of the Wild θα τρέχει περισσότερο σταθερά στο Switch από ότι στο Wii U( κάπου πήρε το μάτι μου 720p με αρκετά κυμαινόμενα 30fps) και τσίμπησα ως Zelda fan και έκανα preorder και τη limited του Zelda από το amazon.de στα 99€. Tώρα αν μέχρι τότε αλλάξει κάτι, ακυρώνω την κονσόλα αλλά όχι το Zelda

                          Προσωπικά μου άρεσαν όλα τα trailers που έδειξαν, ενώ με ιντριγκάρει πάρα πολύ και το Bomberman R για multi με τα δύο joy con, αρκεί να γίνει από άτομα που ξέρουν από το franchise( επιτέλους η Konami θυμήθηκε ότι κάποια στιγμή αγόρασε την Hudson Soft, μακάρι να δούμε και άλλα brands της δεύτερης όπως κανά remake/ remaster των Bonk etc)

                          Στα άλλα συμφωνώ απόλυτα, πιθανολογώ πως εκτός απροόπτου θα δούμε λίγους τίτλους από 3rd party στην αρχή και μετά σιγή ιχθύος παίρνοντας τη σκυτάλη party games, nickelodeon games, just dance και δε συμμαζεύεται. Βέβαια το γεγονός ότι πλασάρεται σαν φορητό, μπορεί να έχει και άλλα αποτελέσματα αλλά εδώ είμαστε να τα πούμε.

                          Η μπαταρία- διορθώστε με αν κάνω λάθος- νομίζω είναι στον μέσο όρο της κατηγορίας. Τόσο ένα Νexus που έχουν οι γονείς μου όσο και το iPad mini retina που έχω εγώ με απαιτητικά games κρατάνε γύρω στις 2-3 ώρες μαξ. Ο ανιψιός μου τώρα τις γιορτές έπαιζε EPOCH. και ένα racing που δε θυμάμαι και μου το έλιωσε, έτρεχα με τον φορτιστή ( το χειρότερο έιναι πως η μπαταρία δεν είναι εύκολα αντικαταστάσιμη όπως στο Wii U gamepad, οπότε μάλλον πάμε σε λύση powerbank- official N powerbank στα 80€ )
                          Last edited by Sinclair; 14-01-2017, 12:32 AM.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • Nα προσθέσω και κάτι ακόμα. Οι τίτλοι που θα είναι διαθέσιμοι στο launch θα είναι οι legend of Zelda και 1-2 switch. Πιο φτωχό launch δε κονσόλα παίζει να μην έχει ξαναγίνει, αυτή η νιντεντο καλή χρυσή αλλά ώρες ώρες δίνει την εντύπωση ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, η προηγούμενη κονσόλα τους πήγε άπατη και θα περίμενε κανείς να προσπαθούν πραγματικά να αλλάξει αυτή η κακή εικόνα που έχουν για την εταιρεία πολλοί παίκτες αλλά αυτοί δεν νιώθουν καθόλου... Να μην μιλήσω για τα πανάκριβα περιφερειακά και την ότι ναναι πολιτική για το online play... Αυτή η εταιρεία βγάζει υπέροχα games αλλά στο θέμα του hardware, του μάρκετινγκ συμπεριφέρονται σαν πρωτάρηδες.


                            Tidy!

                            Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

                            Comment


                            • Βλέπω αρκετό ενθουσιασμό για την κονσόλα και δυσκολεύομαι να καταλάβω το γιατί. Δηλαδή αυτό που μας έλλειπε ήταν το να μπορούμε να παίξουμε το zelda υποτίθεται φορητά; Και λέω υποτίθεται γιατί με τις διάρκειες που ακούγονται για την μπαταρία δεν μπορώ να το δεχθώ για σοβαρή φορητότητα. Με ένα μηχάνημα που δεν πιάνει καν το 1080p και βλέπει στο 2020+...
                              Μάλιστα ζητάει για όλα αυτά 300+ ευρώ (χωρίς να μιλήσουμε για τιμές περιφερειακών και τη χρέωση του online) όταν ίσα ίσα έχουν περάσει 4 χρόνια από το προηγούμενο πείραμα που πήγε άκλαυτο. Όσο και να πέτυχε το wii (και θα έλεγα το ds για το φορητό) η συνέχεια με το U έδειξε ότι δεν φτάνει η και καλά "καινούρια ιδέα" για την επιτυχία. Διαβάζω που γράφει ο Sinclair ότι το zelda που κανονικά είναι τίτλος του U θα τρέχει 720 σε ούτε 30 καρέ σε αυτό και πραγματικά μου έρχεται να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο . Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό. Ακόμα και το ζελντα σαν παιχνίδι, αυτό που δείχνει είναι μόνο ένας μεγάλος και ωραίος κόσμος ο οποίος όμως δείχνει για μία ακόμα φορά απελπιστικά άδειος, το 2017 δεν νομίζω ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να μας εντυπωσιάσει.

                              Μακάρι να βγω λάθος αλλά συνυπολογίζοντας τη συνολική πορεία των τελευταίων χρόνων το κόβω χλωμό.

                              Comment


                              • Εννοούσα οτι στο Wii U θα τρέχει στα 720p30 με σκαμπανεβασματα( σορι ετσι οπως το διατύπωσα ηταν αμφίσημο το νόημα). 720p60 stable θα ειναι χωρις το dock στο switch και στοχεύουν απο την Ν σε 1080p60 για το docked mode αλλα το πιο,πιθανό ειναι 900p. Τωρα μπορει να ειναι και ανακριβειες στα site , reddit και neogaf ολα αυτά, dunno. Θα ξεκαθαρίσει απόλυτα η κατασταση το επόμενο χρονικό διάστημα.
                                Last edited by Sinclair; 14-01-2017, 01:59 AM.
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X