Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το εχω παιξει το Hades αρκετα απο τοτε που ηταν EA, καταπληκτικο παιχνιδι και 100% recommended απο εμενα, ειναι rogue-lite όμως οποτε πρεπει να σας αρεσει και το ειδος. Για εμενα δεν ξερω αν το εχω ξαναπει εδω αλλα ειναι το καλυτερο παιχνιδι της supergiant.

    Comment


    • 500 χιλιάδες δολλάρια για νέα κεντρικά γραφεία φέρεται να επενδύει η Retro Studios, καθώς συνεχίζει να επεκτείνεται για τις ανάγκες ανάπτυξης του Metroid Prime 4

      [...]
      For the past 18 months Retro has actively hired for Metroid Prime 4, the project it took on from another, unnamed developer in early 2019, after Nintendo decided to “restart development from the beginning”.

      The studio has since hired a roster of triple-A talent, including a GTA producer, Call of Duty veteran, Halo character designer, Warhawk director and DICE artist, and at the time of publishing it’s still advertising 12 jobs for roles including senior level designer.
      [...]
      Δεν πρόκειται για σπουδαία είδηση, αλλά θεώρησα σκόπιμο να την ποστάρω, μιας και το άρθρο είναι πολύ πληροφορητικό και καλογραμμένο, γιατί φαίνεται πως έχουμε περίπτωση εδώ με το Metroid Prime 4. Ακύρωση της ως τότε ανάπτυξης και ανάθεση στη Retro, διαρκείς προσλήψεις ανθρώπων απ' όλη τη βιομηχανία, επέκταση της ομάδας, κι αυτά για ένα παιχνίδι μιας μισοξεχασμένης από τη Nintendo σειράς. Πιθανότατα θα αργήσει να φτάσει στα χέρια μας, μπορεί να μην προλάβει καν τη διάρκεια ζωής του Switch ή να κυκλοφορήσει crossgen όπως το BotW, αλλά τα πράγματα νομίζω δείχνουν ότι θα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας και δουλειάς.
      Last edited by Raf; 30-10-2020, 06:01 PM.

      Comment


      • Ναι ηταν επισημη ανακοινωση της Nintendo περυσι οτι το project περναει στην Retro. Απο τοτε δε ξερουμε τπτ αλλο περαν των job listings κατα καιρους.

        Υπαρχει εντονη φημολογια παντως οτι υπαρχουν τρια ενεργα metroid projects αυτη τη στιγμη: MP4, MP trilogy και καποιο 2D το οποιο ειτε ειναι καινουργιο ειτε remaster του Super Metroid. Σχετικα με το 2D απλα να πω οτι ειναι αγνωστο με τι ασχολειται ολο αυτο το διαστημα η MercurySteam που μας εδωσε το Metroid Samus Returns το 2017.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Nintendo Switch Update 11.0.0 is now live

          Nintendo has released a major Switch update, bumping the system's firmware up to version 11.0.0.

          A Nintendo Switch Online icon has been added to the HOME Menu, you can now transfer screenshots to mobile devices and PC, there's the ability to choose which game to download first if you have multiple downloads pending, there's additional language support and much more.

          Several issues have also been fixed, and of course, the overall usability and stability of the system has been improved. Below are the full patch notes, courtesy of the official Nintendo support page:

          Comment


          • Comment


            • After 25k complaints, EU calls for investigation into Nintendo Switch Joy-Con drift

              Πέρσι το ελάττωμα των joycon έγινε αντικείμενο ομαδικής αγωγής στις ΗΠΑ. Είναι ώρα να γίνει και στην Ευρώπη.

              Comment


              • Σωστός. Αγαπάω το Switch, είναι η αγαπημένη μου κονσόλα της Nintendo μετά το Gamecube, αλλά θεωρώ πως η μαμά δεν χειρίστηκε καθόλου καλά το τελευταίο της μηχάνημα. Δεν κυκλοφόρησαν καθόλου updates που να βελτιώνουν την κονσόλα και το λειτουργικό της, δεν έλυσε προβλήματα στο hardware, δεν προστέθηκαν καθόλου multimedia δυνατότητες και λείπουν, ακόμα και σήμερα που πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία της, καθόλου απαραίτητες βελτιώσεις (πχ η δυνατότητα να οργανώνεις το software σε φακέλους.) Oπότε συμφωνώ Ραφ, καιρός να αρχίσει να δέχεται μηνύσεις και να πληρώνει αποζημιώσεις.


                Tidy!

                Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

                Comment


                • Συντονιστείτε αύριο τα μεσάνυχτα ακριβώς για το πρώτο, κανονικό Nintendo Direct εδώ και ενάμιση χρόνο, με πληροφορίες για Super Smash Bros Ultimate και άλλα παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 1ο μισό του 2021.

                  Comment


                  • Τα ειπαμε και στον server αλλα επικη η παρουσιαση τους για αλλη μια φορα, ευγε

                    Comment


                    • ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΘΕΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΚΟΝΣΟΛΑ
                      Do a barrel roll!

                      Comment


                      • Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι απογοητευτήκαμε όλοι επειδή είχαμε τεράστιες προσδοκίες.

                        Περιμέναμε ultra epic bombs, αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Το είχαμε σίγουρο ότι θα ανακοινωθούν Metroid Prime 4/ Trilogy, Zelda collection, BOTW2 release date και και και... Τελικά πήραμε επιβεβαίωση κυκλοφορίας ενός port του SS με τιμολόγηση στα 60 ευρώ. (EPIC FAIL) Όπως και να έχει, αν κάποιος το δει ψύχραιμα και χωρίς να έχει απαιτήσεις δεν ήταν και τόσο άσχημο, ανακοινώθηκαν αρκετά παιχνίδια που θεωρούνται καλά. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σχεδόν τίποτα αλλά δεν βαριέσαι.

                        Τέλος, η Squarenix έχει τιμήσει για τα καλά το Switch, έχει κυκλοφορήσει αρκετά παιχνίδια και πολλά από αυτά είναι πολύ καλά μάλιστα. Hyped για το tactics όσο δεν πάει.


                        Tidy!

                        Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

                        Comment


                        • Δυστυχως η πανδημια επηρεασε πολλα projects. Ακουγεται οτι αν δεν υπαρξουν αλλες καθυστερησεις φετος θα δουμε Metroid, Mario Party και DK. Σχεδον σιγουρο και το remake των Diamond / Pearl.
                          Αξιοπιστος insider επιβεβαιωνει οοτι WW HD & TP HD επισης ερχονται φετος.

                          Ενω και το BotW2 γινεται προσπαθεια να προλαβει τη χρονια, αλλωστε ειχε ακουστει οτι ο αρχικος στοχος ηταν το 2020.
                          Do a barrel roll!

                          Comment




                          • Ανακοινωθηκαν τα remakes των Diamond-Pearl καθως και ενα open world pokemon game, το Legends Arceus.

                            Comment


                            • Το remake δεν είναι full remake στο επίπεδο του Sword/Shield και το Open World φαίνεται να υπερθεματίζει στο catching και να ξεχνάει όλα τα άλλα. Το να λες οτί το παιχνίδι είναι Action RPG και να δείχνεις οτί οι μάχες είναι ακόμα Turn Based είναι αρκετά εκνευριστικό.



                              Comment


                              • Ναι το remake φαινεται μικροτερη παραγωγη ακομα και απο το let's go. Ειναι πιστο στο οπτικο στυλ του original αλλα εμενα το original μου φαινεται πιο ομορφο οπτικα tbh (ειδικα αισθητικα). Το open world μου φαινεται οριακα ps2 game, τα γραφικα ειναι παρα πολυ ασχημα και ο κοσμος οπως τον εδειξαν ειναι τελειως αδειος. Σε καθε περιπτωση θα δουμε, μην προτρεχω και εγω γιατι τους εχω ριξει απειρο κραξιμο. Τουλαχιστον θα εχουμε 2 παιχνιδια για τη σειρα σε rpg-action rpg στυλ.

                                Comment

                                Working...
                                X