Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επειδη λογικα ειναι low budget.
    [/b]

Lol!!Ήμουν σίγουρος πως θα το πηγαίνατε εκεί!
    Και πως το ξέρετε αυτό?
    Καταρχήν απότι διαβάζω στο neogaf, το animation ανατέθηκε σε Ιαπωνικό Anime studio, αυτό εδώ..http://en.wikipedia.org/wiki/Production_I.G< οπότε κάτι παραπάνω ξοδεύτηκε για το παιχνίδι..
    Από κει και πέρα, ούτε screenshots έχουμε, ούτε videos..
    Aν με μόνο τα scanarismata έβγαλες το συμπέρασμα, πάω πάσο..
    Αν και το "λογικά" που χρησιμοποίησες, μάλλον υπονοεί γνώση βασισμένη σε προηγούμενη εμπειρία και κατά συνέπεια γενίκευση...

.
    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Και πως το ξέρετε αυτό?
      [/b]
      Δε το ξέρουμε, αλλά αν δεν είναι, είναι απλά για γέλια.
      Φαντάσου μια τιμή στα 50 euro, τη στιγμή που μια HD High budget παραγωγή πωλείται στα 70, καλό, χρυσό το Wario, αλλά μιλάμε για έναν τίτλο που όλοι με το που είδαμε νομίζαμε ότι προοριζότανε για DS, ενώ όταν μάθαμε για Wii είπαμε κατευθείαν WiiWare.

Γενικά τίτλοι old school φιλοσοφίας (πόσο μάλλον 2D) για τους οποίους παίρνεται η απόφαση να κυκλοφορήσουν σε retail μορφή, πρέπει να λαμβάνονται τα standards υπόψη, 50 euro, θα δίναμε το 1992 (εξάλλου τότε το κόστος παραγωγής του ίδιου τίτλου θα ήταν διαφορικό), όχι το 2008. Προφανώς δε το λέω επειδή είναι Nintendo (γιατί το βλέπω να έρχεται), είναι ένα ζήτημα που είχα θίξει και παλιότερα όσον αφορά την κυκλοφορία των shumps πχ.

Όταν μπεις σε ένα κατάστημα και δεις το R – Type Final για PS2 στα 60 euro (αν θυμάμαι καλά) και από δίπλα το GTA 3 στην ίδια τιμή, ακόμα και παλιός, καμένος να είσαι, το value for money το σκέφτεσαι. Είναι που είναι περιορισμένο το κοινό για αυτούς τους τίτλους, ε δε λέει να το περιορίσουμε ακόμα περισσότερο, έτσι δεν είναι;
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Οταν λεω low budget δεν εννοω οτι θα ειναι παιχνιδι χαμηλων προδιαγραφων ή κακο ομως απ&#39;τη στιγμη που ειναι 2D ειναι αρκετα πιο "ευκολο" να παραχθει. Καμια σχεση το development cost με του Galaxy ή του Brawl.
        Do a barrel roll!

Comment

• Πιστεύω , δηλαδή θέλω να πιστεύω πως θα έχει την κλασσική τιμή των 30 ευρώ όπως έχουν το Endless Οcean , Wii Chess κτλ....

Comment

• Στην Ιαπωνία πάντως το WL Shake πωλείται στην ίδια τιμή με το SM Galaxy.
            Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• Στην Ιαπωνία πάντως το WL Shake πωλείται στην ίδια τιμή με το SM Galaxy.[/b]

Οh well... στο πρώτο price drop λοιπόν...

μερικές πληροφορίες για την υπόθεση του WLS:
              Within an Ancient Globe (an old, giant globe exhibited at a museum), there is another world called Yuretopia (yure= tremor/shaking). Yuretopia?s peace is shattered by the marauding pirate Shay King. Queen Melfull and her Melfull subjects are imprisoned.
              Not only that, Shay King claims the legendary treasure ?Deldel Purse,? which spits out coins whenever it is shaken. Captain Maple Syrup, the female pirate, observes Yuretopia?s crisis from the outside world. Setting her eyes on the legendary treasure but with no desire of doing the dirty work herself, she steals the Ancient Globe and sends it to Wario.
              True to form, Wario prepares to raid the beleaguered kingdom when Queen Melfull escapes to the outside world in hopes of finding help. Beseeched by the Queen to become a hero to the kingdom, Wario sets off to Yuretopia where the promise of vast treasures beckons?[/b]
              http://forums.somethingawful.com/showthrea...4#post344674852

Space Invaders Extreme
              videos

multiplayer
              http://www.gametrailers.com/player/35047.html
              flying solo
              http://www.gametrailers.com/player/35048.html
              NDS themes

Comment

• Nintendo Ευρώπης: μόνο οι geek χρειάζονται περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο Wii

Ενώ πληθαίνουν οι φήμες για επερχόμενη λύση του προβλήματος.

http://www.gamelife.gr/cPages/news/2186/Ni...3%F4%EF-Wii.htm
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Αληθεια λεει ..
                  Τωρα το ποσο κομψο ειναι αυτο σαν δηλωση ας το αφησουμε καλυτερα .

Comment

• Αληθεια λεει ..
                    Τωρα το ποσο κομψο ειναι αυτο σαν δηλωση ας το αφησουμε καλυτερα .
                    [/b]

Είσαι geek εεε?
                    Originally posted by Raf

Comment

• Προφανώς και λέει αλήθεια, τώρα αν συνέβαλαν σε τίποτα κι αυτά τα geeks 20 χρόνια τώρα είναι άλλο θέμα, όπως επίσης το πρόβλημα δεν είναι τόσο στα λόγια (ας λέει ό,τι θέλει ο κάθε άσχετος, αν και προφανώς μαρτυράει την γενικότερη αντίληψη της σημερινής Nintendo), όσο στις πράξεις, σε αυτή κάθε αυτή δηλαδή την έλλειψη υπηρεσιών και hardware, ικανά να ανταποκριθούν και για το πέρα των casual κοινό.

Δεν ήταν λοιπόν τα λόγια, οι ίδιες οι πράξεις της εταιρίας φωνάζουν τόσο καιρό ακριβώς την ίδια φράση, απλά τα λόγια πάνε κατευθείαν στο αυτί (ή στο μάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση) και γίνονται πιο εύκολα αντιληπτά.

Χαιρετίζω λοιπόν με τη σειρά μου, τα geeks αυτού εδώ του forum.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• .., αν και προφανώς μαρτυράει την γενικότερη αντίληψη της σημερινής Nintendo), όσο στις πράξεις, σε αυτή κάθε αυτή δηλαδή την έλλειψη υπηρεσιών και hardware, ικανά να ανταποκριθούν και για το πέρα των casual κοινό.

[/b]
                        Αμφιταλαντεύτηκα επί μακρού στο κατά πόσον θα απάνταγα. αλλά δεν άντεξα..
                        Η άρνηση σου είναι ακόμη σε τόσο πρωταρχικό επίπεδο, που ακόμα διαμαρτύρεσαι για το ότι το wii είναι underpowered...Πρέπει να το ξεπεράσεις σιγά σιγά...
                        Για τα υπόλοιπα φοβικά σύνδρομα της εγκατάλειψης, την άποψη μου την ξέρεις,,,Ας με έχει εμένα εγκαταλελειμμένο η N και ας μου δίνει παιχνίδια σαν το SMG, το Τwilight Princess, το Metroid Prime 3, το Brawl, το Fatal Frame κτλ...
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Είπα να πω software αλλά θα ήταν τόσο clich?, είπα λοιπόν hardware και προφανώς με τον όρο hardware δεν εννοούσα τα tech limitations, αλλά την έλλειψη σκληρού δίσκου (btw βρες μου ένα post που να κατακρίνω την τεχνολογική αδυναμία του Wii, ένα μόνο), ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις δυνατότητες της κονσόλας για να το ξεπεράσω, (πρόβλημα με τις τεχνικές δυνατότητες της κονσόλας έχει μόνο όποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει τον ρόλο του Wii στην αγορά) αλλά όποιος έχει τη μύγα...

Comment

• Τελικά ποιος είναι ο ρόλος του Wii στην αγορά; Εγώ πάντως έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τον υποτειθέμενο ρόλο που έχει εδώ και ενάμιση χρόνο και για το κατά πόσο προσφέρει κάτι καινούριο. ΙΜΗΟ (και το σταματάω εδώ γιατί πάλι θα χάσουμε την μπάλα) το Wii είχε χρονικούς περιορισμούς για να κινηθεί και να ανοιχτεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Πλέον οι άλλες δύο εταιρίες αντιγράφουν αυτό το "κάτι". Ίσως, τελικά, τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως μου φαίνονται εμένα (και λογικά δε θα εξελιχτούν γιατί Wii έχουν όλοι), αλλά αν τελικά η Sony και η MS φτιάξει καλό motion sensing (και γιατί όχι καλύτερο της Ν), ο μύθος "χαμηλά hardware specs για inovation" θα πάει περίπατο.

Comment

• Τελικά ποιος είναι ο ρόλος του Wii στην αγορά; Εγώ πάντως έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τον υποτειθέμενο ρόλο που έχει εδώ και ενάμιση χρόνο και για το κατά πόσο προσφέρει κάτι καινούριο. ΙΜΗΟ (και το σταματάω εδώ γιατί πάλι θα χάσουμε την μπάλα) το Wii είχε χρονικούς περιορισμούς για να κινηθεί και να ανοιχτεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Πλέον οι άλλες δύο εταιρίες αντιγράφουν αυτό το "κάτι". Ίσως, τελικά, τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως μου φαίνονται εμένα (και λογικά δε θα εξελιχτούν γιατί Wii έχουν όλοι), αλλά αν τελικά η Sony και η MS φτιάξει καλό motion sensing (και γιατί όχι καλύτερο της Ν), ο μύθος "χαμηλά hardware specs για inovation" θα πάει περίπατο.
                              [/b]

Ok,ενδιαφέρον ποστ,ελπίζω να έχεις ετοιμάσει βαλίτσες και να έχεις κλείσει εισητήριο για την Ελβετία ή την Χαβάη με το πρώτο αεροπλάνο...
                              Originally posted by Raf

Comment

• Απ&#39;οτι καταλαβα υποτιθεμενο ρολο εννοεις το innovation, αλλα προσωπικα θεωρω οτι ο ρολος της κονσολας ειναι να ανοιξει την αγορα στο ευρυτερο κοινο.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X