Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ούτε εμένα με απασχολεί η bc (το chipped ps2 έχει τιμές σε αυτό το σπίτι, πάνω και από το ΧΒΟΧ360 το έχω), αλλά είναι ένα θέμα. Το PS2 έχεις δεκάδες καλά παιχνίδια. Αν, μάλιστα, είσαι fan παιχνιδιών που "δεν τα πιάνει ο χρόνος", όπως τα JRPGs, έχεις πάρα πολλούς λόγους να θέλεις να τα λιώσεις, ιδίως όταν δεν είχες ποτέ PS2. Με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην αμφισβητήσω το επιχείρημα της μείωσης του κόστους κατασκευής (και οι 2 usb το μείωσαν ;). ΙΜΗΟ είναι ένα μείον και αυτό το κατάλαβα βλέποντας όλους αυτούς που δεν το παίρνουν (ή το πήραν τόσο νωρίς) για αυτόν το λόγο.

    Comment


    • Εγώ θα συμφωνήσω με τον τύπο που παραγγειλε το GTA4 μια βδομάδα πριν απο μένα και τελικά το πήρε μια βδομάδα αργότερα! :blink: (ναι songoku για σένα λέω ρε νουμπ που σε πήραν πρέφα τι casual είσαι μέχρι και στο play.com και καθυστέρησαν να σου στείλουν το παιχνιδι! ) Δεν νομίζω οτι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ps3 είναι η έλλειψη bc όσο η υψηλή τιμή. Δλδ ειλικρινά άμα είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στο 40αρι μοντέλο με BC και τιμή 400 ευρώ και σε ένα 40αρι χωρίς BC με τίμη 320 ευρώ π.χ θα διαλέγατε αυτό με την BC??? (Η απάντηση του xeno δεν μετράει καθώς ολοι γνωρίζουμε οτι είναι φραγκάτος!! )
      Επίσης για μένα η έλλειψη πολλών και καλών exclusives είναι ένας παράγοντας ακόμα! Ενα mgs δεν φέρνει την άνοιξη όσο καλο και να είναι ενώ δεν ξέρουμε ακόμα πως θα βγούν τα killzone, resistance, LBP κλπ

      Υ.Γ Σας επιτρέπω αν θέλετε να διαφωνήσετε μαζί μου, οτι και να πείτε άδικο θα έχετε!
      I attack sharks
      when i smell them bleed
      I dont go swimming
      water just wants to be around me.

      Comment


      • <div class='quotetop'>(pilgrim &#064; May 9 2008, 04&#58;29 PM) [snapback]21779[/snapback]</div>
        Υ.Γ Σας επιτρέπω αν θέλετε να διαφωνήσετε μαζί μου, οτι και να πείτε άδικο θα έχετε&#33;
        [/b]
        Παντα εχεις αδικο xboxακια

        Εχει πολυ καλα games πλεον,αλλα συμφωνω για την τιμη.Και επειδη η τιμη ειναι ακομα αρκετα υψηλη..η κονσολα ωφειλει να δωσει πολυ περισσοτερα απ&#39;οτι δινει για να πεισει καποιον να την αγορασει.

        Απο τοτε που το αγορασα παιζω συνεχεια.Παντα κατι υπαρχει και συνηθως αφηνω στην ακρη παιχνιδια με τα οποια μπορουσα να ασχοληθω περισσοτερο για να παιξω αλλα.
        Πιθανοτατα το ιδιο προγραμμα θα ειχες και εσυ,αν ειχες στην κατοχη σου το ps3.To θεμα ειναι οτι καθε μερα μπορεις να παιζεις και με το 360 και σε καλυπτει.Οποτε το ps3 πρεπει να καταβαλει 2πλη προσπαθεια για να σε πεισει να το αγορασεις.



        Comment


        • Διαολε αυτοαναιρούμαι αλλά εν μέρει έχεις δίκιο&#33;&#33;
          Ειδικά εδώ
          η κονσολα ωφειλει να δωσει πολυ περισσοτερα απ&#39;οτι δινει για να πεισει καποιον να την αγορασει.
          [/b]
          Μιλωντας για μένα προσωπικα αυτό ισχυει απόλυτα ;)
          Σου κόβει τελικά το μυαλό&#33; Δεν το περιμενα αυτο απο κάτοχο ps3&#33;
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

          Comment


          • σε αυτό που λες στο τέλος περί games συμφωνώ αλλά το θέμα είναι ότι εγώ θέλω το πλήρες ολοκληρωμένο πακέτο.αν από την αρχή κυκλοφορούσε το 40άρι δε θα μ&#39;ένοιαζε τόσο.[/b]
            Δες ένα μεγάλο + του 40 gb έναντι του 60gb και πάθε πλάκα...δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει σε κονσόλα


            Απο την αλλη το ποσοστο των ανθρωπων που δεν εχει ps2 , εχει ps3 και θελει να παιζει παιχνιδια ps2 στο ps3 του πιστευω ειναι πολυ μικρο .[/b]
            Αυτό έλειπε να ήταν μεγάλο. Και ο hideo που πήρε το 60αρι για το bc (αν και δεν το κατάλαβα αφού λογικά θα έχει ps2) ούτε 3 ps2 games δεν έχει τερματήσει στο ps3 ;) .

            ιδίως όταν δεν είχες ποτέ PS2.[/b]

            Συγγνώμη τώρα δηλαδή, ναι το ps2 έχει εκατοντάδες εξαιρετικά game ok, αλλά ένας που δεν έχει ps2 περίμενε 8 χρόνια για να παίξει κάποια από αυτά τα game στο ps3; Δηλαδή τι έκανε πριν, δεν "πήγαινε" το ps2 και τώρα το γουστάρει και τον ενοχλεί φοβερά που το ps3 (40gb) δεν παίζει τα ps2 games;

            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • Συγγνώμη τώρα δηλαδή, ναι το ps2 έχει εκατοντάδες εξαιρετικά game ok, αλλά ένας που δεν έχει ps2 περίμενε 8 χρόνια για να παίξει κάποια από αυτά τα game στο ps3; Δηλαδή τι έκανε πριν, δεν "πήγαινε" το ps2 και τώρα το γουστάρει και τον ενοχλεί φοβερά που το ps3 (40gb) δεν παίζει τα ps2 games;[/b]
              Ναι.

              Comment


              • Οι οποίοι είναι πολύ λίγοι.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Και τι θέλεις να μας πεις με αυτό ρε ΒΒ; Ότι επειδή είναι λίγοι δεν πρέπει να τους λαμβάνει υπόψιν τους κανένας; Και η Ευρώπη "λίγοι" είναι.

                  Comment


                  • Nαι, εγώ θα τους έγραφα ή θα έβαζα το ps2 να κάνει πιο λίγο και από 100 ευρώ (85-90 ας πούμε).

                    Στην Ευρώπη ειδικά αυτοί θα είναι πολύ λίγοι. Eλάχιστοι από αυτούς που θέλουν ps3 δεν διαθέτουν ps2.
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

                    Comment


                    • Akrivos hideo,As to&#39;dine kai as itan i teleftaia epilogi alla na to&#39;dine oxi na to aposirei siga siga.To 40ari einai petsokomeni ekdosi [/b]
                      Όχι δεν είναι πετσοκομμένη, θα ήταν άμα δεν είχε σκληρό, hdmi και blu ray driver -- τότε θα άρμοζε η λέξη πετσοκομμένη κυριολεκτικά εντελώς και με το παραπάνω -- και για να το πω διαφορετικά πόσο σημαντικό για το 40αρι ps3 είναι να έχει σκληρό και blu ray driver (και μετά hdmi) απ&#39; ότι bc και 2 παραπάνω usb θύρες ή sd θύρες και ειδικά για τις θύρες δεν θέλω να το σχολιάσω καθώς και 1 έστω usb φθάνει αν θέλεις να περάσεις κάτι στη κονσόλα. Τόσο απαραίτητες ήταν και oι 2 hdmi θύρες. Τα πρώτα μοντέλα ps2 είχαν 2 usb θύρες και μία i link και δεν τις χρησιμοποιούσε σχεδόν κανείς, με αποτέλεσμα τα πιο καινούρια ps2 να έχουν μόνο μια usb θύρα.

                      Επίσης όπως είπε και ο hideo το 40αρι ως κατασκευή είναι καλύτερο (πιο αθόρυβο και έχει δυνατότητα εσωτερικού αυτοκαθαρισμού από τη σκόνη>>lol χθες το έμαθα αυτό>>, paixtis δες το video που έκανα για το GTA IV, το ps3 δεν ακούγεται καθόλου -- στο σημείο που η κάμερα επικεντρώνει σε αυτό -- και χωρίς να ακούγεται ο ήχος από το game). Επίσης θέλω να σημειώσω ότι παγώματα που παρουσιάσε σε μερικές περίπτωσεις το GTA IV (ελάχιστες) στο ps3 αφορούν κυρίως τα 60αρια μοντέλα.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • εγώ θέλω ΚΟΝΣΟΛΑ όχι ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
                        Carpe diem

                        Comment


                        • To πρόβλημα είναι αν θέλει κάποιος να παίξει τις αποκλειστικότητες του ps3 και αν είναι διατεθειμένος να δώσει τα χρήματα. Εγώ ξεκαθάρισα το λόγο για τον οποίο θα έπαιρνα ps3 -- και τελικά πήρα ps3 -- εδώ και 3 χρόνια. Και εν τέλει αν θες κάτι πολύ και έχεις τη δυνατότητα το αποκτάς και τελείωσε. Κι εγώ πριν πάρω το ps3 σκεπτόμουν τα λεφτά (δεν με ένοιαζε μία το bc , αφού έχω ps2 - βέβαια τώρα ασχολούμε μόνο με το ps3 - πόσο μάλλον οι 2 λιγότερες usb θύρες ή η απουσία sd θυρών) που δεν ήταν και λίγα αλλά ήθελα πάραπάνω και από αυτό να παίξω MGS4, GTAIV κτλ.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • Αφήστε τις υπερβολές βρε σεις.Μία χαρά είναι και το 40άρι PS 3.Ο σκληρός του και πάλι είναι αρκετός.Τι να τα κάνετε τα 60 γίγα?Τσόντες θα βάλετε μέσα?Και από την άλλη πόσες USB θύρες θέλετε πια?Δεν είναι 2 αρκετές?Δεν νομίζω ότι είναι σημαντικές αποκοπές σε αυτήν την έκδοση από τις προηγούμενες.

                            Τώρα αν είχαμε και Dual Shock 3 αντί για τη μούφα το Sixaxis θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.Πάντως αν το πρόσφατο μοντέλο είναι περισσότερο βελτιωμένο σαν κατασκευή δεν θα έπρεπε να γίνεται καν συζήτηση για 60 ντάρια ή και παλιότερα 80ντάρια.
                            Η μειωμένη τιμή πάντως που είναι επακόλουθη των χαρακτηριστικών του πακέτου μία χαρά είναι.Δηλ τι να αγοράσουμε μία έκδοση με επιπλέον περιφερειακά και τέτοια συναφή και να πληρώνουμε αρκετά περισσότερα χρήματα για λειτουργίες που ίσως δεν εκμεταλλευτούμε ποτέ?

                            Το Backwards compatibility το θεωρώ πιο ουσιώδης έλλειψη από τα άλλα που πιθανόν και να μην χρησιμοποιήσετε ποτέ αλλά και πάλι δεν είναι το Α και το Ω της υπόθεσης.

                            Αμαν πια εμείς οι Έλληνες την συνήθεια να γκρινιάζουμε την έχουμε πρώτη πράξη στο νου μας.Μερικούς ακόμα και να τους χρυσώνανε πάλι παράπονα θα είχαν...

                            Comment


                            • Μα ρε BigBoss πραγματικά, τι σημασία έχει πόσοι είναι αυτοί που δεν έχουν PS2 και τι θέλουν να κάνουν; Πριν μερικά χρόνια ήταν μαγκιά που είχε backwards compatibility και τώρα ξαφνικά έγινε ασήμαντο και υπηρεσία για λίγους;
                              Κάνε ένα Poll σε οποιοδήποτε forum να δούμε τι απαντήσεις θα πάρεις.

                              Το backwards compatibility δεν ενδιαφέρει μόνο εκείνους που δεν είχαν PS2, έστω ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι, άλλωστε κακά τα ψέματα gamers χωρίς PS2 είναι σταγόνα στον ωκεανό, ενδιαφέρει κυρίως για εργονομικούς λόγους, γι αυτούς που δε μπορούν να έχουν δυο τεράστιες, άσχημες κουμούτσες μαζί κάτω από τη τηλεόραση κάθε φορά που θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι PS2, είναι επίσης γι αυτούς που έχασαν για τον χ ή ψ λόγο συγκεκριμένους τίτλους επί PS2, δε τους ενδιαφέρουν τα γραφικά και τους κάθισε να τα παίξουν τώρα, άντε να συνδέεις τους δίδυμους πύργους λοιπόν.

                              Τι να κάνουμε, είναι σημαντική υπηρεσία και είναι μαλακία να μην υπάρχει, η παρόδια του 360 είναι ακόμα χειρότερη, για ρώτα κι εμένα τώρα που έχω 360 και πρέπει να έχω από δίπλα και το πρώτο Xbox για να παίξω Orta άμα θέλω.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                              Comment


                              • Όσον αφορά τον σκληρό το ps3 δέχεται οποιονδήποτε σκληρό δίσκο και όχι ειδικά κατασκευασμένο για αυτό. Πχ αν δε σου φθάνουν τα 40 ή 60gb μπορείς να αγοράσεις έναν 160 gb ξέρω γω με 60 ευρώ. Στο 360 είναι εντελώς διαφορετικά τα πράματα αν θυμάμαι καλά.

                                Loggo θεωρείς το ps3 τεράστιο ως οικιακή γενικά συσκευή ;
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                                Comment

                                Working...
                                X