Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τα έπαιξα και τα 2 πριν από λίγο και πράγματι έτσι είναι όσον αφορά το ντέμο με την περιπλάνηση μέσα στην πόλη. Θυμίζει πολύ Σενμούε. Η πόλη είναι εντυπωσιακή αλλά τα γραφικά των περισσότερων χαρακτήρων είναι μεν "συμπαγείς" αλλά χάνουν σε λεπτομέρεια και textures. Γενικά το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ ευχάριστο αλλά σε καμία περίπτωση κάτι πρωτοποριακό. Πάντως το παιχνίδι έχει πολύ μπλα-μπλά, οπότε όσοι θέλουν να το παίξουν χωρίς την μετάφραση στο ένα χέρι και το Sixaxis στο άλλο θα πρέπει να περιμένουν αν και πότε θα κυκλοφορήσει σε Αμερική/Ευρώπη.
Όσον αφορά τις μάχες, αυτές με σπαθιά μου έφεραν λίγο από Onimusha. Οι μάχες χωρίς σπαθιά μου φάνηκαν πολύ "ρηχές" και όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.
Γενικά λοιπόν, μάλλον ανάμεικτες αρχικές εντυπώσεις.
υπάρχει κάποιος λόγος τώρα για να γίνει αυτό;και τι ακριβώς θα αλλάξει;στις εικόνες πάντωςδεν βλέπω τίποτα διαφορετικό.
γιατί δεν κάνανε και το 1 τότε να τα κυκλοφορήσουν σε ένα πακετάκι και τα δύο μαζί;
καλα ρε παιδια, και τριτη εκδοση του MGS2 ????? ελεος δεν τους εφτανε το Substance θελουν κι αλλα λεφτα ???? το παρακανε η ΚΟΝΑΜΙ με αυτη τη σειρα και θα καταντησει οπως κανει και η SquarEnix με τα Final Fantasy, μακαρι να πιανε και τπτ αλλο σαν το Castlevania ας πουμε...
μάλλον τα μπέρδεψες φίλε.μιλαμε για το metal gear 2:solid snake που είχε κυκλοφορήσει για nes,msx και στο subsistence στο 2ο δισκάκι.είναι το παιχνίδι που μεσολάβησε ανάμεσα στα metal gear και metal gear solid.ελπίζω να σε φώτισα...
μάλλον τα μπέρδεψες φίλε.μιλαμε για το metal gear 2:solid snake που είχε κυκλοφορήσει για nes,msx και στο subsistence στο 2ο δισκάκι.είναι το παιχνίδι που μεσολάβησε ανάμεσα στα metal gear και metal gear solid.ελπίζω να σε φώτισα...
[/b]
Βασικά στο NES βγήκε το Metal Gear 2: Snake's Revenge που καμία σχέση δεν έχει με την κανονική MSX έκδωση.
Μήπως η είδηση είναι ψιλομούφα; Στο gamefaqs δεν υπάρχει καταχώριση...
Πάντως πολύ θα ήθελα να γίνει επαναδημιουργία (remake) των metal gear και metal gear 2: solid snake. Kαι όσο απίστευτο και αν φαίνεται δεν τα έχω παίξει καθόλου γιατί ελπίζω σε remake..
Πάντως πολύ θα ήθελα να γίνει επαναδημιουργία (remake) των metal gear και metal gear 2: solid snake. Kαι όσο απίστευτο και αν φαίνεται δεν τα έχω παίξει καθόλου γιατί ελπίζω σε remake..
[/b]
Λέω κι εγώ...Ποιο το νόημα να βγάλουν remake του συγκεκριμένου παιχνιδιού και μόνο?Να κυκλοφορούσε σε κανένα πακετάκι μαζί με το 1ο,όπως είπε και ο Altair,και με ένα σωρό καλούδια μέσα,να έλεγα εντάξει,ίσως και να το έπαιρνα... Α ρε BigBOSS πλακατζή!
Comment