Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BigBOSS View Post
    Tέλικα έγινε πολύς θόρυβος για το τίποτα, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε.

Πριν 10 λεπτά μου ήρθε από το currier και το Heavy Rain. Άντε γεια!
    Να πεθάνεις :xp: .

Comment

• Originally posted by Ryu_gr View Post
      +1. Όλη αυτή η φασαρία για μια μέρα χωρίς PS3! Big deal...
      'Ελα μου ντε κάνουν το πρόβλημα προβληματάρα.Τι θα έπρεπε να πούνε και οι RRODάδες; Να γραφτεί τα Xbox 360 στο βιβλίο Guiness σαν την πιο προβληματική κονσόλα όλων των εποχών;
      Η κονσόλα που χαλούσε πιο γρήγορα σε sealed status.

Comment

• Κοιταχτε, η φαση ειναι η εξης: μπορει να φτιαχτηκε απο μονο του το προβλημα σημερα (κατι το οποιο ειχαν μαντεψει οι περισσοτεροι), αλλα αυτο το οποιο ηταν διασκεδαστικο θα ηταν εαν ΔΕΝ ειχε φτιαχτει. Ε εκει θα βλεπαμε κατι κυριους της SCE να τρεχουν απο το ενα site στο αλλο, οχι γιατι θα ηταν το απολυτως καταστροφικο σεναριο (που θα ηταν), αλλα γιατι το προβλημα θα επεφτε οπως ειπε ο Evans την απολυτως ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ χρονικη περιοδο για το PS3, οπου τα καλυτερα χαρτια της κονσολας πεφτουν αυτες τις μερες.

Φανταζεστε να εχετε στα χερια σας Heavy Rain, FFXIII, God of War 3 και να μην μπορειτε να τα παιξετε;

Τελος καλο ολα καλα παντως. Ειχε πολυ πλακα.

Επισης, ρε παρταλι ορθιο Ρεν, τι ηθελες στις 9 το πρωι και με πηρες τηλ; Στον υπνο σου με εβλεπες; Α ρε 16%....Τι ζημια μου εκανες.....
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Sony liked LittleBigPlanet so much they bought the company, as Media Molecule becomes a wholly-owned subsidiary of Sony Computer Entertainment.

Η SONY αγορασε την Media Molecule

Εγω απλα θα πω "επιτελους". Ηταν no-brainer...

Comment

• Λογική και αναμενόμενη εξέλιξη. Η MM όχι μόνο έδωσε ένα κερδοφόρο και απίστευτα πολυδιάστατο game στο ps3 αλλά και την μασκότ του, τον sackboy.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Τον Mario δε τον φτανει Μακαρι να δουμε κι αλλα genres με το ιδιο concept του creating/sharing.
              Do a barrel roll!

Comment

• Η sony χρειάζεται κάτι πιο δυναμικό(kratos π.χ) για να φτάσει να είναι κάποιος χαρακτήρας συνώνυμος με την εταιρία από το ευρύ κοινό , όπως είναι ο masterhief για την MS και ο Mario για την Nintendo.

Comment

• Noμίζω ότι το sackboy εύκολα έχει τον masterchief .

Comment

• Originally posted by Bartman View Post
                    Η sony χρειάζεται κάτι πιο δυναμικό(kratos π.χ) για να φτάσει να είναι κάποιος χαρακτήρας συνώνυμος με την εταιρία από το ευρύ κοινό , όπως είναι ο masterhief για την MS και ο Mario για την Nintendo.
                    Φυσικα και ΔΕΝ ισχυει κατι τετοιο.

Εχω ξαναπει το εξης: το sackboy ειναι η ιδανικη μασκοτ για την SONY για ενα καρο λογους:

- Μπορει να εκπροσωπήσει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ concept ή προϊον θελει. Απο παιχνιδια τυπου God Of War μεχρι καινουργια Walkman ή κινητα. Η Φυση της μασκοτ ειναι τετοια που μπορει να γινει οτι θελει.

- Εκπροσωπει απο μονη της ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ παιχνιδι, το Little Big Planet. Μιλαμε για ενα platform με πανω απο 1.000.000 USER generated content και πιστες. Μονο και μονο αυτο μπορει να πει πολλα.

- Εκπροσωπει μια φιλοσοφια που καλα θα κανει (και οντως αρχιζει και το κανει) η SONY να εκμεταλευτει και να την κανει ΣΗΜΑΙΑ για τον ορο PlayStation: το λεγομενο Play - Create - Share. Ολο και περισσοτερα παιχνιδια θα ακολουθησουν αυτη την λογικη, με το mod racers να ερχεται με 1000 και το Little Big Planet να εξελισεται συνεχως.

- Δεν υπακουει σε κανεναν κανονα συμπεριφορας ή taboo ή οτιδηποτε restriction. Ο Mario ειναι υδραυλικος με καπελο και φορμα, και αλλαζει συνεχως μονο και μονο για να "χωρεσει" στα spin offs και την πολιτικη της Nintendo. Ο Sonic ειναι στην εντατικη εδω και κατι χρονια, ειναι ενας μπλε σκατζοχοιρος που το μονο που εκπροσωπει πλεον ειναι ταχυτητα και περασμενα μεγαλεια. Η Microsoft ΔΕΝ εχει maskot (εαν πει κανεις οτι η μασκοτ της ειναι ο Master Chief προφανως δεν κατανοει τον ορο επαρκως) και οτιδηποτε αλλο εχει περασει απο την βιομηχανια σε μασκοτ εχει αποτυχει πληρως. O Sackboy δεν εχει κανενα απο αυτα τα προβληματα. Μπορει να γινει οτι θελει, οποτε θελει, οπως θελει. Εχει πληρεις εκφρασεις και πρεσβευει απολυτα το pure gaming fun.

Εαν ημουν υπευθυνος marketing της SONY θα ετριβα τα χερια μου απο τους οριζοντες που μου ανοιγουν με αυτη την κινηση. Και μονο το γεγονος οτι εχω ενα avatar - πλαστελινη το οποιο μπορω να πλασω οπως θελω για να περασω οποιοδηποτε μήνυμα θελω θα με εκανε τρισευτηχισμενο.

Με αλλα λογια, εαν δεν το εκμεταλευτουν ΤΩΡΑ και ΑΜΕΣΑ, θα ειναι απλως ασχετοι και βλακες.

Comment

• Μια χαρα,εγω ουτε εμαθα κατι για το προβλημα (αφου σημερα μπηκα ιντερνετ μετα απο μερες γιατι...ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ!!!) αλλα και το προβλημα εχει ηδη λυθει.λολ

Keighley: You’ve seen GOWIII, wait until you see what Sony has next

Originally posted by Dj Solid View Post
                      http://kotaku.com/5483776/sony-buys-...media-molecule

Η SONY αγορασε την Media Molecule

Εγω απλα θα πω "επιτελους". Ηταν no-brainer...
                      Πολυ καλο νεο!

Comment

• Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι το κακό έχει η Media Molecure και την κράζετε ως No-Brainer ? Απλά το έχω απορία. Ξέρω ότι είναι η δημιουργός του Little Big Planet.

Keighley, αν βγάλουν άλλη εμπορίλα για PS3, έχει έναν πελάτη λιγότερο. Ελπίζω να συνεχίζει να φτιάχνει ποιοτικά παιχνίδια(God of War series, RPG games, etc). Τα άλλα που είπαν εκεί μέσα στα posts είναι πολύ FPS και εγώ δεν τα πάω και πολύ τα FPS όσο αφορά σε κονσόλες(εκτός το Mirror's Edge).
                        sigpic

Comment

• Originally posted by TannoSake View Post
                          Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε τι το κακό έχει η Media Molecure και την κράζετε ως No-Brainer ? Απλά το έχω απορία. Ξέρω ότι είναι η δημιουργός του Little Big Planet.
                          Προφανως και δεν εχεις ιδεα τι παει να πει η εννοια No-Brainer...

Ας σου εξηγησω λοιπον: παει να πει οτι κατι ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, οτι δεν θελει και πολυ μυαλο για να το καταλαβεις. Κοινως μια κινηση no-brainer ειναι μια κινηση καλη και αυτονοητη.

Ειλικρινα, ψαχνε λιγο παραπανω αυτα που λες και γραφεις, εκτιθεσαι...

Comment

• Originally posted by Dj Solid View Post
                            Προφανως και δεν εχεις ιδεα τι παει να πει η εννοια No-Brainer...

Ας σου εξηγησω λοιπον: παει να πει οτι κατι ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, οτι δεν θελει και πολυ μυαλο για να το καταλαβεις. Κοινως μια κινηση no-brainer ειναι μια κινηση καλη και αυτονοητη.

Ειλικρινα, ψαχνε λιγο παραπανω αυτα που λες και γραφεις, εκτιθεσαι...
                            Ειλικρινά δεν την γνώριζα αυτή την λέξη. Στο δικό μου λεξικό σημαίνει "Χωρίς Μυαλό", αλλά τέσπα.

Τέσπα. Άλλο ρώτησα. Γιατί καλό νέο για την αγορά της MM ?
                            sigpic

Comment

• Oι πηγές μου λένε πως θα ανακοινωθεί το Resistance 3.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Στο δικό μου λεξικό σημαίνει "Χωρίς Μυαλό", αλλά τέσπα.
                                No brain shmainei xwris myalo.
                                No brainer shmainei xwris skepsh.

O DJSolid leei pws h Sony prepei na ekmetaleftei to Sackboy thn Media Molecule ws Mascot xwris skepsh, alliws tha xasoun.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X