Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PC

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Το τραγικο με τα requirements του RomeII ειναι τα 35GB στο σκληρο.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Κυκλοφόρησε το FF VII στη steam .

      Comment


      • Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το Mortal Kombat, δώρο εξ' ουρανού Είχα ξεχάσει τι τέλεια ιστορία έχει η σειρά και εδώ παρουσιάζεται πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά πιστεύω.

        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

        Comment


        • Originally posted by Evans View Post
          Κυκλοφόρησε το FF VII στη steam .
          μολις το ειδα και ηρθα να το γραψω με προλαβες

          και εχει και achievments, βρε λες?

          Comment


          • Έχει και cloud saving, οξύμωρο

            PK World - Τα πάντα για Disney comics!

            Comment


            • Η Σουηδική προγραμματιστική ομάδα Ludosity έχει ήδη διαθέσιμο προς πώληση στο επίσημο site της το Ittle Dew, ένα καρτουνίστικο action/puzzle RPG με έντονες επιρροές από το πασίγνωστο Zelda της Nintendo. Το παιχνίδι δείχνει πανέμορφο και με αρκετή ποικιλία γρίφων, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς, περιλαμβάνει γερές δόσεις χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

              Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer στον player που ακολουθεί, ενώ προς στο τέλος του μήνα αναμένεται εξίσου να συμπεριληφθεί στη ψηφιακή υπηρεσία Steam.
              πηγή http://www.ragequit.gr/news/item/ittle-dew-zelda-clone

              Comment


              • Νομιζω ειναι ακριβοτερο στο steam απο το site της SE, επισης αν δεν κανω λαθος θελει SE account και για τα 2..

                Comment


                • SteamOS, τζαμπέ λειτουργικό σύστημα βασισμένο στα linux, με έμφαση στα παιχνίδια. Δεν ακούγεται καθόλου άσχημο. Και μένουν 2 ακόμα ανακοινώσεις.


                  PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                  Comment


                  • Καλο για HTPC, μενει να δουμε ποσο θα κονσολοφερνει το pc μετα και πως θα αξιοποιηθει στα διαφορα Steambox(λογικα ειναι ενας απο τους λογους που βγηκε).

                    Comment


                    • Originally posted by i Have no Equal View Post
                      Καλο για HTPC, μενει να δουμε ποσο θα κονσολοφερνει το pc μετα και πως θα αξιοποιηθει στα διαφορα Steambox(λογικα ειναι ενας απο τους λογους που βγηκε).
                      Νομίζω πως το θέτεις λάθος το όλο ζήτημα. Καταρχήν το να υπάρξει ένα λειτουργικό προσαρμοσμένο για να παίζει παιχνίδια αν γίνει σωστή δουλειά και υποστηριχθεί και από τη βιομηχανία, δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αλλά σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλά καλό htpc. Κατά δεύτερον μάλλον οι κονσόλες πάνε προς το Pc παρά το Pc θα κονσολοφέρνει σε επίπεδο αρχιτεκτονικής πάντα γιατί σε φιλοσοφία ότι και να γίνει τα επόμενα χρόνια, όσο και να κλείσει η ψαλίδα, υπάρχουν πράγματα που στο Pc gaming που δεν πρόκειται να αλλάξουν γιατί πολύ απλά έχουν τεράστιο κοινό.

                      Κατά τα άλλα έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον είναι μία κίνηση που αν πετύχει μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο πολλά πράγματα πέρα από το gaming.

                      Comment


                      • To target group του ειναι τα htpc και τα steambox, δεν νομιζω να το κρυβει αλλωστε. Συμφωνω οτι η κονσολα παει προς την pc λογικη περισσοτερο.

                        Παντως το ποσα εχει να πει σε εναν pc power uses το steam OS μενει να το δουμε στην πραξη.

                        Comment


                        • To ζήτημα είναι πώς θα μεταφερθεί το gaming από το DX στο OpenGL και το open source γενικότερα. Καλά όλα τα άλλα, αλλά τότε θα έχουμε το τεράστιο μπαμ.

                          Αν θυμάμαι καλά το ultimate steam experience είχε υποστηρίξει o GabeN θα είναι ένα ολοκληρωμένο PC, super high end, που θα τρέχει Steam με τον οποιοδήποτε τρόπο. Μία κονσόλα steam που θα τρέχει SteamOS νομίζω ανήκει κάπου στο mid-tier steam box που είχε πει (ή στο low-tier).

                          Τέλος πάντων, ψιλά γράμματα είναι όλα αυτά, το standardisation σε linux είναι το σημαντικό .

                          edit:

                          Βασικά η περιγραφή στο site είναι πολλή ενδιαφέρουσα: μιλάει για την ευκολία δημιουργίας και διαμοίρασης περιεχομένου απευθείας από τους χρήστες προς τους χρήστες, που λογικά θα αναφέρεται στο long term plan του GabeN, που θέλει ένα ανοιχτό οικοσύστημα, στο οποίο θα μπορεί να δημιουργεί ο καθένας οποιοδήποτε παιχνίδι θέλει και να το κυκλοφορεί απευθείας στη Steam, χωρίς την ενδιάμεση κι ως τώρα απαραίτητη πιστοποίηση της Valve. Επίσης μιλάνε για καλύτερη διαχείριση των πόρων, που πιθανότατα σημαίνει ότι το λειτουργικό θα είναι τόσο ελαφρύ ώστε να γίνεται αποδοτικότερη αξιοποίηση της υπολογιστικής ισχύος. Δεν ακούγονται άσχημα όλα αυτά, αλλά ξαναλέω, αν δεν υπάρξει σωστή υποστήριξη OpenGL, δεν μπορεί να ευδοκιμήσει μία τέτοια προσπάθεια. Για μένα εκεί βρίσκεται στο στοίχημα. Άιντε να δούμε.

                          Comment


                          • Originally posted by i Have no Equal View Post
                            To target group του ειναι τα htpc και τα steambox, δεν νομιζω να το κρυβει αλλωστε. Συμφωνω οτι η κονσολα παει προς την pc λογικη περισσοτερο.

                            Παντως το ποσα εχει να πει σε εναν pc power uses το steam OS μενει να το δουμε στην πραξη.
                            Αυτοί φτιάχνουν κάτι για να πουλήσουν και μένοντας άλλες 2 ανακοινώσεις προφανώς βλέπουμε προς τα που το πάνε. Το θέμα είναι όμως η φύση της φάσης είναι τέτοια που αν γίνει σωστά και στηριχθεί ανάλογα μπορεί να δώσει πολλά και να επηρεάσει και άλλους τομείς για να μην πω να αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα που έχουμε σήμερα για τα τεχνολογικά θέματα.

                            Originally posted by Evans View Post
                            To ζήτημα είναι πώς θα μεταφερθεί το gaming από το DX στο OpenGL και το open source γενικότερα. Καλά όλα τα άλλα, αλλά τότε θα έχουμε το τεράστιο μπαμ.
                            Αυτό είναι αυτονόητο, δεν γίνεται αλλιώς δλδ (και είναι αυτό που λέω περί υποστήριξης). Από εκεί και πέρα αν υπάρξει και καλή υλοποίηση, το να μιλάμε για ένα λειτουργικό που έχει φτιαχτεί για να παίζει παιχνίδια και όχι για όλες τις δουλειές αυτόματα μιλάμε για μία σημαντική αύξηση στις επιδόσεις.

                            Comment


                            • Αν και το εγχείρημα είναι τέλειο και, κατ' εμέ, πιθανότατα, ίσως η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για το gaming, εντούτοις, βλέπω αρκετά δύσκολη την υλοποίησή του.

                              Η βασικό ερώτημα είναι πόσες και ποιες εταιρίες hardware θα ενδιαφερθούν να κυκλοφορήσουν συσκευές Steambox (ουσιαστικά HTPC που θα τρέχουν σε SteamOS). Τα HTPC είναι τέρμα niche αγορά και το κόστος ενός gaming HTPC με PC τεχνολογία, ακόμα και στη καλύτερη περίπτωση, δύσκολα θα πέφτει κάτω από τα 300.

                              Την ίδια στιγμή, η mobile τεχνολογία εξελίσσεται με τρομακτικούς ρυθμούς, η επόμενη γενιά mobile SoCs θα φτάνει τα επίπεδα απόδοσης των PS360 και θα είναι, κυριολεκτικά, πανεύκολο για κάθε τρίτο κατασκευαστή να κυκλοφορήσει Android-based κονσόλες για €99.

                              Κονσόλες οι οποίες, λόγω του χαμηλού κόστους παραγωγής, θα φέρουν πολύ μικρότερο ρίσκο για τις ενδιαφερόμενες εταιρίες. Η χαμηλότερη τιμή θα τις κάνει πολύ πιο δελεαστικές για το ευρύ κοινό και, φυσικά, τα hardware upgrades θα γίνονται πολύ πιο εύκολα.

                              Δηλαδή, γενικά, θεωρώ πολύ πιο πιθανό εταιρίες όπως η Samsung κλπ, να στραφούν προς τα εκεί, παρά προς το Steambox.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                              Comment

                              Working...
                              X