Νέο βίντεο από την ανάπτυξη του Skywind
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PC
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Originally posted by Deus View PostΌλα αυτά τα mods είναι υπερβολικά εντυπωσιακά, αναρωτιέμαι όμως αν τα παίζει και κανένας. Όπως και να έχει αναγνωρίζω την καταπληκτική δουλειά των δημιουργών.
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΌλα αυτά τα mods είναι υπερβολικά εντυπωσιακά, αναρωτιέμαι όμως αν τα παίζει και κανένας. Όπως και να έχει αναγνωρίζω την καταπληκτική δουλειά των δημιουργών.
Comment
-
Το Skyrim έχει απίστευτα mods για κάθε πτυχή του, απο Skywind, Skyblion, νεα quest lines, graphic mods μέχρι και σύστημα μάχης σαν Dark Souls, αυτο νομιζω προκειται συντομα να κυκλοφορήσει.
Φοβερά εθιστικό παιχνιδι ακόμη και μετά απο σχεδόν δέκα χρόνια απο την αρχική κυκλοφορία του, με άπειρες ώρες gameplay. Αγορασα την special edition την τουμπάνιασα με mods και αρχισα να ξαναπαιζω Skyrim.Last edited by BigBOSS; 31-08-2021, 01:02 PM.
Comment
-
Ναι ζούμε στιγμές που από το playstation.com βλέπουμε ανακοινώσεις για PC!
Έρχεται και το God of War τελικά!
https://blog.playstation.com/2021/10...-coming-to-pc/The illusion of free will is an illusion.
- Likes 2
Comment
-
-
Originally posted by BigBOSS View Post
Εγώ δεν θα το αγοράσω είμαι υπέρ του αποκλειστικού. Μεγάλο λάθος που βγαίνει και στο pc . Θα έπρεπε να είναι αποκλειστικό όπως το mgs4 του ps3.
Στα παπαρια μου αν δεν το παίξουν οι άλλοι εκτός PlayStation.
Comment
-
Originally posted by majorfox View Post
Εγώ δεν θα το αγοράσω είμαι υπέρ του αποκλειστικού. Μεγάλο λάθος που βγαίνει και στο pc . Θα έπρεπε να είναι αποκλειστικό όπως το mgs4 του ps3.
Στα παπαρια μου αν δεν το παίξουν οι άλλοι εκτός PlayStation.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Post
]
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
Comment