Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σκηνές από παιχνίδια που έμειναν αξέχαστες.
Collapse
X
-
Χαχα σωστός ο Straier!
Βέβαια εγώ κατάλαβα ότι ο Evans εννοεί τραγικότερους και όχι τραγικότερους.
Leave a comment:
-
Διφορούμενες έννοιες ftw!BAN! Ο Ramza είναι από τους τραγικότερους ήρωες που έχω δει
.
Leave a comment:
-
BAN! Ο Ramza είναι από τους τραγικότερους ήρωες που έχω δειΛίγο ξενέρωμα που ο ξανθός μοιάζει με κοριτσάκι (από τη φωνή κατάλαβα ότι είναι αγόρι
).
.
Ground zero συμφωνώ άπειρα.
Leave a comment:
-
H Square prepei na apolysei asap olous tous voice actors ths kai na krathsei mono aftous tous anglous tou FF12 kai tactics, oi anthrwpoi den paizontai.
Leave a comment:
-
Μπραβο, για δες σκηνικά το pspάκι. Horse power πάντα είναι απαραίτητη σε ένα μηχάνημα για σκηνικά σαν και αυτά. Στο DSάκι δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε κάτι ανάλογο.
Πολύ ωραία σκηνή, βέβαια εκεί που είπε για το ηλιοβασίλεμα θυμήθηκα αμέσως μια ανάλογη σκηνή στο Skies of Arcadia (εκεί αναφέρουν το φεγγάρι).
Λίγο ξενέρωμα που ο ξανθός μοιάζει με κοριτσάκι (από τη φωνή κατάλαβα ότι είναι αγόρι
).
Thumbs up anyway, i like!
Leave a comment:
-
Ας γραψω και εγω μερικες
The Legend of Zelda:Ocarina of Time :
Η σκηνη που τραβας το Master Sword και η σκηνη μετα την μαχη με τον ganondorf που βγαινει ο Ganon.Νομιζα πως ειχα τερματισει το παιχνιδι και επαθα πλακα
Η πλακα συνεχιστηκε οταν επρεπε να αποδρασω απο τον πυργο.Απιστευτος τερματισμος.
Final Fantasy VII :
Το supernova που αρχιζει να καταστρέφει τους πλανητες τον ενα μετα τον αλλο, καταπληκτικη σκηνη.
Super mario 64 :
Ειχα παθει ενα μικρο σοκ οταν το επαιξα για πρωτη φορα!
Leave a comment:
-
Είναι από τον τερματισμό του Xenosaga, μιλάμε για μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές που έχω ζήσει σε videogame. Φυσικά αποτελεί τεράστιο spoiler οπότε ας προσέξει όποιος ενδιαφέρεται να παίξει τη σειρά. Ο dope σίγουρα θα ανατριχιάσει, η θύμηση του μονολόγου και μόνο φέρνει δάκρυα λέμε.
Leave a comment:
-
Μαζί σου! Άντε να έρθει η στιγμή! Έχω ένα καλό προαίσθημα ότι δεν θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα! Για να δούμε!Originally posted by sub_zero View PostΣας το λέω να το ξέρετε, την μέρα που θα ανακοινωθει, αν ανακοινωθει ποτέ, εγω προσωπικα έχω κλειδωσει όλα το forum και έχω αφήσει ανοικτό μόνο το αντιστοιχο topic
.
Leave a comment:
-
Λοιπόν εγώ ξεκίνησα το τόπικ και δεν έχω πει τίποτα.
Λοιπόν μου άρεσαν πάρα πολές σκηνές, αλλά επειδή αγόρασα Wind Waker πρόσφατα να μια σκηνή που είδα προχτές.
Leave a comment:
-
Θα ακολουθήσουν και άλλες αξέχαστες στιγμές. Α ρε δεν πρόκειται να βγει ξανά FF με τέτοιο feeling...
Leave a comment:
-
Το σκηνικο που μπουκάρει το ελικοπτερακι στην αρχη του lost world στο megadrive για μενα το καλυτερο παιχνιδι της κονσολας!!!
Τα γκολ του ISS Deluxe, παλι στο megadrive δυο παιχνιδια που πραγματικα νιωθω τυχαιρος που τα παιξα στο καιρο τους!
Kαι ενα τελευταίο που πραγματικά θα ναι αξεχαστο...
Leave a comment:
-
Λοιπόν τώρα που μεγάλωσα, όσο ξαναβλέπω τις σκηνές του παιχνιδιού αυτου, όλο και περισσότερο πείθομαι για τις επιρροές από Μιγιαζάκι.Σκηνές χαραγμένες στο κεφάλι μου:
Leave a comment:
Leave a comment: